Pantalonii cu talie joasa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Originally posted by Teodora D.

am citit pe undeva ca au iesit din moda pantalonii cu talie joasa si ne intoarcem-sub obladuirea madonnei-la cei cu talie inalta din anii '80.
vi-i amintiti? usor bufanti pe coapse, stramti in partea de jos, par horror in comparatie cu ce s-a purtat in ultimii ani.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Teodora, esti sigura?
Aia mi se par oribili de-a dreptul. Chiar zilele trecute vorbeam cu sotul meu despre o pereche din asta de blugi, de care eram tare incantata pe vremea aia si in care aratam de fapt...
Avantajeaza probabil doar tipele foarte inalte.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Denizelu, dar cand a inceput moda pantalonilor evazati nu ti s-a parut ca e oribila? eu mi-am zis atunci ca niciodata nu voi purta asa ceva; doar ca vazand tot timpul acelasi lucru, te obisnuiesti...
cat despre pantalonii leggins-mie mi se pare ca arata bine pe niste picioare lungi si frumoase.

am sondat site-ul indicat de Veve si am gasit niste chilotei numai buni pt. pantalonii cu talie joasa-astia si astia. oare la barbati vor intra vreodata in moda acesti pantaloni?

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Si
astia si astia si astia
si astia
si m-am imbolnavit... Vreau si eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

no comments....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Mie nu-mi plac printre alte motive si pentru ca nu-mi place sa port desuurile care ar merge cu genul asta de pantaloni. Recunosc ca daca as fi mai slabuta, mai in forma si cu mai putine vergeturi, poate ca mi-ar placea

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

ellinia, ia-ti lninistita pantaloni cu talie normala -medie-, ca astia revin in fashion Pe linga pantalonii pe care-i pomenea teodora, se poarta din nou pantalonii largi, cu pense si mansete.
Pe aci, prin nord, pantalonii si blugii cu talie joasa deja au disparut din magazine (nici macar la solduri nu-i mai gasesti)
Si, veve ...acu' fie vorba intre noi: chiar si cu lenjerii din alea minuscule, despicatura dorsala tot apare si rasare cind purtatoarea de talie joasa sta-n pozitie asezata...numai bun sa bagi o fisa-acolo-sa

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

mie imi plac pantalonii cu talie joasa dar am tot timpul curele sa nu mi se vada nimic, am in schimb o colega care ii poarta fara chiloti si e

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ei,lilu,depinde si de talie,mei.Ca este si asta "low rise" si "ultralow rise";la aia numai "low",daca pica pantalonu' bine pe tine,nu se vede nimic...

PS Un www.slate.com/id/2089623" target="_blank">articolas on topic;se aminteste acolo despre www.cmaj.ca/cgi/content/full/168/1/16-a?maxtoshow=&HITS=10&hits=10&RESULTFORMAT=&fulltext=Meralgia &searchid=1065740508042_3452&stored_search=&FIRSTINDEX=0&sortspec=relevance&resourcetype=1&journalcode=cmaj" target="_blank">"meralgia paresthetica" si acum realizez de la ce-mi paralizau "aripioarele" in tinerete

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Cei cu talie medie,un pic mai jos de buric sunt foarte comozi, intr-adevar, chiar am asa cateva perechi, dar am cumparat totusi o pereche de pantaloni cu talie un pic mai sus de chilot si cand am vazut cum imi iese burta - si nu sunt foarte grasa - mi s-a facut rau! Nu ii pot purta decat cu ceva larg si eventual pana la jumatatea fundului... faza cu burtica revarsata mi se pare cel mai dizgratios lucru la o femeie!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
faza cu burtica revarsata mi se pare cel mai dizgratios lucru la o femeie!

mie nu!
kiar mi se pare sexy.

bine, acu' depinde si de burtica...daca e burtika sau burta in toata regula....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Genul de burtica de dupa sarcina...mie nu mi se pare deloc sexi...
Ultima data cand am fost la coafor am stat un pic de scaun si am asteptat. Intre timp am studiat coafezele...erau toate tinere, cam 25-30 de ani, imbracate toate in blugi si tricouri cu numele firmei care bineinteles erau scurte, cam pana la buric. Nu va zic ce de burti revarsate (yeak) am vazut atunci...si mi s-a pus pata. Erau si vreo doua care probabil realizau ca nu au 90-60-90 si isi pusesera ceva gen vesta dar celalalte...si culmea ca erau slabe, media cam 60 de kg, toate probabil erau mamici!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput