N-am curaj sa conduc......(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu cu supozitorul meu, ce sa mai zic???

Anca, esti supet tare. bravo!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

ca sa va descretiti fruntile!
azi am plecat cu soacra-mea in localitatea vecina.la intoarcere am parcat in fata curtii fix pe langa gardul de piatra, blocand usa de pe dreapta, uitand ca trebuie si soacramea sa se dea jos.
si s-a dat jos pe partea soferului.

dar sa stiti ca imi ies parcarile.fix pe langa bodura sau pe langa gard.asta e o minune.ptr ca stiam sa parchez numai cu spatele si cand parcam cu fatza culcam juma de gard verde.cand parcam cu spatele o faceam la marele fix.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by aissa

Nu erai tu , era una cu un Logan grena, dar prin cat de senina a trecut mai departe (eu cand am auzit "poc" am crezut ca a si oprit si cand colo nici nu a franat) m-a dus cu gandul la tine si oglinzile tale.
Te-ai pus pe doborat recorduri? Ziua si oglinda?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Aissa, m-a traumatizat, de bine ce prinsesem curaj acum merg lipa lipa leganata sa nu cumva sa iau ceva... Eu am luat 4 si 2 mi-au fost luate! O data mergeam mai mult decat regulamentae, pe banda a doua si unul s-a bagat usor pe contrasens. Am avut minet ca nu m-am ferit ca luam un Matiz insa mi-am vazut Oglinda zburand cu totul!
Am coborat plina de nervi si ma uitam cum un microbuy o calca!!!! No comment. Nu se oprea unul sa ma lase sa o iau... Cand ma recuperat oglinda era intreaga!

Anca eu tot caut un Tico galebn dar nimic...

Cristina, nu sunt curajoasa ca e modelul ala nou micut!!!! Nu ca tico cu care ma obisnuisem dar tot mic. Cu masina sotului mai rau ca ma simt de parca conduc un tir!!! Si visam la asa ceva...poate peste 10 ani!

Jone esti tare. Eu parchez mai mult in strada decat langa bordura. Daca am loc o indrept altfel..asa ramane. Sau mai rau, fac 10 manevre si ramane la fel!!!! Am locul din spatele blocului unde am invatat sa parchez si cu spatele insa imi este frica si ma mai abtin. La facultate o parcam la Opera, in parcarea cu plat, in spate rau de tot ca sa fie liber. Cu toate astea am luat gardul si i-am facut doua gropite simetrice!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by ancamironiuc

Cristina, nu sunt curajoasa ca e modelul ala nou micut!!!! Nu ca tico cu care ma obisnuisem dar tot mic. Cu masina sotului mai rau ca ma simt de parca conduc un tir!!! Si visam la asa ceva...poate peste 10 ani!

ANCA si EMA EMANUEL

si eu ma tot uit dupa un tico galben, mai bine ne intalnim organizat.

exista model mic ce ma pricep la

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

quote:

ANCA si EMA EMANUEL

si eu ma tot uit dupa un tico galben, mai bine ne intalnim organizat.

exista model mic ce ma pricep la

Da, ca motociclistii!!! Parca vad scena...

Toate oprite, aproximativ estetic ca sunt si personaje ca mine pentru care drept inseamna in cas.

Se da un start sau ceva asemanator si ni se opresc motoarele! Nu primim injuraturi ca deh, suntem intre noi...

Reusim dupa vreo 10 minute sa plecam toate si incep sa tremure masinile (pentru cele care au probleme cu gasitul vitezei!) trec eu si va iau cateva oglinzi in stilul carcateristic..

Ne facem plimbarea si parcam undeva...pe o distanta de 2 km pentru ca nu prea le avem, asta in cazul in care nu le parcam unele in altele!!!

MAI BINE I=MA FACEAM REGIZOR... SAU MI SE TRAGE DE LA ACTIVITATILE DE AZI..(curatenie non stop)

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:

Da, ca motociclistii!!! Parca vad scena...

Toate oprite, aproximativ estetic ca sunt si personaje ca mine pentru care drept inseamna in cas.

Se da un start sau ceva asemanator si ni se opresc motoarele! Nu primim injuraturi ca deh, suntem intre noi...

Reusim dupa vreo 10 minute sa plecam toate si incep sa tremure masinile (pentru cele care au probleme cu gasitul vitezei!) trec eu si va iau cateva oglinzi in stilul carcateristic..

Ne facem plimbarea si parcam undeva...pe o distanta de 2 km pentru ca nu prea le avem, asta in cazul in care nu le parcam unele in altele!!!

MAI BINE I=MA FACEAM REGIZOR... SAU MI SE TRAGE DE LA ACTIVITATILE DE AZI..(curatenie non stop)

Esti de coma
Pot sa vin si eu la intalnirea voastra?(chiar daca nu am tico galben?)

Deci eu era sa intru intr-un gardut zilele trecute Vroiam sa parchez masina si unul langa mine se chinuia s-o parcheze cu spatele.La un moment dat,am avut impresia ca intra in mine,instinctul a fost sa franez,dar nu am nimerit frana,ci...acceleratia....Doamne,am oprit-o la timp,dar m-au trecut toate caldurile si am si inceput sa vorbesc singura(sa ma injur,mai bine zis,pt cat sunt de "desteapta")

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Io va anunt, sa nu ziceti ca n-ati stiut, pe 22 la ora 10 PAZEA! ies pe shtrase la ore! Evitati zona Rahova macar!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tinem pumnii, Aissa.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

aoleu ce multe suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

aoleu ce multe suntem [^

Da,da si eu care ma gandeam la un moment dat c-as fi singura

Chestia e ca eu aici am prins curaj sa conduc,insa in Ro....nu ma prinzi la volan decat in caz de forta majora.Aici soselele sunt mult mai libere,traficul lejer,islandezii calmi si toleranti..si mai e si masina automata(deci de zapaceala plecarii de pe loc am scapat ).

Flori
Noi

Mergi la inceput