Bebelusi de iulie-august 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 7

Ella2000 spune:
Ella2000 spune:
 Laura, wow! ce au mai crescut strumhii tai! am vazut si pozele si filmuletele! sincer, jos palaria! eu cu una mare si una mica am zile cand sunt prashtie! nu cred ca ti-e usor! Sa ai sanatate si ei de asemenea ! sunt superbi! 
Albinutza, Nicoll_Mada, Laura va multumesc ptr aprecieri! 
As fi vrut sa mai scriu ceva dar m-a intrerupt o vizita! si am uitat!
ella2000 si printesele

nicoll_mada spune:
nicoll_mada spune:
 Andre_ea...e un dulce Tudor!!!Si are niste ochisori...nu numai gene,atat de expresivi!!!Am si salvat cateva foto sa-i arat Codrutei cu cine acea gimnastica cand era in burtica!
  nicoll_mada si  Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
 Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
  http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

nicoll_mada spune:
nicoll_mada spune:
 Acusor eu ii dau Codrutei Calciu timp de 10 zile pe luna cate 5 ml,iar apoi timp de 21 de zile Fier incepand cu 2 picaturi si crescand cu cate o picatura zilnic pana la 10 picaturi.
  Irda in ceea ce priveste imbracarea fetei depinde putin si de cum e afara.Spre exemplu astazi,cu vremea de la Ploiesti,care nu cred ca e mult diferita de cea de la Bucuresti,am scos fata cu body cu maneca lunga ( asa a avut pe ea de aseara dupa baie ),ciorapei cu totul si apoi un trening din trei piese,bluza,pantalon si vestuta,incaltata cu o pereche de pantofiori.In cap un fesulet.Ieri spre exemplu,fiind mai rece si mai innorat la noi,am avut tot body cu maneca lunga,o bluzita nu foarte groasa si yn costumas pantalon si gecuta mai grosute,usor matlasate.Daca body e cu maneca scurta sau in bretelute,fie avem o bluza mai groasa si o gecuta mai subtire,fie ambele cam la fel.Pe cap variaza tot functie de vreme: cand caciulita legata,cand fes,cand bascuta!
  Nu stiu cat te-au ajutat explicatiile mele,dar pupam Dariuta si mamica!!!
  nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
MMN

nicoll_mada spune:
nicoll_mada spune:
 Laura ce dulci sunt ei amandoi!!!Si ce bine de ei ca sunt 2.Eu trebuie sa vorbesc cu Codruta pt filmulete...Sa ma dumiresc cum se pun si le vom " afisa " si noi.

Trebuie sa va spun ca am gasit si eu in sfarsit azi pasta de dinti Nenedent cu periuta degetar.Asta dupa ce intrasem in 90% din farmacii.Se uitau la mine ca la masini straine cand le spuneam ca vreau o pasta de dinti pt BB care nu necesita clatire.Buuuunnn...vin acasa,iau fata in brate si ..la spalat!A stat mandra mea cu gurita cascata chiar ca la dentist. .Apoi se lingea pe botic dupa pasta,bine ca ii place.A fost o dulce,am murit de ras!!!
.Apoi se lingea pe botic dupa pasta,bine ca ii place.A fost o dulce,am murit de ras!!!
  nioll_mada si  Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
 Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
MMN

Albinutzza spune:
Albinutzza spune:
 Fetelor, sunt fericita tocmai am facut rezervare pt august la o penisune in Moeciu. Mona, cea pe care mi-ai recomandat-o tu. Tare mult ne-a plakut, peste 2 sapt mergem sa ducem banii si sa o vedem pe viu. De 3 ani n-am mai avut un CO, sunt asa fericita, si va fi unul bine meritat si cu puiul cel mic.
Albinutzza
 & Luca bondarelu'
 & Luca bondarelu'  07 Iulie 2005
 07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
 www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu' Am crescut atat de mult
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Albinutzza spune:
Albinutzza spune:
 Irda, cred ca depinde f mult cum ai obisnuit-o. De ex, eu pe Luca nu-l infofolesc. Il imbrac cam cum ma imbrac pe mine. Ieri: body maneca lunga, o bluzita din bbc, apoi un pulovaras de primavara cu gluga si o geaca de fas, subtirika, mai mult de vant. Pe cap, o caciulita din raiat, cred ca le stii de la Piticot, si in jos, pantaloni de fas si dres, si ghetutze. In gen, cand e mai cald, spre 20, l-am lasat si in maneca scurta si cu o palariuta de vara pe cap. Oricum, fetele din park, se minuneaza ca Luca n-a racit pana acum, avand in ved ca ai lor, au tras cateva raceli zdravene, dar sunt si infofoliti
Albinutzza
 & Luca bondarelu'
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu' Am crescut atat de mult
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

lulu75 spune:
lulu75 spune:
 Irda, eu il imbrac pe Andrei destul de lejer. Din acest motiv cand plec la plimbare cu el, nu ratez vreo baba care sa nu imi spuna ca trebuie sa ii pun fular la gura, caciula de oaie in cap si costum de eschimos. In 8 luni si jumatate a racit de 2 ori (l-a tinut de fiecare data 3 zile fara pb deosebite) dar...de fiecare data a racit in casa.
Eu il imbrac la fel ca pe mine, doar ca daca eu am tricou cu maneca scurta el are cu manaca lunga. Body cu maneca scurta nu ii lipseste niciodata de pe el, o pereche de strampi, blugi, si geaca sau pluovaras (depinde de vreme). Eu nu il infofolesc.
Luminita si  Andrei Tudor (16 august 2005)
 Andrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei 

Albinutzza spune:
Albinutzza spune:
 Acusor, eu nu-i dau fier, ca nu ne-a dat. Dar Ca, 10 zile pe luna, sirop de la Pharco, am luat specila ca sa-l pot impartii in 4 ture, in total, 2 lingurite. Si intodeauna asociam cu masa sa nu uit
Albinutzza
 & Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

lulu75 spune:
lulu75 spune:
  sa ai concediu placut in august!
 sa ai concediu placut in august!
Eu vreau sa il duc pe bebe la vara la mare in Bulgaria. Am auzit ca e superb.
Album Andrei 

lulu75 spune:
lulu75 spune:
 Nici eu nu ii dau Fe lui bb. Ii dau calciu 10 zile/ luna.
Album Andrei