Smecherasi de iulie-august 2004 (179)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal dea Domnul sa fie bine! pupam soldatu Svejk!
Gabi sa vezi ce zice si doc din UK...e intr-adevar mult sa il tii cu okisorul acoperit 2-4 ore... te-ai hotarat pana la urma sa il intepi? eu tot cu trimiterea in sertar stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina
Leeloo,pupici lui Stefanutz!!!
Cam ce analize va ganditi sa faceti la poznasi,ca ma bate si pe mine gandul sa-i fac Marie?
A,m-am apucat de cetit carti despre psihologia copilului,poate ma mai destept

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, trebuie sa fiti inventivi ca sa-l facetzi sa stea cuminte atea ore...Va urez succes! Cand ajungeti in Anglia dr. de acolo sa va dea numai vesti bune!
G-ioana, noi analize deocamdata nu. Dupa doi ani intreb pediatrul sa vad ce ne spune.
Roxana...ce trimitere?! (asta ca sa ma bag si io in vorba...:))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

saltare!
La noi E VARA!!! Nu credeam ca mai exista asa ceva pe aici... Asa ca ne-am plimbat, am fost la zoo, in parcuri, pe plaja... ce viata!!!
Vau si io sa le vad pe Sofia si Catrina!!!! Papa fie-ti mila de noi si pune neste poze banuiesc ca nu ai prea mult timp de computador, poate totusi ne mai dai de veste.
Gabi trebuie sa-l tii cu ocluzor, la mine cand eram mica a functionat de minune, am scapat de operatie si ochiul s-a indreptat. Mergeam si la niste exercitii de gimnastica, ma uitam printr-un fel de binoclu la niste piticei care se miscau pe un ecran. Cred totusi ca aveam vreo 3-4 ani si se intelegeau mai bine cu mine
Vreau sa va mai spun ca m-a speriat Eva cat de independenta e. In parc a luat-o pe o fetita de 3 ani de mana si au plecat impreuna. Noi pandeam de la distanta sa vedem cum se comporta... nici nu i-a pasat de noi!!! Era lume multa acolo, o asteptam pe Mara sa iasa de la un spectacol unde a dansat. Pe fetita cealalta au luat-o parintii, Eva s-a mutat langa alti copii si abia dupa vreo 20 min si-a adus aminte de noi si a inceput sa strige Mama... maaaama, maaaaaaama!!! Cred ca nici nu o sa observe cand o las la gradi
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal, trimiterea sa fac analize iepurelui. tot nu imi vine sa merg sa ii ia sange din vena.
Ioana, daca nu are Maria nici un simptom ii poti face hemoleucograma, sideremia si calcemia ca sa stai tu linistita.
Cori, ai vrea tu sa o duci la gradi si sa nici nu te bage in seama! in alta ordine de idei imi pare bine ca aveti vara....sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Bebe mic a plecat tutu papa.Acuma am si eu niste intrebari pentru cele care ati mai trecut prin asa ceva.ca sa nu ma duc la sectiunile de specialitate,ca mie rau si nu am dispozitia necesara.Deci aseara m-am bagat in pat si am simtit ca mi se rupe apa,ca sa ma exprim pe intelesul gravidelor.nu mai ca era singe.Si ca si la nastere,au inceput niste crampe foarteeeee puternice de am intepenit de durere
am luat un calmant,singele curge ca la un ciclu,cam maro la culoare,iar durerea acum este ca de ciclu.Asa ca nu m-am dus la doctor pina acum ca nu stiu daca m aajuta cu ceva.Sarcina avea 5 saptamini,mititica,de asta cred ca dupa calmant n-am mai avut crampele si cutitele alea puternice,iar acum se comporta ca un ciclu singerarea.Asta se numeste avort spontan?ca n-am mai patit asta si nu stiu nimic despre.la medic am sa merg daca intervin ceva schimbari,pina atunci voiam doar sa intreb daca stiti la ce ma pot astepta.Multumesc frumos de raspunsuri(daca stiti si aveti timp)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Dana speel,imi pare tare rau,si nici macar nu te pot ajuta cu vreun sfat,sigur o sa te ajute fetele care au mai trecut prin asa ceva!!!Pupici si sanatate multa!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Soacra mea care a venit la 2 noaptea intr-un suflet(de asta o iubesc eu ca-i valabila)spune ca era prea mica sarcina sa fie nevoie de chiuretaj.Ea a pierdut o sarcina la 10 saptamini si nu a curatat-o dupa.Nici nu stiu ce sa mai zic.Felicia,tu ai patit parca asa ceva recent.Ce ti-au facut la spital?

Mergi la inceput

Si inca ceva:mi-a disparut subit senzatia de greata.care era permanenta.este posibil ca dupa toate aceste simtome si singerare sarcina sa mai fie acolo?eu zic ca nu,dar am mai auzit cazuri de singerari si sarcina a mers in continuare.Eu personal nu cred ca dupa asa dureri mai am ceva acolo.dar poate stiti voi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Dana imi pare foarte rau, sper ca te simti bine acum. Eu cred ca trebuie sa mergi la dr sau macar la o moasa sa vada daca e totul ok. Nu stiu cum e sistemul la voi, poate ai un dr de familie care sa-ti spuna ce sa faci

Mergi la inceput