Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
mirela10 spune:
dia(scufita rosie transformata in sirena din miami beach),eduard care-i un scumpel,mario care de fiecare data are alta cusmelie(da'tare-i mumos),de nicolas nu mai comentez ca tare-i simpaticos...
bumbitza,asteptam poze,asa ca mai continui maine,ca nu mai vad nici tastele..
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
bumbita spune:
mirela, dani al tau seamana leit cu tine...si sebi rade ...in hohote...
ati vazut ce se gadila cand ii luam de pulpite sau cand ii pupam pe gat?
ai vostri se mai trezesc noaptea?
bumbita si sebi (03.01.2006)
mirela10 spune:
BUMBITZA SI SEBI SE GADILA CAND IL PUPI LA GUSHITA ?TARE DULCI SUNT CAND RAD IN HOHOTE.merci de apreciere,eu nu-mi dau seama cu cine seamana...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
anabordea spune:
Fetelor, am ras de m-am prapadit..iata ce "dieta minune" postase o tipa la "femina intim, cand cerusera fetele sfaturi despre dat burta jos dupa nastere...Poate ati citit dar pt cele care nu au citit o copiez mai jos:
SUPER DIETA BEBELUSULUI
Este ieftina, ofera o mare varietate culinara, cantitati suficiente si garanteaza scaderea greutatii!!! Totusi, inainte de a incepe dieta consulta-ti doctorul... si planifica-ti o vizita la el si pentru mai tarziu.
Succes !
ZIUA 1
Micul dejun: un ou spart, o felie de paine prajita cu gem de caise. Folosind toate degetele, mananca doua inghitituri de ou; arunca restul pe jos. Ia o gura de paine, apoi intinde gemul pe fata si pe haine.
Pranz: Patru creioane(orice culoare),cateva chipsuri faramitate si un pahar de lapte(doar 3 inghitituri si apoi varsa restul pe jos).
Cina: Un pumn de mancare pentru caini uscata, doua monezi d, 4 guri de coca-cola fara acid.
Snack-ul inainte de culcare: O feliuta de paine prajita si arunc-o pe podeaua din bucatarie.
ZIUA 2
Micul dejun: Ridica feliuta de paine lasata pe podeaua din bucatarie aseara si mananc-o.
Pranz: Jumatate de tub de ruj . Un cub de gheata, dupa gust.
Snack-ul de la amiaza: Linge o acadea pana devine toata lipicioasa, scoate-o din gura si arunc-o in praf. Recupereaz-o si continua molfaitul pana e curata din nou. Apoi adu-o in casa si arunc-o pe covor.
Cina: O pietricica sau un bob de fasole crud, ori inghitit(a), ori impins(a) pe o nara. Toarna suc de mere peste piure; consuma-l cu o lingura.
ZIUA 3
Micul dejun: Doua clatite cu mult sirop, mananca-le cu degetele, freaca-le prin par. Un pahar cu lapte: bea jumatate, indeasa restul de clatite in pahar. Dupa micul dejun, ridica acadeaua de ieri de pe covor, umezeste-o cu limba si lipeste-o pe sezuta celui mai bun scaun al tau.
Pranz: O pagina dintr-o carte cu povesti si un sandwich cu gem si unt de arahide. Scapa cateva inghitituri pe jos. Toarna paharul cu lapte pe masa si intinde-l pe masa.
Cina: Jumatate de con de inghetata, o mana de grefe, niste sirop rosu. Ineaca-te cu siropul si aproape vomita.
ULTIMA ZI
Micul dejun: Un sfert de tub de pasta de dinti(orice marca), o gura de sapun, o maslina. Toarna un pahar de lapte intr-un castron de cereale, adauga jumatate de cana de zahar. Bea laptele si da cerealele la caine.
Pranz: Mananca firimituri de paine de pe podeaua din bucatarie si de sub masa. Gaseste acadeaua de ieri si termin-o de mancat.
Cina: Spaghetti cu bucatele de carne, mancate una cate una. Rostogoleste bucatelele de carne prin farfurie de multe ori si apoi plaseaza-le pe tricou. Savureaza niste mascara ca desert.
Concluzia
SUPER DIETA BEBELUSULUI
Daca poti sa te tii de plan, inainte sa-ti dai seama vei avea la dispozitie o masinarie inspaimantatoare de razboi cu kilogramele.
Nota: Aceasta dieta nu a fost aprobata de nici o autoritate medicala sau de vreun adult sanatos, dar se pare ca functioneaza de minune la copiii de 2 ani!
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd
monica70 spune:
ANABORDEA I-am citit-o si lui Ghita sa stie ce-l asteapta!
MONI care DIANA (01.01.2006)
bumbita spune:
da, mirela, are ochii tai, expresivi, ageri...si de ce sa nu recunoastem ca baietii sunt ai nostri...asta pana se indragostesc si ne cam lasa...cu pupicurile.
voi cand v-ati gandit sa va duceti la serviciu?
eu in timpul sarcinii ziceam ca stau cateva luni si ma intorc la serviciu, dar acum stand acasa si ingrijinudu-l si bucurandu-ma de toate " darurile " lui, nu-mi vine deloc sa ma mai duc....sa nu am eu parte de zambetele lui, de " bolboroselile" lui, de muscaturile lui, de primul pas, de primul cuvant....sunt momente unice din viata lui...la care vreau sa fiu martora.
noapte buna, mirela. maine o sa-l vezi pe sebita al meu.
bumbita si sebi (03.01.2006 )
silvi_2005 spune:
Bumbita Alain se trezeste aproape in fiecare noapte o data si bea niste ceiut, mai mult prin somn si apoi se culca din nou si se trezeste pe la 6.45 dimineata
Silvi
monica70 spune:
BUMBITA eu de trei sptamani sunt deja la serviciu...doar pentru 6 ore pe zi,pana alaptez.Si mie mi-a fost groaza la inceput (desi asa imi programasem),dar e parca mai ok,mi-am reintrat in ritm deja.Si Diana sta cu sotul sau/si cu mami pana vin acasa,deci sunt linistita.
Am plecat si eu la nani!
Noapte buna!
MONI care DIANA (01.01.2006)
bumbita spune:
silvi, sebi se trezeste o data pe noapte, tot asa, mai mult dormind, ii dau "titica", dupa care se cukca cuminte pana pe la 8, 30...atunci se trezeste cu o foame de ma " mananca".
dar tu de ce ii dai ceiut? la ce ora are ultima masa? nu este bine sa le dam lapte noaptea sau de ce?
bumbita si sebi(03.01.2006)