Extirparea uterului- ce complicatzii aduce?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

iren ce varsta au copilasii mai mari?? as vrea sa o ajut si eu cumva, dar nu stiu cum...poate sa trimita sora mea ceva de ce au ei nevoie.

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

iren, de obicei imi bag nasu` peste tot da`n subiectu` asta abia in seara asta mi l-am bagat... sa-ti traiasca nepotu`, sa fie sanatos! uff, imi pare rau de cele intimplate, cum este sora ta acum?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Carmen , e acasa acum, in refacere, parea oarecum ok- la telefon.
Lena, fetitza mare face 6 ani in iulie, baietzelul face 4 ani in august. Multzumesc mult .

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

iren, pai ea ce mai are de pe la copiii mai mari? Ii mai tb lucruri de bebelusi, ceva? Cred ca o am pe cine sa trimit in vreo 2 sapt. si as pune cate ceva de pe la ai mei.

Eram asa de necajita aseara ca nici nu ti-am urat: sa-ti traiasca nepotelul!!! mare si frumos si sanatos. Important e ca ... a trecut, ce sa mai zic si eu, bine ca a avut totusi noroc de o dr. cu inima mare. Poate copilasul o sa le aduca noroc de-acuma. eu as deschide un subiect separat pt ei, ce zici? Cum il cheama pe cel mic?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

si eu am suferit o histerectomie subtotala, adica mi-au lasat ovarele, aveam 37 de ani. mie mi-au facut din vagin un uter micutz (nu ma intrebati cum, in ce fel - mi-au explicat ei, dar vorbeau limbi straine pentru mine), mi-au spus ca se va atrofia peste citiva ani si am un fel de ciclu, ceva destul de anemic. a inceput sa se reduca, acum am vagi urme de menstra....nu pot spune ca au aparut modificari majore...ma dor sinii in perioada de ovulatie, ma umflu putin....am inceput sa transpir ceva mai mult....si recunosc ca parca lubrefierea nu mai e la fel de buna, dar nu sunt prombleme in rest.

mie mi-au facut uterul ala artificial si pentru ca am o mastoza fibrochistica de citiva ani si au zis ca e mai bine asa....

sanatate multa la toate fetele care au probleme!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lia, itzi doresc multa sanatate shi putere
Tinatache, pe cel mic il keama Andrei Emanuel- numele meu shi-al fratelui meu

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Irenutz, eu nu am auzit de substitutie hormonala la femeile histerectomizate care au ovarele pe loc. Nici probleme nu ar trebui sa fie pt ca teoretic uterul nu are nici o treaba cu functia hormonala a ovarelor. O sa mai caut pe net si prin carti si daca gasesc ceva revin, dar nu cred.
Sanatate multa!

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput