N-am curaj sa conduc......(2)
Raspunsuri - Pagina 3
monica-elizabet spune:
fetelor, eu am mers pe pricipiul e tabla se indreapta si se vopseste...am zgariat-o si eu de cateva ori la inceput...ba intr-o bara metalica(la parcare laterala cu spatele), ba m-am dus cu spatele prea langa gard si nu mai reuseam sa indrept dar asta fost in prima luna de condus...numai prin practica se castiga experientza...si bafta in trafic
monica
oanademunck spune:
Salutare!
Va citesc si am un zambet pe buze, exact asa eram eu vara trecuta!Daca ziceai de condus -durere de cap la propriu, tremuraturi etc.Aveam carnet din 2004 si nu condusesem decat 50 de km, totul culminand cu o incercare de condus aici pe autostrada in care era sa fac un accident cu cateva masini. De la faza asta a inceput o frica si mai mare!!!Cum sunt eu 'norocoasa' in perioada asta mi-am gasit serviciu evident la 56 km distantza de casa si cu program f aiurea(intram sau la 6 dimineata sau ieseam la 22 etc)deci imi trebuia masina ca altfel facea 2 ore cu trenul.
Si a venit masina!!Barbate-miu ma tot intreba ce masina vrei, cum sa fie, ce sa aiba-eu o tineam pe a mea sa fie cat mai mica si rosie-evident ca e mare si verde:)
In ziua cand trebuia sa iau masina o rog pe prietena mea sa mi-o aduca acasa.Mergem noi, aduc masina acasa apoi prietena mea zice 'hai treci la volan'Prima oara in masina , dupa nu stiu cat de mult timp pauza de condus si in oras. Cu inconstientza care uneori ma caracterizeaza urc la volan dau de 5 ori inconjurul blocului apoi hai, mergem in centru. Misto, muzica, eu concentrata ca am facut 4 riduri pe frunte de atunci!Ajungem acolo in garaj izbesc masina de un dulap galben-de aaia masina mea are si in ziua de azi o dunga galbena pe aparatoare.
Aia a fost prima si singura data cand mi-am busit masina. Zi de zi, de atunci cu prietena mea am condus, nu imi mai era frica sa conduc dar IMI ERA FRICA SA CONDUC SINGURA!Pana intr)o zi cand am plecat de nebuna efectiv 100 km. Mi-am sunat sotzu i-am zis sa asculte la radio daca se petrece ceva pe autostrada pe unde merg eu sa fie pregatit, l-am mai intrebat o data ce fac butoanele alea prin masina ca nu stiam si am plecat. Ajunsa la serviciu imi tremurau efectiv picioarele, da na asta era.
Din ziua aia pana azi au trecut 7 luni de cand eu conduc zilnic singura, ma apropii de 10 mii de km(inca 600)si imi iubesc masinutza la disperare!
Trceti la volan ca doar asa dispare frica!:)
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
any spune:
Mie mi-e groaza sa fac scoala de soferi...eu inca nu am inceput-o, tot ma chinui de ceva ani si mereu gasesc motive,acum, mai nou spun ca n-am cu cine lasa copilul! Mi-e frica si de examenul in sine si apoi de oras, mi-e frica de intersectiile aglomerate si de faptul ca or sa fie copiii cu mine in masina, si ca o sa ma injure alti soferi...
cam asa sta treaba si cu mine, dar sa vedeti barbatimiu....mai fricos...."pai sa vad cum o ia masina ...cum fuge de sub mine?...", a fost interesant sa/l aud, m/am stricat de ras....el, ardeleanu de colo!!!
pai mie mai tare/mi este frica ca as fi o vitezomana, ca am mai condus, asa, si stiu de ce as fi in stare....
dar cred ca voi reanaliza situatia, si trebuie sa o fac si pe asta, ca nu scap nicicum....trebuie!!!
astept sa/mi rasara curajul....sa prinda puteri!!!!
any, mama de Rares mic si drag si scump.
aissa spune:
Sunt intr-un fel suparata pe mine, in alt fel realizez ca nici nu putea fi altfel, pauza de aproape 5 ani de cand nu am condus deloc era firesc sa se simta....
