Smecherasi de iulie-august 2004 (179)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sanatate Biei!
Vazut pasarica somnoroasa...mi-au placut pozele in care se iubesc...si in care se privesc in ochi..sint o minune!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Cateva randuri si de la super ocupata de mine.
AMR 5 zile.
Si mandra mea spune mai nou ca o cheama Ada.Asa o striga fetita vecinei, si asa spune si ea ca o cheama. Pupa mama pe Ada ei cea draga.
Mai fetele mi-am facut azi inventarul la ce am de dus in Romania, si cred ca sunt nebuna. Peste 50 de hainute, rochite, treninguri, etc si vreo 10 perechi de incaltaminte. Nu mi-am dat seama ca s-au strans asa de multe. Nu mai vorbesc de jucarii, piscina, etc.
Cred ca sunt cucu.

Pupam copilasi bolnaviori Danut, Bia, Giulia.
Si noi am avut vreo 2 seri de febra si vomitaturi, dar ceva minor din cate deduc eu, dar la care bunica a reactionat ca la un sfarsit de lume.
A si am vorbit cu Adela la telefon, prima data mi-a spus cu dedicatie (bineinteles invatata de mamaie) "hai mama, hai..." si la 2 secunde, "pa, mama, pa"

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Bun venit pescarusului cel frumos si mancacios acasa si Mielului pupacios de pescarus, cel cu ochii superbi. Cred ca sunteti niste fericiti cu asa copii reusiti. By the way, Oana, ca tot spunea Ionu, pe cand next, ca-i faceti frumosi si repede...nu da cu rosi, just kidding.
Lia iti spun si eu acelasi lucru, da-i cat mai multe lichide, de mancare va recupera el nu-ti fie teama.daca nu vrea apa sau suc, da-i lapte ca ii tine si de foame in acelasi timp. Hai pupici. Cand ne spui ceva de samburelul din burtica?
Carmen, pupam cei doi baietei dulci foc....hehehe nu da, dar Ilinca e baietel sa sti. I-am arata sotului poza pe care o ai pe YM si mi-a spus ca e baietel.
Olivia ce-ti mai face capul? Vezi ca gasesti la abatorul unul de schimbat.Pe alese, din ce categorie vrei.Ce face Luca?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana..am scapat fara sa-mi schimb capatina..nu o dau eu asa usorLuca este bine...plinge cind pleca de-acasa cumnatul meu...a invatat sa deschida usa cu cheia (asa ca ..cheia sta ascunsa..)...si toti se mira ce smecher este! refuza olita asa ca a fost trecut la buda obisnuita...Si doarme in pat cu soacra-mea... Pacat ca ne-am mai chinuit 20 de luni...
Stiu cum este cu bagajele...te inteleg...eu am trimis in Ro..inclusiv car seatul...sa fiu eu sigura
Hai ca ..AMR f putin....
Eu sint pe net ..asteptind sa-ncepa filmul..si am facut si niste clatite..

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Olivia deci ai scapat de durerea de cap?Deci Luca e descurcaret se pare. Apropo dar la ce ora se scoala el, sau la ce ora pleaca cumnatul de plange dupa el? Poate seamana cu Sorin.
Buna dimineata Romania si somn usor canado- americancele.
Si sanatate multa bolnaviorilor.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor!
Liliana AMR4? ce mistoooo! numai sa apuce Adela sa poarte toate hainutele pe care i le-ai luat! daca nu....ptr bb2! :))
Lia sunteti mai bine? dar tu?
Carmen vazut piticii...suuuper pozele!
la noi e intuneric afaraa....vine o ploaiee....mama mama. ca doar e primavara, nu?
noi am lenevit in week end, ne-am plimbat ca a fost vreme frumoasa...a fost bine.
o saptamana suuper tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,ploua,mi-e somn,ma doare capul,parca-s mahmura
In primul rand sanatate lui Danutz,Biancai si Giuliei si multi pupici tzucureilor dragastosi!!!Si bun venit acasa pescarusului,sa dormi bine si sa mananci bine,sa n-o superi pe mami
Noi am avut un week-end cu senzatii tari si cu vomitaturi(cred ca de la forum ni se trage)i-am luat masutza de plastic si vineri seara s-a jucat vreo ora cu ea si cu scaunelul,in timp ce manca a executat si o cascadorie de pe scaunel,s-a speriat a inceput sa planga,s-a innecat si deci a vomitat!Sambata la pranz ciugulea ficatzel de pui la gratar,care i s-a lipit nu stiu pe unde,si iarasi se repeta figura innecat-vomitat,numai ca al naibii ficatzel nu vrea deloc sa se miste si nu putea copilul sa respire deloc,asa ca am prestat sa i-l scot de pe gat, dupa care am tremurat juma de zi!!!!Azi caut pe internet manevre de prim ajutor in caz de inec,ca tare m-am speriat!!
Sa avem o saptamana buna,fara actiuni"teroriste"
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Liliana,mai e putin,putin,putin si pupi Ada mica si frumusica peste tot!!!Hainutzele si papuceii au aceiasi dimensiune sau variaza,ca ei cresc tare repede si-i pacat sa nu le poarte!!
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Fusei iar la ecografie, sacul creste frumos dar nici urma de bebe...
Trebe sa-mi fac analizele da' mai astept putinel. Peste o saptamana vreau sa ma programez si la alt doctor la ecografie...Macar sa stiu o treaba.

