Pantalonii cu talie joasa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mie imi plac foarte mult... ce pot sa zic. Si stau normal pe mine, nu am probleme daca ma aplec, cred ca depinde de conformatie, ca imi sta foarte nasol cu aia cu talie inalta.

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Teodora are dreptate, dar eu nici picata cu ceara nu o sa port pantalonii aia tigareta de vad toate vip-urile ca i-au adoptat, ca mi se par in primul rand oribili, mai de prost-gust nici ca mi se pare ceva pe lumea asta, leggins astia vai ce descoperire...norocul nostru este insa ca totusi pantalonul drept nu va iesi ever din moda...ok, nu se mai poarta usor evazati jos, dar atunci macar drepti sau evit sa fiu la moda, si port fuste sau altceva, numai jeans de genul asta sau pantalon asa NU.

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, voi la ce pantaloni cu talie joasa va referiti?
Ca sunt mai multe tipuri...de ex., mie nu imi plac aia care au betelia exact deasupra pubisului, de ti se vede parul daca nu te-ai epilat...In schimb sunt incantata de pantalonii cu talie joasa care au betelia cu un deget ( cam 1 cm) sub buric, care vin foarte bine si nici nu te lasa dezbracata....am purtat ani de zila pantaloni cu talie inalta si era un chin sa stau pe scaun, ca ma srangeau mereu in talie, in special blugii.
Oricum, eu nu-mi mai cumpar decat pantaloni elastici si comozi, ca nu im place sa ma chinui...nici nu ma uit prea mult sa fie la moda, ma uit sa imi stea bine si sa ma avantajeze...
Ah, apropo de talia joasa: de la pantalonii cu talie foarte joasa in combinatie fatala cu bluze scurte, care se ridica cand te asezi, m-am ales de cateva ori cu niste dureri de spate ingrozitoare care m-au tinut si o luna de zile, din cauza faptului ca m-a tras frigul la spate. Deci: nu pantaloni cu talie foarte joasa!!! Sau macar sa-i purtam in combinatie cu bluzite, maieuri, jachete mai lungi.

Iepumic

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ce haioase sunteti...Si pe mine m-au deranjat la inceput, am zis "eu de astia nu-mi cumpar" dar apoi am probat si mi-am luat o pereche de blugi si una de raiati. Mi-a placut f mult cum imi veneau, singurul defect, precum s-a mai zis e cu aplecatul si vazutul chilotilor.

Si cind iti mai spun si copii tai "mami ti-am vazut chilotii" e de-a dreptul jenant.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Eu nu suport pantalonii cu talie joasa. Am tras de o pereche de blugi pana le-am rupt gaicile si pana am ranit-o pe Mita, pt ca aveam mereu impresia ca imi cad.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

pai si eu port pantaloni cu talia sub buric, dar nu o palma sub buric. Aia sunt chiar exagerati. Am vazut ca poarta pustoaicele de 13-14 ani. Sunt la moda...trendy...sau cum se mai spune!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Nici mie nu mi-au placut la inceput dar dupa ce ma revenit la greutatea initiala am devenit fan. Bine nu exgerez....[green]

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Eu ma uit aici la o enisiune What not to Were si la emisiunea asta (ma uit in fiecare zi)pantalonii care avantajeaza orice femeie sunt cei care au talia 1-2cm sub buric.Genul asta de pantaloni nu mi se par ca sunt cu talie joasa ci cu talie medie.Mie una personal cei cu talie peste buric mi se par foarte incomozi si nu stiu cat de mult scot in evidenta pantalonii cu talie inalta burta dar cei cu talie joasa o scot mult in evidenta.De fapt nu stiu cat o scot dar se vede.Eu una am burtica si nu port pantalonii cu talie joasa decat cu bluze sport care sunt largi la burta pentru ca sincer mi se pare mie dezgustator ce se vede(atarna burta pe afara).I-am cumparat si eu pentru ca nu gaseam alt fel de pantalon...i-am purtat ceva timp cu bluze normale(cand nu se vedea burta asa si mai slabisem)dar acum....nu mai merge.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Insa partea cu vederea la chiloti (cand te apleci dupa copil in parc, de ex) sau cu frigul nu mi se pare nici mie prea atragatoare.

Pai la pantaloni cu talie joasa-s obligatorii si chiloteii cu aceeasi talie,nu?Cin' ne obliga sa ne etalam desuurile??

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

quote:
Originally posted by Veve

quote:
Insa partea cu vederea la chiloti (cand te apleci dupa copil in parc, de ex) sau cu frigul nu mi se pare nici mie prea atragatoare.

Pai la pantaloni cu talie joasa-s obligatorii si chiloteii cu aceeasi talie,nu?Cin' ne obliga sa ne etalam desuurile??

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Exact la asta ma gandeam si eu!

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput