Smecherasi de iulie-august 2004 (179)
Raspunsuri - Pagina 10
papadie spune:
Venit pescarush acasa. Miel pupat pescarush, mangaiat, dragalit etc Skimbat kktei. De tuate marimile. Imi crapa okiu de oboseala. Sper sa doarma bine Soficul. Astept sa treaca oboseala
Btw am fro 48 de kile si se duce incet si burta
kim222 spune:
Bine ai venit acasa pescarus! Dar poze...cind te vedem???![]()
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Marcelle spune:
Multumesc dragelor pt raspunsuri si incurajari.
Sanatate, Giuliei si lui Danut.
Andreea scuze pt incurcatura.
Feteler m-ati mai linistit oarecum, dar ce ma fac cu ea de tre sa ii dau iar antibiotic? dupa 3 zile pe branula + 3 pe gurita.
Acum seara a facut febra 39. Sper ca maine sa fie mai bine.
Daca stiam ca face asa ramaneam in RO.
Dar noi plecam in Clarmont Ferrant in 1 iulie si pe 24 iulie La mare in Ro. Ce credeti ca va face la fel la fiecare schimbare?
De obisnuit cu atmosfera se pare ca incearca sa se obisnuiasca.
Doar cu boala si mancatul mai greu.
Papadie, felicitari pt bebelina 2.Si cat mai putine nopti nedormite.
Va pup si va tin la curent.
Nopate buna
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by kim222
Sa va mai povestesc....refuza olita cumparata,ii place tare in parc...a vazut Ghiolul...si a exclamat..AAAA....cred ca asi-a adus aminte de ocena:))) Cinta si danseaza (asa cum facea si0n poza)..si toti spun , cit de smecher este si cum iti speculeaza imediat slabiciunile...Iar dimineata vrea sa plece cu socru meu la servici:)))
Olivia, din ce spui tu e clar ca ii este bine acolo, si cum el e foarte independent, se va acomoda repede

Si eu ma mir ce s-a schimbat sotul meu de cand o avem pe Bianca, inainte ii ziceam ca ar fi cazul sa renunte la fumat, ca ce exemplu va da el copilului, dar nu era deloc de acord... ieri insa mi-a zis ca se gandeste sa se lase de fumat (desi fumeaza numai afara pe balcon), sa nu il mai vada fii-sa...
kim222 spune:
Apropo de fumat..si noi fumam numai afara...de ani de zile nu mai fumam in casa...Eu nu-s fumataoare adevarata dar tati da..in fine...Luca ne-a cam vazut ...si chiar inainte de a pleca in Ro...a gasit un pachet de tigari si l-am lasat sa vad ce face cu el...a luat o tigara a bagat-o in gura ..si a mimiat ca trage!...nu mi-a venit sa cred..si cit ne-am ferit de el
....Dar lasa c-o sa vada destui fumatori in Ro!
Si acum...fug si eu acasa...primul we fara pui...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
roxanaz spune:
hello gagici
Marcelle welcome back! sper ca Bia e mai bine. stai linistita, precis e vorba de probleme de acomodare care vor dura maxim cateva zile. nu e cazul sa ii mai dai antibiotic..sau cel putin asa cred eu. si nici sa pleci acasa cu ea.....no way! pupici multi.
Olivia ufff au fost in parc? si noi am fost de dimineatza azi....eram cu okii roata dupa Luca...dar nu l-am vazut....si am stat doua ore jumatate! sper sa il vedem curand. imi pare bine ca e ok si ca incepe sa se acomodeze.
Lia e mai bine Danut? dar tu?
Anca, Carmen, cum stati cu kilele?
noi plecam nitel in vizite...diseara la taverna greceasca cu pretenii (ce destrabalare!
). iepurele meu se uita la secretul mariei doamne dumnezeule....cum pervertesc astia mintile tinere!!!

pupici tuturor!
Marcelle spune:
Fetelor Bia are in continuare febra, ii scade si ii urca.
A ajuns la maxim 39,1 aseara rectal.
m-am uita in gat si avea joi rosu in gat azi am vazut si o mica f mica patuta alba pe gat. Cum arata puroiul? Voi stiti?
Merci Roxipt incurajari
Mai revin.
Dorsilia spune:
nu suntem bine, am scris la "parintii....", si din partea voastra (a unora mai precis) daca nu pot avea sprijin concret moral si informational, nici chestii de genul " ti-am zis noi" sau "nu-i mai zic nimic ca oricum face tot ca ea" NU mai vreau sa aud. Sarcasm si ironie nu pot sa mai suport, nu dupa cate induram aici de atatea saptamani si noi si puiul nostru. De ala mic-mic nu mai zic nimix
alice2004 spune:
Buna searaaa !
Mei, lipseste omu citeva pagini si iara dau de poznasi bolnaviori ! Sanatate tuturor si multi pupici !

Liaaaa, fata mea, zau ca nu merita sa te superi ! Stiu ca esti sub un mare stress si ca este tare rau sa nu poti sa faci nimik cind iti este copilul bolnav, cind apelezi la medici si tratamentul nu da roade ... dar pe cuvint ca nimeni de aici nu iti vrea raul ! Si sint sigura ca nimeni nu a avut intentia sa fie sarcastic ! Hai, poate mai stam de vorba later, cind il culc pe gizmo ... tati are azi de lucru in oras, asa ca sint paici inca putin !
O seara buna doresc tuturor !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
Aaaaa, si bine ai venit acasa, Pescarushule !
Iar Doamnei Floare toate cele bune si cit mai multe nopti linistite !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006