Biomed slip

Biomed slip | Autor: Idora

Link direct la acest mesaj

A folosit sau foloseste careva??Ati reusit sa slabiti si cat, in cat timp??
Si-a luat vecina mea ca vrea pana in iulie sa slabeasca si cam intr-o luna a zis ca a slabit 2 kg si 6 cm in talie.Ea nu face miscare prea multa si nu transpira in ei.Stiti si altceva mai eficient??Ca-i graba mare pt. ea,ca o sa fie soacra
Prima pereche i s-a rupt si descusut dar vrea sa-si comande altii.Poate stiti voi ceva cu care se slabeste mai rapid.
Eu mor de ras cand o vad cu ei, daca vrei sa scapi rapid de vreun barbat, efect maxim garantat, moartea pasiuniisi mai si fosnesc cand merge

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Chiar nu stie nimeni de Biomed slip sau altceva??Vreau si eu s-o ajut pe vecina mea sa arate mai bine la nunta, ca e plin de snobi pe-acolo

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Idora,
ai dat o cautare? ca dupa cite tin eu minte s-a mai discutat subiectul

cit despre experienta mea cu pantalonii astia ... io n-am slabit nici cit vecina ta; e drept ca i-am purtat doar vreo 2 zile, nici miscare nu faceam, nici nu transpiram in ei, asa ca i-am aruncat cit colo !

stiu ca nu e recomandat, da" poate incearca ceva rapid, de genu" supa de varza, dieta daneza, plus ceva electrostimulare, masaj, impachetari etc

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Teo, ea e prea comoda ca sa tina diete, masaje etc.Vrea ceva rapid, fara efort.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

bine, da' cit e de grasa ?

adica ma gindesc ca o tinuta eleganta si bine aleasa ar ajuta mai mult decit toate minunile de diete

uneori, poti sa fii slaba ca o scindura si daca ai niste haine nepotrivite pe tine - arati ca draq !

sau poti sa fii mai grasuta, dar daca te-mbraci cu ceva de calitate (da' de calitate) si potrivit cu silueta ta - poti s-arati chiar super ! orice imperfectiuni pot fi camuflate/atenuate prin haine croite de cineva priceput expres pt corpul tau

eu cred ca si asta e o varianta la care ar trebui sa se gindeasca prietena ta; oricum va trebui sa-si cumpere ceva pt eveniment, poate o poti ajuta sa gaseasca pe cineva specializat care s-o sfatuiasca ce sa poarte si de unde sa cumpere

... zic si io !

Mergi la inceput

si io-s de la Valcea !
da' n-am nici o legatura cu "personajele" !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Puisor, eu am folosit Biomed slip si am si slabit, dar in contextul descris de tine nu are rost sa-ti spun cum.
Daca s-ar slabi cum vrea vecina ta... ... ar fi lumea plina de manechine.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by furni

Puisor, eu am folosit Biomed slip si am si slabit, dar in contextul descris de tine nu are rost sa-ti spun cum.
Daca s-ar slabi cum vrea vecina ta... ... ar fi lumea plina de manechine.

Va pup.

http://community.webshots.com/user/furni001

Off topi: Ce misto e poza cu provocarea...! Ce este de fapt? Unde e facuta?

mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_80 spune:

Buna fetelor

Legat de BiomeletadSlip...la mine au fost eficienti cu o conditie: sa fac miscare. O ora pe zi pe bicicleta cu ei si intr-o saptamana se vad rezultate. Dar trebuie miscare si vointa sa faci miscare. Altfel nu au nici un efect.

Mergi la inceput