M-a zapacit al meu sot ca sa plecam, sa plecam... Eu am zis ca nu plec dar ma rodea pozitia in care era parcata masina de cel care ne-a adus-o acasa: o pusese pe un teren viran, bagata de el cu fata (deci ca sa ies trebuia sa dau si cu spatele ) si in panta. Rotile din spate pareau mai mult in aer decat sustinute asa ca am zis ca nu plec dar macar o dau in fata un metru sa stea ca lumea. E fetelor si atat m-am chinuit sa o dau in fata de imi era ciuda pe mine. Nu am reusit sa plec din rampa pentru ca nu realizam de fapt ca asta e problema. Eu acceleram si ea cadea spre spate si eu nu stiam de ce. Oricum, m-am facut de bafta, m-a vazut un vecin de la geam si a venit si mi-a aratat ce proasta sunt dar saracul m-a linistit ca si el are carnet de 9 ani dar nu a condus iar acum, ca si-a luat masina a luat cateva ore ca sa isi dea drumul.
Asa ca la scoala cu mine....
Cristina si Ale (30.09.2004)
CristinaT spune:
aissa, s-o stapanesti sanatoasa. Eu mai am putin si fac 3.000 km din septembrie anul trecut!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Anca, m-ai distrat. Super. Daca treci pe langa supozitorul meu, trage-i-o in oglinga din stanga, te rog. E crapata si poate ma fac si io cu una noua (cumparata de tine, normal).
Anca, ma abtin ca am parte numai de minuni de cateva zile oi fi eu ?! In plus la inceput (deh, sunt experta acum) am umblat cu un supozitor cu 200.000km la bord! Pana i-am omorat bateria si l-am restituit!
Stie cineva cat trebuie tinut semnul de incepator? M-am saturat de el si ma visez aruncandule pe geam gen Jennifer Lopez care isi arunca geanta Dior!!!! Unii ma injura numai cand vad semnele!!!
ANCA SI EMANUEL
ANCA si EMA
andre_ea spune:
Semnul de incepator se tine un an.
Da' eu pot sa mi-l pun daca a trecut anul de cand am permis? Ca asa am senzatia ca am o scuza daca fac prostii. Adica: "nu vezi nene ca sunt proasta? asa zice semnu'"
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
CristinaT spune:
duminica seara ma laudam ca am 3000 de km... si luni la prima ora, stateam la un stop si a intrat unul in mine cu o duba. N-a vrut nici sa vina la politie si am stat fara exagerare 8 ore acolo!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Andra28 spune:
Dragelor,
iata ca imi iau inima in dinti si scriu si eu la acest subiect
Recunosc, sunt o mare fricoasa. Am permis de conducere din 1998, dar pana anul acesta (mai exact, pana acum aproximativ doua luni)nici prin cap nu mi-a trecut ca voi dori cu adevarat sa conduc vreodata. Facusem cateva sute de km, dar numai in afara localitatii.
In martie anul acesta mi-am luat masina si am deja la activ xcateva sute de km in afara localitatii. De sambata incep un calup de 5 sedinte de conducere ca sa-mi fac curaj si pentru Bucuresti.
Deci, atentie, stati in casa, ca sambata ies cu masina pe strazi!!!
Acum sunt in faza in care abia astept, dar parca vad ca ma vor trece toate transpiratiile atunci cand va veni momentul.
va tin la curent,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
andre_ea spune:
quote:
Da' eu pot sa mi-l pun daca a trecut anul de cand am permis? Ca asa am senzatia ca am o scuza daca fac prostii. Adica: "nu vezi nene ca sunt proasta? asa zice semnu'"
Nu-mi raspunde si mie nimeni?
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE