Smecherasi de iulie-august 2004 (179)
Raspunsuri - Pagina 15
papadie spune:
DANA da, exista posibilitatea sa fi avut vreun fibrom si sa ai aceste sangerari si sarcina sa mearga bien sau sa fie un avort spontan. Mie, in Germania, dupa ambele avorturi spontane mi-au facut chiuretaj ca sa fie siguri ca nu exosta nici un risc de infectie si mi-au dat liber la bebe dupa prima menstruatie. Deci, orice ar fi, mergi la doctor.
CRISTAL mergi la alt eco si fa un test de sange.
Coriana si cine mai vrea poze dati-mi no9ste adrese de email. Acu doua seri am tuns-o pe Mielu si tacsu s-a ofuscat ca am mutilat fata (e drept ca avea un model...cam dinte pauza lipsa gaura) si am hotarat s-o tundem cu masina. Cristalina e de vina ca am ajuns la solutia asta ca la ea citii![]()
Leluta mult ucces la dr englezoaica!!! Si sa veniti cu vesti bune!
leeloo2004 spune:
Papadic, vreau si eu poze! - adresa e: g.galatanu@brauunion.ro
Dana -speel- eu am patit exact asa ca tine la primul meu avort spontan - m-am trezit noaptea cu niste crampe abdominale puternice, m-am dus la toaleta si acolo am simtit deodata ca incepe sa curga ceva - singe cu cheaguri mari, nu asa ca la ciclu. Seara vazusem niste pete maronii pe chilot. Am ajuns la urgenta, mi-au facut echo si au vazut ca e avort spontan, apoi m-au chiuretat. Eu aveam 7 saptamini de sarcina. Imi pare tare rau ca ti s-a intimplat asa ceva...dar iti tin pumnii sa fie totul bine!
Cit despre ocluzie - da, evident ca o sa incercam sa-l tinem cit mai mult asa, insa 3 ore mi se pare f.f. mult - in weekend abia am putut sta cu el asa 1 ora si 50 min - perioada dupa care s-a enervat, l-a scos de pe ochi si l-a molfait in gura...
Dar vom vedea... La Londra nu putem ajunge mai devreme de august-septembrie asa ca pina atunci rabdare si vom vedea ce putem face!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna ziua tuturor !
DanaSpeel - neaparat sa mergi la medic, de familie, ecograf, gineco ... neaparat !!! 
Cristalina - tinem pumnii sa fie totul bine si cauta alt ecografist ! 
Leeloo - Doamne ajuta sa fie totul bine cu ochisorul si si eu ca Rox, sunt sigura ca dupa UK va veti intoarce numai cu vesti bune ! 
Marcelle - cum sunteti ???
Lia - cum mai e Danut ???
Papadie - io vreau sa vad mandretile tale, mailu` nostru mamagiuliei@yahoo.com
Noi suntem bine, ieri a fost ultima zi de antibiotic, sper sa fie totul bine in continuare.
O zi faina tuturor si multa sanatate tuturor !!!
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxanaz spune:
Dana iubita imi pare tare rau...dar trebuie sa mergi al medic, sa vezi daca totul e ok in rest!
sicapul sus.....va fi mai bine data viitoare! 
Daria sper sa fiti bine!
mitzura spune:
dana, si eu zic ca e bine sa mergi la spital, tocmai ca sa vezi daca sarcina mai e acolo sau nu. Eu de ex, am pierdut o sarcina la 7 sapt si m-au chiuretat.
O alta prietena a pierdut tot asa, in saptamana mica si n-a vrut sa mearga la spital, dar intr-un final tot a ajuns ca nu se mai oprea hemoragia.
sanatate multa si imi pare rau.
Roxi, ieri am vazut un film fain, Casanova, e nou aparut, in 2005 parca. Cu Peter O'Toole si David Tennant. vreau sa spun ca tot timpul mi s-a parut ca actrita care juca rolul Henriettei seamana cu tine. Nu stiu daca l-ai vazut, dar merita sa-l vezi si pentru ca filmul e deosebit, si poate imi confirmi sau nu chestia asta
. In fine poate ma insel, ca stii cum se intampla cand vezi un om numai din poze, iti faci o anumita imagine despre el, care poate nu coincide cu cea din realitate. Oricum, sunt curioasa ce zici daca il vezi. ![]()
Noi am avut un we plin de musafiri, au venit in doua randuri, sambata si duminica, asa ca am stat numai prin bucatarie si sambata si duminica, dar pana la urma a fost fain.
Si ca de obicei in we, ne-au apucat problemele existentiale de parinti, de genu "oare e copilu nostru mai nazdravan, mai neascultator si mai independent decat altii, sau suntem noi exagerati si asteptam prea mult de la el" Intrebarea e bineinteles retorica, n-am reusit sa ne dam un raspuns, asa ca mergem mai departe.![]()
Sanatate puiutilor bolnavi, sa le scada febra si sa zburde iar.
Marcela, bine ai revenit!
Gabi, pupici multi lui Stefan, sa se rezolve cat mai usor cu ochisorul si sa primiti vesti bune din Anglia. 
cristalina spune:
Dana, imi pare rau ca ai avut asa dureri si sangerari...Papa a mai spus, se poate sa fie fibrom iar sarcina sa fie okay...Dureri ca la ciclu eu am avut toata sarcina cu Maria....si cu astea se poate ca sarcina sa mearga mai departe...
Editez ca sa spun ca la sarcina cu Maria sangerarile nu au fost ca la ciclu, mai putinel asa.
Era decolare de sac, a trecut de abia dupa 1 luna jumate'...
Cred ca mai bine sa te vada un doctor sau o moasa...orice s-ar fi intamplat. In caz de avort simte la mana daca avortul a fost complet sau nu. Eu am mai auzit de avort complet fara chiuretaj...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Asa Papa, asa gabi, frumos va shade sa dati vina pe mine...:)
Oricum, Botoshu' arata mult mai bine in realitate frezata...
Azi dimineata s-a ridicat in patutz si imi tot zicea cu suzeta in coltul gurii..."okay , okay"...ochei, daca zice ea...:)
Ma duc sa aleg ceva poze de la Paste...poate reusesc sa pun...
roxanaz spune:
va rog sa va potoliti cu al meu a zis, da? al meu nu zice nimik asa ca nu ma mai ofticati
. da in schimb mi le face. ne jucam noi ieri in sufragerie si imi arata toate alea pe care i le ceream intr-o carticia. si io la un moment dat nervozata ii zic:"bine ca le stii pe toate da gura n-ai sa zici ceva????". la care copilu meu deschide gura frumos si face "aaaaaa"
. m-a linistit, ca are. daca cumva is chioara si nu vad.
Mitzu hihihi m-ai facut curioasa. vedeta de cinema n-am fost inca. da nu-i timpu perdut [aiacaredadingene]. pupicei. sper ca nu te-ai obosit prea tare in bucatarie, da?
acu in alta ordine de idei care viniti la mare in vara asta? sper ca nu calcati p-aci fara sa ne vedem....ca stiti ce patiti! ![]()
cristalina spune:
hehehe...tare patrick.
Maria zice okay ca a auzit din filme...Noua nu ne mai raspunde la comenzi...deloc! Nici macar din greseala ...:)
Roxi, io, io...la vara pun copilu' si barbatu' in masina si viu...daca barbatu face scandal, il dau jos si viu numa' cu cupilu'...si tot viu!...:))))
Si asa zice omu' ca el vrea sa vaza gagici dezbracate la mare, sa-l duc la mamaia...:)...Il duc..:)