N-am curaj sa conduc......(2)
Raspunsuri - Pagina 2
ellinia spune:
Mie mi-e groaza sa fac scoala de soferi...eu inca nu am inceput-o, tot ma chinui de ceva ani si mereu gasesc motive,acum, mai nou spun ca n-am cu cine lasa copilul! Mi-e frica si de examenul in sine si apoi de oras, mi-e frica de intersectiile aglomerate si de faptul ca or sa fie copiii cu mine in masina, si ca o sa ma injure alti soferi...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Jocelyn spune:
Sa va mai spun ca abia dupa ce imi luasem carnetul am fost in Anglia unde a trebuit sa conduc un VW luuung si cu copii in el -pt 4 luni... asa, fara nici o pregatire de a conduce pe partea stanga, cu volanul pe dreapta, schimbat vitezele cu stanga.... aveti idee cum ma simteam??
Edit: in tara nu apucasem sa conduc, iar cand m-am intors, mi s-a parut oribil. Am condus eu cat am condus, intre care si 2 luni in Bucuresti iar acum credeti-ma ca mi se pare atat de stresant condusul aici incat am renuntat momentan. Conduc in alte orase, dar nu aici. Mi-e sila. Ma enervez si trebuie tot timpul sa am grija de ce tampenii fac altii in trafic ca sa nu patesc eu ceva.
I plan on living forever. So far, so good
aissa spune:
Am pus-o! Azi cred ca imi vine masina, si ce credeti - caut un sofer sa mi-o aduca acasa, n-am tupeu sa ma sui in ea.
Asta e, nu ma asteptam asa repede, cred ca saptamana viitoare iau cateva ore.
Cristina si Ale (30.09.2004)
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by aissa
Am pus-o! Azi cred ca imi vine masina, si ce credeti - caut un sofer sa mi-o aduca acasa, n-am tupeu sa ma sui in ea.
Asta e, nu ma asteptam asa repede, cred ca saptamana viitoare iau cateva ore.
Felicitari pentru achizitie!
Sa o stapanesti sanatoasa si sa ajungi maestra la condus
I plan on living forever. So far, so good
ancamironiuc spune:
AM ZGARIAT O MASINA...
Nu a mea... Eram in intersectie si faceam stanga. Aglomeratie mare m-am strecurat printre masini si cand sa o i-au din loc l-am zgariat pe cel de langa mine cu oglinda. 10 cm de zgarietura si a mea nimic...
Marturisesc ca am o problema cu oglinzile, am zis ca mai tai din ele!!!!!!
Ma enervez, nu pentru zagarietura ci pentru ca acum iar o sa conduc ca fraiera cu frica sa nu i-au masini cu oglinda (este a 4 oara...doar ca pana acum nu am zgariat ci le-am pliat oglinzile!)
ATENTIE CA LA 18 IES DIN CASA: PAZITI OGLINZILE!!!!!![bang]
ANCA si EMA
Mica-mica spune:
quote:
Originally posted by aissa
Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente !
Du-te in poligon cateva ore cu masina si vor face mai mult decat cateva ore de scoala. Masina de pe scoala e una iar a ta e alta...
Bafta multa!
aissa spune:
Va multumesc, acum s-a dus al meu sot sa o aduca acasa (cu un vecin). Sigur imi fac curaj, dar acum erau prea multe, masina noua, eu nerodata.... Abia astept sa o vad. Si sa o conduc, fireste.
Anca Wish spune:
Anca, m-ai distrat. Super. Daca treci pe langa supozitorul meu, trage-i-o in oglinga din stanga, te rog. E crapata si poate ma fac si io cu una noua (cumparata de tine, normal).
Aissa, felicitari. S-o stapaniti sanatosi si sa faceti numai drumuri fericite cu ea.
Astept primele impresii, curajoasa mea.
anca...SIGUR intr-o zi
flori76 spune:
Fetelor,bine v-am gasit!Consider ca si locul meu e aici,pt ca am permis din 2000 si inca,conduc cu frica.In Romania conduceam din an in Paste,insa aici sunt nevoita sa conduc zilnic pana la servici si inapoi,din cauza vremii capricioase.
Am insa o fobie:tresar involuntar ori de cate ori vad o masina venind din lateral,asta pt ca acum cativa ani am avut un accident(sotul conducea) in care o masina venind din dreapta a intrat in noi.Era iarna,polei,asa ca ne-am invartit pe sosea si ne-am oprit intr-un copac.Cred ca frica imi e oarecum justificata,dar as vrea sa scap totusi de spaima asta.
Flori
Noi