Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
Si Diana se trezeste odata pe noapte ,cateodata la 2,cateodata abia la 5 dimineata,dar ea inca bea laptic,ca-i piticutza (la kg).
MONI care DIANA (01.01.2006)
Giova spune:
Fetele astea cu raceli, aveti grija de voi. si de bebei sa nu-i contaminati.
Ralu sper sa-i gasiti cauza Anastasiei.
Anabordea haioasa rau dieta bebelusului.
Cata , Astery si cine mai are maine botezul, distractie placuta si sa va traiasca viitorii crestini!!!
Am terminat si eu cu bagajele, caci maine dim. iar o luam din loc.
sper sa ne distram la nunta.
. pe duminica seara.
sa ne auzim cu bine.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
bumbita spune:
Monica, cate kg are Dia? Ii dai la un supt de la ambii sani? Cam cate minute suge?
Noapte buna.
se pare ca voi ramane singura pe aici.
bumbita si sebi (03.01.2006)
Ana_m spune:
Salutare, daca mai e cineve pin zona
Ralu sa aveti mare grija de voi.
Bumbita, vad ca ai revenit in forta
Si Denisa , ma bucur ca dai un semn de viata .
Fetelor, mai e cineva care inca alpteaza exlusiv, sau toate ati inceput cu formula si papica ? Eu am niste sani moi moi, dar daca strang putin de ei iasa laptic, asa ca nu stiu ce sa cred. Dar azi foarte surprinzator Clara a papat din ora in ora aproape, si noaptea mi se trezeste de 3 ori. eu inclin sa cred ca ii este foame. Acum sear acum o tot vedeam ca cam moflaie la san, m-am dus si am decongelat rapid ( la microunde ) 100 laptic de-al meu de la conge , dar nu a baut din el decat 30 , am impresia ca nu-i place biberonul , vrea san , sa vedeti belea atunci. L-am pus inapoi in frigider lapticul si am sa il dau la 1 nopatea cand se trezreste si pe urma ii dau si san, sa vad paote doarme bustean pana dimineata ! Asta sper eu acum sa vedem.
Mirela, las-o pe mama sa iti faca treburile prin casa si odihneste-te tu , ca altfel va fii nasol. Lasa ca iti faci cand poti, duminica cand esti libera.
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
bumbita spune:
ana,multumesc mult pentru urari..intr-adevar, in timpul sarcinii intram mai des pe net pt ca aveam acces nelimitat, insa acum...
in fine, eu alaptez la san...mananca cam de 7 ori pe zi, iar intre mese a ora 10 ii dau suc de fructe...
eu zic sa ii dai in continuare titica ta...este cel mai important sa continui sa-i dai titica...dupa aceea ii dai suc de fructe sau supita, daca nu se satura, dar sa nu renunti...nu conteaza ca este pieptul moale, atata timp cat iese lapte, este bine, incearca cu ceai de chimen...este super - stimuleaza lactatia, eu beau cam 900 ml pe zi si cred ca da rezultate.
bumbita si sebi(03.01.2006)
ralirali spune:
Am reusit in sfarsit sa o calmez pe strumfita si acum doarme dusa, dar eu nu pot dormi nici picata cu ceara. Am asa un suflet amar cand o vad ce se agita de foame si cand ii dai biberonul parca ii dai otrava. Perfuziile sunt doar de hidratare si ar trebui si sa pape...ea nu depaseste 50 nicium. Moni, cred ca Anastasia A AVUT greutate mai buna ca Diana, ca scazuze 200 g in trei zile pana sa venim aici si cred ca a mai scazut vreo 200, mai ales ca a avut si diaree. Off, imi vine sa urlu si sa ma iertati ca ma descarc aici, dar cand il vad si pe Ovi cu lacrimi in ochi de cate ori vine la noi nu mai pot sa ii spun nimic si incerc sa fiu tare. Azi colac peste pupaza am lasat fata in curent cu capul spre usa si acum are un ochisor umflat si ii curge tare.
Eu va multumesc din suflet pentru sustinere si incerc sa fiu cat mai optimista..venisem atat de increzatoare si acum incep sa ma dezuflu tot mai tare.
Janino, coleguto, uite un si daca vrei intra pe messenger, eu sunt aproape tot timpul online.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
ralirali spune:
Incepusem mesajul de mai sus acum un veac si l-am trimis acum.
