N-am curaj sa conduc......(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

si inca un articol:

Fara RCA la taraba

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor promite ca se va termina cu vanzarea politelor la tarabe, "printre cartofi" * Gradul de cuprindere al asigurarii RCA este de 85%
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va intensifica controalele in locurile publice in care se incheie polite de raspundere civila auto (RCA). Presedintele CSA, Nicolae Crisan, a anuntat, ieri, in cadrul unui seminar pe tema asigurarilor auto, organizat de "Ziarul Financiar", ca se va termina cu vanzarea politelor RCA la tarabe, printre cartofi, multe dintre acestea fiind completate gresit. Potrivit bazei de date CEDAM referitoare la politele de asigurare RCA, administrata de CSA, numarul de polite valabile la 1 aprilie 2006 se ridica la 2,8 milioane, in conditiile in care, potrivit datelor Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) numarul autovehiculelor inmatriculate este de 3,7 milioane. Conform raportarilor periodice transmise la CSA de societatile de asigurare, exista aproximativ 3,1 milioane polite RCA incheiate, diferenta fiind generata de intarzierea trasmiterii datelor de intermediarii in asigurari (agenti si brokeri) catre societatile de profil. Gradul de cuprindere in asigurarea RCA este de circa 85%. Potrivit MAI, numarul autovehiculelor neasigurate in total autovehicule implicate in accidente de circulatie este sub 1%. In acest context, Andrei Crucean, director adjunct al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) a anuntat ca MAI va transmite, in urmatoarele trei saptamani, circa 1,3 milioane de instiintari proprietarilor de autovehicule care nu sunt inregistrati in bazele de date ale CSA si Registrului Auto Roman (RAR) cu dovada incheierii de polite RCA si avizul de efectuare a inspectiei tehnice periodice. "De asemenea, proprietarul va fi informat ca este pasibil de o amenda intre 3.000 si 5.000 de lei daca circula pe drumurile publice cu un autovehicul neasigurat", a spus Crucean.

http://www.ziua.ro/display.php?id=199376&data=2006-05-12

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am patit si e cu Betty (jaful ala pe care l-am condus pe vremuri) sa raman fara stergatoare. Am plecat intr-o dimineata pe o ploaie crunta (mai unde imi e curajul de atunci????) spre serviciu. Am observat ca nu mi se aprinde farul stanga fata, i-am dat cativa pumnii nu a vrut, asa ca am plecat de nebuna cu gandul ca mi-l aranjeaza baietii la serviciu. Numai ca dupa o statie stergatorul de pe partea mea a inceput sa se dea peste cap, si in cele din urma al cazut de tot. Am incercat sa il leg cu o sarmulita pe care o gasisem pe acolo dar nu a tinut asa ca am mers pana la munca fara lumina si fara stergator, repet, pe ploaie si semi-intuneric. Si am ajuns.
Acum in prezent...ca tot rumeg...ideea e ca eu nu simt cum spun toti, "e ca mersul pe bicicleta, nu uiti". Uite ca eu am reusit sa uit, adica membrele mele au uitat miscarile pe care trebuie sa le faca, asa ca eu ma concentrez la cat sa dau drumul la ambreiaj, cat sa apas acceleratia si prin urmare nu reusesc sa ma mai uit si la trafic si dimensiunea masinii.
Cum nu gasesc instructor liber mai devreme de sfarsitul lunii ....cred ca o sa rog pe cineva sa ma duca undeva in camp/poligon sa am spatiu de manevre si sa ma joc pana imi aduc aminte cum se apasa pedalele si cum bag in viteza.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Aissa, un instructor bun si disponibil stiu eu. Daca te intereseaza, da-mi un PM

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Aissa, un instructor bun si disponibil stiu eu. Daca te intereseaza, da-mi un PM

anca...SIGUR intr-o zi

Si eu stiu unul super! Dar fata vrea pe Logan.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Da, asa cum spune Andre_ea vreau pe Logan ca mi se pare si mare... Gasisem si eu unul cu Solenza, dar daca tot dau bani macar sa fac pe ce mi s-a pus pata. Anca instructorul de care zici ce masina are?
Ancamironiuc azi m-am gandit la tine. Ma uitam la o gagica cum pleca de pe loc si peste 5 m o vad cum da cu oglinda proprie in usa deschisa a unei dubite. Era asa fara griji gagica, nici nu a oprit (bine cred ca i s-a pliat si de aia era ea calma).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Hai sa va spun ce am patit acum vreo 10 zile....eram pe la ProTv si mergeam bara la bara...pune frana un taximetrist din fata mea si pun si eu usor frana...si aud POC!!!Ma uit in oglinda retrovizoare si vad pe unul care isi dadea cu pumnii in cap...ma dau jos gandindu-ma ca sigur nu mai am bara din spate...ma uit, nr aluia era infipt in bara mea...ma rog ...nu mai are rost sa dau detalii...faza dura e ca eu am mamaliga in geam si soferul respectiv imi spune senin, in timp ce-l asteptam pe al meu sot sa vina sa vada nenorocirea:"Vai d-ra, v-am vazut cu semnul incepatorului si am pastrat distanta, ca am zis ca poate nu le aveti cu sofatul"
Tare, nu? Ma intreb daca el asa a inteles s apastreze distanta, daca nu aveam mamakiga ce facea? Ramaneam fara portbagaj?

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

BraveGirl, eu asa am patit acum luni, el a zis ca vorbea la telefon si nu a putut opri. Si eu "mamaliga" in geam, dar al meu nu a vrut sa vina cu mine a zis ca sa zic ca am lovit-o in parcare, ca nu are nimic. Nici nu pot umbla la portbagaj. Mi-a cazut butucul inauntru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by aissa

Da, asa cum spune Andre_ea vreau pe Logan ca mi se pare si mare... Gasisem si eu unul cu Solenza, dar daca tot dau bani macar sa fac pe ce mi s-a pus pata. Anca instructorul de care zici ce masina are?
Ancamironiuc azi m-am gandit la tine. Ma uitam la o gagica cum pleca de pe loc si peste 5 m o vad cum da cu oglinda proprie in usa deschisa a unei dubite. Era asa fara griji gagica, nici nu a oprit (bine cred ca i s-a pliat si de aia era ea calma).

Aissa, unde era fata? Avea o astra gri cu mamaliga pusa invers? Oi fi fost eu ca de multe ori o gasesc inchisa si nu mai mir de ce!!!!

AZI MI LUAT UN AUTOBUZ OGLINDA!!!!!

Asta ca sa nu credeti ca m-am tratat! Aveam prioritate si s-a bagat pe langa mine ca nesimtitul. Nu va spun ce injuraturi mi-am primit desi aveam dreptate...inclusiv un "Ce cauti fa pe strada!"

Cristina, cei drept pentru o busitura in fundul masinii este cam mult. Insa gandeste ce se intampla cand unul iti face masina praf si te arubca in sant adanc de 1 metru...si ii iau permisul trei luni. Nu este lauda dar daca aveam o dacie poate aveam si picioarele rupte dupa! Este cam mult dar nu ai ce face... Daca ar fi dicutat cu tine se putea termina altfel!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Nu erai tu , era una cu un Logan grena, dar prin cat de senina a trecut mai departe (eu cand am auzit "poc" am crezut ca a si oprit si cand colo nici nu a franat) m-a dus cu gandul la tine si oglinzile tale.
Te-ai pus pe doborat recorduri? Ziua si oglinda?

Mergi la inceput

ancamironiuc, conduci o astra ce curajoasa esti. Pai asta-i masina. Eu cu buburuza mea parca ma joc

Mergi la inceput