Delta Dunarii - rog recomandari
Se apropie nunta si desigur si luna de miere, cu mare, Delta si munte. La mare si la munte mergem dupa cum avem chef, pt ca mai cunoastem, in schimb, in Delta n-am mai fost. Ce locuri imi recomandati? Cat mai detaliat, preturi, etc, va rog! Multumesc!
AMR 29 de zile pana la nunta
Foto
Raspunsuri
bebe03 spune:
la inundatiile care sunt acum, nu cred ca ar mai fi cazul sa te gindesti la delta, parerea mea
nicol
Raza de soare spune:
Oare cum am putut sa uit? De fapt, cu gandul la ultimele detalii legate de nunta...
AMR 29 de zile pana la nunta
Foto
ligeea spune:
E inundat e adevarat. pe de alta parte sa stii ca acum , ca sunt apele mari ai sansa sa vezi niste imagini unice , e perioada cuibaritului, .Cat vrei sa stai si vezi ca i neaparata nevoie de barca > fara barca esti ca...pestele pe uscat .
Nu te razgandi si spune-mi unde vrei sa mergi . Sunt ,,baltarita de multi ani si stiu cam toate pensiunile. daca nu era apa asa de mare statei la mine, la Uzlina , am o casa numai pt. prieteni (ca altfel nu mai gaseam nimic, niciodata ) dar acum am avut ceva probleme cu un dig pe care l-au distrus niste dobitoci si suntem in renovare (sau mai rau , dar nu ma vait )
In iulie o sa fie OK , cand e nunta ?Nu renunta , e super.
ligeea spune:
Am revenit ca m-am enervat . Cand este Delta -prin definitie taramul apelor -mai frumoasa`decatatunci cand e multa , multa apa?
Daca vrei sa stai undeva safe e la SF .Gheorghe , Ai Dunare si mare la un loc. Sahalinul plin de pasari aproape. Sunt cateva pensiuni dragute , nu scumpe si Anonimul -nu stiu exact , are site incearca mai multe cu DELTA sau daca nu cu fundatia Anonimul. E ceva ce n-ai mai vazut in Romania are asa , un iz de Thailanda , mobilier de ratan , sau daca vrei mai ieftin au si casute pe plaja super OK
Cu plimbarile cu barca vezi sa nu te fraiereasca ca lipovenii fac turism de la Dej incoace . Nu-i mai pacalesti cu vodca , au in cap numai ,,verzisori.Cel mai bine in Delta este daca mai mergi cu cineva sa imparti cheltuieile de transport pe apa _inchirierea barcii. Altfel e cam scump.
Alt loc supre e la Rosu . E un sat de vacanta la lacul Rosu unde se prinde crap intr-o veselie . Gasesti loc fara rezervara si preturile nu sunt mari Incerca au si ei site.
la Sulina iar e frumos dar cam trist . Nu suntem in stare sa conservam un oras care creste din apa , cu case grecesti, .
DElta inseamna balta , plimbari cu barca , peste si multa multa liniste . Vezi ca am ami scris ceva la subiectul cu cel mai frumos loc din Romania .
Scuza-ma dar vine Piticul la masa , incerc sa gasesc astzi adresele de mail si mai scriu maine
roxanicea spune:
raza, eu am fost in delta la sulina. ca si al sf gheorghe ai si mare si delta+dunare la un loc. plaja e mai salbatica si neaglomerata. apa e mai curata, mai lina si mai tihnita.
avantajul sulienei etse ca e si oarsel in acelasi timp si mai gasesti uan-alta necesare. in caz de urgentza de orice fel, te poti baza pe faptul ca e port maricel si ajungi repede cu o slaupa sau ceva rapid in tulcea.
mie mi-a placut ater de tot aoclo! recomand la randu-mi!
calatorie minunata si mai ales linistita, dupa asa emoztii prin care ai trecut saptamana asta!
numai bine !
spor in toate!
roxi foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ligeea
pe de alta parte sa stii ca acum , ca sunt apele mari ai sansa sa vezi niste imagini unice..
M-am simtit jenata cand mi-a fost atrasa atentia k sunt inundatii. Sigur k n-am renuntat in totalitate la ideea de a merge cateva zile in Delta. Plecarea in luna de miere e pe 5 iunie, la 2 zile dupa nunta. Priveste AMR!
Multumesc pt recomandari si... pt oferta!
roxanicea, indiferent unde vom merge, park nici nu mai conteaza. Important e k vom fi casatoriti si in luna de miere. Multumesc frumos pt urari!
Ne hotaram la prima intersectie unde mergem mai intai: mare, Delta, munte. Oricum mi-am notat toate recomandarile.
Multumesc!
AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta
Foto
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by ligeea
pe de alta parte sa stii ca acum , ca sunt apele mari ai sansa sa vezi niste imagini unice..
M-am simtit jenata cand mi-a fost atrasa atentia k sunt inundatii. Sigur k n-am renuntat in totalitate la ideea de a merge cateva zile in Delta. Plecarea in luna de miere e pe 5 iunie, la 2 zile dupa nunta. Priveste AMR!
Multumesc pt recomandari si... pt oferta!
roxanicea, indiferent unde vom merge, park nici nu mai conteaza. Important e k vom fi casatoriti si in luna de miere. Multumesc frumos pt urari!
Ne hotaram la prima intersectie unde mergem mai intai: mare, Delta, munte. Oricum mi-am notat toate recomandarile.
Multumesc!
AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta
Foto
numai bine!!!!!!!!!!
sa mergetzi acolo unde simtzitzi si unde va poarta sufletul!
pupici multipli!!!!!!!!!!!!!
roxi foto