Intre timp am mai stat de vorba cu o doctorita, doctorita de garda, care m-a incurajat si mi-a spus sa am rabdare ca o sa gasim cu siguranta cauza (ca exista o cauza de sanatate pentru ca la 3, 4 luni nu se poate vorbi de capriciu). Si ea mi-a intarit cele trei motive de care va spuneam mai demult: prea mult calciu (aici poate fi si de la prea mult vigantol), anemie sau infectie urinara.
Noapte buna fetele, va pupam.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
Ingrid S spune:
Ralu, dar pana la urma CE ARE ANASTASIA??? Ce tip de infectie, si ce tratament in afara de perfuziile de hidratare urmeaza? Ca poate si pofta de mancare scade de la medicatie...nu stiu, ceva tot trebuie sa fie. Si 50 ml la o masa? Cate mese pe zi are? Ca si pe a mea o apuca cateodata sa pape doar 70 ml si ma stresez de numai, mai ales ca o face la cate 4 ore...
micutzei si ia-i si tu de ciuf pe medici si intreaba-i cat dureaza tratamentul si pana va papa normal!
Ingrid S si Diana
Ingrid S spune:
Ralu, dar cat Ca sau Vigantol i-ai dat? Of, ca mie mi-a prescris pediatra 4 pic/zi de Vigantol si Ca 10 zile pe luna...sper sa nu pateasca bebele meu asa ceva...
Ingrid S si Diana
pisoi3 spune:
Moni, cartea asta ultima a Ilenei Vulpescu e aparuta de curand cred, ca eu nu am mai vazut-o pana acum. Daca nu o gasesti in Arad ti-o trimit eu, sa imi spui. Cele de dinaintea asteia au fost "Saruta pamantul acesta" si "Candidati la fericire", au aparut amandoua cam in acelasi timp.
Nici eu nu cumpar carti des, tot din lipsa de timp, si eu citeam super mult inainte, dar acum nu mai am timp de nimic, am inceput o carte de Stephen King de cand eram graviduta si nici acum nu am terminat-o. Acum citesc carti de crestere a copilului.
Cat despre pliante Metro, Carrefour, si al meu e fascinat de ele, dar inca nu il atrag atat de tare incat sa renunte la jucarioare, lasa ca pliante i le dau cand o intra in faza de distrus carti! Sper sa nu imi distruga nici o carte, ca eu le iubesc super mult, o sa stau cu ochii pe el ca pe butelie!
Bumbita, eu ma gandesc sa ma reintorc la servici in octombrie, eu lucrez la universitate si am doar 12 ore pe saptamana, asta daca nu iau ore suplimentare. Vreau sa ma reintorc pentru ca m-am plictisit acasa dar si pentru bani, ca iau mai mult decat alea 8 milioane. Nu ma reintorc si la celalalt loc de munca al meu unde lucrez cu contract de prestari servicii, ca acolo lucrez cu frantuji si ma exploateaza aia la greu! Si nu vreau sa lipsesc atat de mult de langa bebe, plus ca nu am cui sa il las asa de multa vreme.
Ralu, tin pumnii cu Anastasia, sa ne dai vesti bune si sa iesiti mai repede din spital. Sa te faci si tu bine.
Apropo de radiografii, pe mine nici nu m-au externat din maternitate pana nu am facut radiografie la plamani. Ca am stat o ora si am asteptat sa imi vina randul!
Mireluta, ai dreptate, nu il omor inca pe sot, probabil ca vrea cea mai tare camera! Sper sa te odihnesti mai bine in noaptea asta si sa doarme si Dani bine.
Denisa, cand pleci spre Romania?
Nicole, Ursulica, pe unde sunteti, fetelor?
Ma duc si eu la culcare ca maine ma trezesc mai devreme, ,ma duc sa fac echografie cu sotiorul, noi suntem dintre socatii aia care odata pe an fac analize de sange si echo, ca sa fie siguri ca nu au nimic. Mi-aduc aminte cu nostalgie de perioada cand eram graviduta si il vedeam pe bebe la eco, maine o sa mi se para bizar sa nu il mai vad pe bebe in burtica!
Noapte buna, fetele.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos