Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
mirela10 spune:
dia(scufita rosie transformata in sirena din miami beach
),eduard care-i un scumpel,mario care de fiecare data are alta cusmelie(da'tare-i mumos),de nicolas nu mai comentez ca tare-i simpaticos...
bumbitza,asteptam poze,asa ca mai continui maine,ca nu mai vad nici tastele
..
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
bumbita spune:
mirela, dani al tau seamana leit cu tine...si sebi rade ...in hohote...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ati vazut ce se gadila cand ii luam de pulpite sau cand ii pupam pe gat?![]()
ai vostri se mai trezesc noaptea?
bumbita si sebi
(03.01.2006)
mirela10 spune:
BUMBITZA SI SEBI SE GADILA CAND IL PUPI LA GUSHITA ?
TARE DULCI SUNT CAND RAD IN HOHOTE.merci de apreciere,eu nu-mi dau seama cu cine seamana
...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
anabordea spune:
Fetelor, am ras de m-am prapadit..iata ce "dieta minune" postase o tipa la "femina intim, cand cerusera fetele sfaturi despre dat burta jos dupa nastere...Poate ati citit dar pt cele care nu au citit o copiez mai jos:
SUPER DIETA BEBELUSULUI
Este ieftina, ofera o mare varietate culinara, cantitati suficiente si garanteaza scaderea greutatii!!! Totusi, inainte de a incepe dieta consulta-ti doctorul... si planifica-ti o vizita la el si pentru mai tarziu.
Succes !
ZIUA 1
Micul dejun: un ou spart, o felie de paine prajita cu gem de caise. Folosind toate degetele, mananca doua inghitituri de ou; arunca restul pe jos. Ia o gura de paine, apoi intinde gemul pe fata si pe haine.
Pranz: Patru creioane(orice culoare),cateva chipsuri faramitate si un pahar de lapte(doar 3 inghitituri si apoi varsa restul pe jos).
Cina: Un pumn de mancare pentru caini uscata, doua monezi d, 4 guri de coca-cola fara acid.
Snack-ul inainte de culcare: O feliuta de paine prajita si arunc-o pe podeaua din bucatarie.
ZIUA 2
Micul dejun: Ridica feliuta de paine lasata pe podeaua din bucatarie aseara si mananc-o.
Pranz: Jumatate de tub de ruj . Un cub de gheata, dupa gust.
Snack-ul de la amiaza: Linge o acadea pana devine toata lipicioasa, scoate-o din gura si arunc-o in praf. Recupereaz-o si continua molfaitul pana e curata din nou. Apoi adu-o in casa si arunc-o pe covor.
Cina: O pietricica sau un bob de fasole crud, ori inghitit(a), ori impins(a) pe o nara. Toarna suc de mere peste piure; consuma-l cu o lingura.
ZIUA 3
Micul dejun: Doua clatite cu mult sirop, mananca-le cu degetele, freaca-le prin par. Un pahar cu lapte: bea jumatate, indeasa restul de clatite in pahar. Dupa micul dejun, ridica acadeaua de ieri de pe covor, umezeste-o cu limba si lipeste-o pe sezuta celui mai bun scaun al tau.
Pranz: O pagina dintr-o carte cu povesti si un sandwich cu gem si unt de arahide. Scapa cateva inghitituri pe jos. Toarna paharul cu lapte pe masa si intinde-l pe masa.
Cina: Jumatate de con de inghetata, o mana de grefe, niste sirop rosu. Ineaca-te cu siropul si aproape vomita.
ULTIMA ZI
Micul dejun: Un sfert de tub de pasta de dinti(orice marca), o gura de sapun, o maslina. Toarna un pahar de lapte intr-un castron de cereale, adauga jumatate de cana de zahar. Bea laptele si da cerealele la caine.
Pranz: Mananca firimituri de paine de pe podeaua din bucatarie si de sub masa. Gaseste acadeaua de ieri si termin-o de mancat.
Cina: Spaghetti cu bucatele de carne, mancate una cate una. Rostogoleste bucatelele de carne prin farfurie de multe ori si apoi plaseaza-le pe tricou. Savureaza niste mascara ca desert.
Concluzia
SUPER DIETA BEBELUSULUI
Daca poti sa te tii de plan, inainte sa-ti dai seama vei avea la dispozitie o masinarie inspaimantatoare de razboi cu kilogramele.
Nota: Aceasta dieta nu a fost aprobata de nici o autoritate medicala sau de vreun adult sanatos, dar se pare ca functioneaza de minune la copiii de 2 ani!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd
monica70 spune:
![]()
ANABORDEA ![]()
I-am citit-o si lui Ghita sa stie ce-l asteapta!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
bumbita spune:
da, mirela, are ochii tai, expresivi, ageri...si de ce sa nu recunoastem ca baietii sunt ai nostri...asta pana se indragostesc si ne cam lasa...cu pupicurile.
voi cand v-ati gandit sa va duceti la serviciu?
eu in timpul sarcinii ziceam ca stau cateva luni si ma intorc la serviciu, dar acum stand acasa si ingrijinudu-l si bucurandu-ma de toate " darurile " lui, nu-mi vine deloc sa ma mai duc....sa nu am eu parte de zambetele lui, de " bolboroselile" lui, de muscaturile lui, de primul pas, de primul cuvant....sunt momente unice din viata lui...la care vreau sa fiu martora.
noapte buna, mirela. maine o sa-l vezi pe sebita al meu.
bumbita si sebi
(03.01.2006 )
silvi_2005 spune:
Bumbita Alain se trezeste aproape in fiecare noapte o data si bea niste ceiut, mai mult prin somn si apoi se culca din nou si se trezeste pe la 6.45 dimineata
Silvi
monica70 spune:
BUMBITA eu de trei sptamani sunt deja la serviciu...doar pentru 6 ore pe zi,pana alaptez.Si mie mi-a fost groaza la inceput (desi asa imi programasem),dar e parca mai ok,mi-am reintrat in ritm deja.Si Diana sta cu sotul sau/si cu mami pana vin acasa,deci sunt linistita.
Am plecat si eu la nani!
Noapte buna!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
bumbita spune:
silvi, sebi se trezeste o data pe noapte, tot asa, mai mult dormind, ii dau "titica", dupa care se cukca cuminte pana pe la 8, 30...atunci se trezeste cu o foame de ma " mananca".
dar tu de ce ii dai ceiut? la ce ora are ultima masa? nu este bine sa le dam lapte noaptea sau de ce?
bumbita si sebi
(03.01.2006)