Marcelle, bine ai revenit. Sanatate Biancai!
Sanatate si lui Danut si Giuliei.
Papadico, sa-ti traiasca printesele...48 de kile?!...uau!...:)Liliana...am tuns-o in ideea ca trebuie sa o rad in cap...da'; nu sta, urla, asa ca decat sa traumatizez cupilu' mai bine asteptam sa-i creasca parul...deja nu mai inteapa la mana, in doua saptamani nu o sa se mai vada cararile...:)
La tuns nici n-a mieunat, se juca.
Dar masina de tuns face zgomot si nu sta...Am dat si o carca de bani pe ea...i-am zis lui John ca acu' trebe sa ne scoatem banii pe ea, asa ca il tund pe el. Mi-a zis numa' sa mai astept un picutz, sa nu mearga la nemti asa ciocan....hahaha
Si zi-i asa, ai luat hainutze sa aiba o grupa de gradinita...hehehe. Va pregatitzi de bebe doi, e clar!
Carmen, vazut tzucureii, niste dulci!...:)
G_ioana, va urez sa nu vi se mai intample!
Olivia, mi-a placut faza cu tigarile...:)...pai baiatul e destept, prinde repede...:)
Roxana, secretul mariei, ha?!......Pune-l sa se uite la d-alea in spaniola, macar sa invete si o limba straina...hihihi
Am citit pe sarite, ma duc sa citesc mai cu atentie...
(mai uit de una alta...)
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
In primul rind ma bucur sa aud ca pescarushu a venit acasa! Inca o data Papadicule - sa va traiasca si sa va bucurati de amindoua fetele!

Mai, vesti bune nu prea am - am fost simbata la ctrl cu Stefan - rezultatul: trebuie sa marim timpul de ocluzie a ochiului la 2 pina la 4 ore incontinuu (de la 1/2 ora cit ne fusese recomandat pina acum)... Zau daca stiu cum o sa fac asta... In primul rind ca e greu sa-l prind 3 ore in casa, nu mai zic de faptul ca ar trebui 3 ore sa gasim sa-i dam cite ceva nou, ca sa ii atragem atentia si sa stea locului...In plus dr. ne-a spus ca ar trebui operat in toamna. Nu mai zic ca a spus ceva de genul - daca reusesc sa-l masor bine, poate rezolv din prima si vertical si orizontal (ochiul drept ii fuge nu numai in interior, dar si vertical) - prin urmare mai multe operatii, cu anestezie generala, etc, oricum o perspectiva care face sa mi se increteasca carnea pe mine... E greu rau cind treci prin ce am trecut noi cu Stefan sa iei lucrurile astea cu usurinta si pozitiv... Dar o sa trecem noi si de asta. Eu sper sa mai ajungem in vara la ctrl la dr. din Marea Britanie si o sa vedem ce ne sfatuieste si ea.

In rest ne-am bucurat de vremea frumoasa din weekend si am iesit mult la plimbare, pe jos si cu tricicleta spre bucuria noastra (ca ne-am mai relaxat si noi) si evident a piticului (pe care, drept omagiu adus Mariei Cristalului, l-am tuns...)
Dimineata am fost si la ctrl periodic - are acum 86 cm si tot 11 kg, se pare ca in ultimele 2 luni nu a mai luat deloc in greutate desi maninca foarte bine. Am stabilit si ce analize sa-i fac, o sa ma duc pe la sfirsitul lui iunie ca sa am rezultatele gata la controlul de la 2 ani.

Gata, ca m-am intins mult cu romanul...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput