Bebelusi de iulie-august 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura25 spune:
andre_ea sa stii ca nu sunt mama denaturata ... Unde stateam noi, la soare si ferit de vant, erau 27 de grade (verificat cu termometrul). Oricum nu au stat decat cateva minute, pentru sedinta foto la nudul gol. ![]()
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
andre_ea spune:
Hai ca m-am zapacit de tot. Pusesem poze din luna a 8-a in albumul de luna a 7-a. Acum am remediat. Luna a 8-a o gasiti aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/album?.dir=bc33re2&urlhint=actn,mv%3as,19%3af,0%3asdir,Tudor+-+luna+a+7a%3addir,Tudor+-+luna+a-8a
Laura, n-am zis asta. Doar ca eu sunt cam friguroasa. Oricum ii statea bine
.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Irda spune:
Anis, multumim pentru albumul bebelusilor!
Iti trimit eu link-ul la o poza la bb de iulie-august?Sau alegi tu una? La noi se vede link-ul la poze? Ca nu mai stiu, zau!
Multumim oricum!

Laura, cat mai are Bianca in lungime? CA noi eram cam pe-acolo cu dimensiunile fetelor, adica la categoria "fotomodel"
!
Tin fetele astea ale noastre la siluetaaaaa, ceva de speriat! DAria avea la 9 luni 7.150gr
si 70 cm lungime!
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
andre_ea spune:
Irda, multumesc! Ai dreptate, ce trece timpul! Pe atunci nici cu gandul nu gandeam ca ajung la cutit. Si nici tu ca nasti normal
.
Despre imbracat, eu ma abtin, ca altfel se crucesc fetele cat infofolesc copilul. Oricum niciodata nu stiu daca l-am imbracat adecvat. Cred ca voi stii abia cand va stii el sa zica "mi-e cald" sau "mi-e frig". ![]()
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Laura25 spune:
Irda nu stiu exact, dar tot pe acolo .. 69-70. Chiar am sa incerc sa o masor diseara!
Ia uitati aici cum se distreaza moacele mele:
http://dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20060503&ctime=105448
Laura
de
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
Irda spune:
Andreea, chiar ca nici nu-mi trecea prin cap ca o sa nasc normal...fara epidurala, fara nimic! Si nici asa de repede (1h25 de cand s-a rupt apa, ca pana atunci am dormit)!
Ieri am tras un pui de somn la pranz cu DAria si am visat ca nasteam pe bebedoi, care era tot fetitza.....tot prematur, dar era mai "babana" decat Daria.....si nu venise dr. asa ca am nascut singura
.....a venit decat o moasa care mi-a pus-o pe piept si mi-a zis sa-i tin de cald , asa ca am bagat-o in san, in camasa de noapte
..si ea cauta sanul
....asa ca i-am dat sa suga asa plina de de toate cum era si udaaaa......Doamne ce senzatie!!!!!
m-am trezit plangand de fericire...si ca tzipa Daria la mine sa ma scol odata!
![]()
Frumos vis, dar cam intens! Ma copleseau emotiile!
Tare mi-e ca la bebedoi o sa nasc tot prematur....de fapt de asta mi-e cel mai teama! Iar daca reusesc sa-l duc la termen o sa fie sigur cezariana! Tu cum te mai simti dupa cezariana? te-ai refacut total?!
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
gesi spune:
04.05.2006
De cateva zile tip intruna. Tiiiip cand ma trezesc din somn si ma vad singura, tiiiiip cand pleaca mama din camera, tiiip chiar si cand se intoarce cu spatele pentru a lua un lucru trebuincios, tiiip cand ma pune in scaunelul pentru masa, tiiip cand ma pune in premergator. Tiiip scurt si lung… apasat si usor… tare si incet… cu lacrimi si fara. Tiiiip!
Cum sa nu tiiiiip? Observ schimbarea din mine. Incep sa fiu independenta. Am priceput toate rosturile prin casa, stiu ce e bine si ce nu e bine sa fac. Mama a capatat incredere si nu ma mai supravegheaza de aproape, sta intr-un coltisor si ma priveste de la cativa pasi. Stie si ea ca nu mai are de ce sa sara ca la inceput. Acum sunt mare. Ma descurc.
Cum sa nu tiiiiip? Ma asez singura in fundulet, ma ridic in picioare, ma sui pe canapea si cobor. Unde sunt atingerile mamei? Cum venea ea si ma plimba prin toata casa, imi arata fiecare cotlon, ascuns sau nu. Acum abia daca mai intinde mainile catre mine cand fac o miscare. Stiu, miscarile mele sunt sigure, precise, pe zi ce trece sunt mai stapana pe mine. Dar, mama, tare-mi doresc sa fi in continuare “stapana mea”!
Cum sa nu tiiiiip? Mama ma ia de o manuta si merge dreapta langa mine. E atat de mandra: fata ei merge sustinuta doar de o manuta! Nu mai sta aplecata peste mine, incovoiata de spate, sa-i simt respiratia calda in ceafa, si sarutarile dulci pe crestet, primite ca premiu pentru fiecare pas facut.
Cum sa nu tiiiip? Bucatele de cascaval ma asteapta pe masuta. Le prind cu doua degetele si le duc la gurita. <<Degetul mare merge la plimbare,/ Aratatorul duce bastonul>> Mama calca langa mine si repeta, de fiecare data, incet, ca pentru ea: “mesteca incet, intai inghite” Nu mai sta ca altadata cu “soldateii” in mana, privind atenta printre buzele mele sa vada daca mai am in gurita.
Cum sa nu tiiiip? Sunt atat de aproape de un om mare. Incep sa le “imprumut” gesturile. Bat din palme "bravo,bravo" cand vad ceva ce ma amuza; il mangai pe tata “mai-mai” cand vine obosit de la munca si adoarme in canapea; ridic canuta, lasata la indemana de mama, si-mi satisfac setea.
Cum sa nu tiiiip? Nu mai adorm de mult la mama in brate. Singurele lucruri pe care le strang la piept cand dorm sunt jucariile din patut, pufoase si dragalase, inlocuiesc bratele mamei, care pana ieri ma leganau. << Somn usor, scump odor/Langa tine voi sta/ Toata noaptea cu dor/ Eu te voi legana.>>
Cum sa nu tiiiiip? Nici joaca la baie nu mai e aceasi ca pana acum. Nu e la fel de amuzant sa-ti faci singur valuri, batand cu palmutele in apa calduta si placuta. Era mult mai distractiv cand le facea mama. Priveam stropii de apa ca pe mangaieri ale ei, doar erau “creati” de ea.
Cum sa nu tiiip? Parca si cartile cu poze si-au pierdut din culoare si farmec, acum ca le rasfoiesc singura. Ce placut era cand mama facea lucrul asta pentru mine. <<Carte de povesti cu poze/ astazi eu te rasfoiesc/ o povata despre viata/ vreau la tine sa gasesc./ Si povata vreau sa-mi fie/ calauza mea mereu/ la necaz si bucurie/ sa indrume pasul meu.>>
Cum sa nu tiiiip? Cand atat de multe lucruri am invatat sa le fac atat de curand. Sunt aproape independenta, cu mama doi pasi in spate, privind grijulie la mine, mirandu-se si ea de cat de mult am crescut, si laudandu-se in stanga si-n dreapta, la oricine e doritor sa o asculte…cate stie sa faca fata ei…de numai noua luni si jumatate.
Cum sa nu tiiiip?
http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"? 
Laura25 spune:
Doamne, gesi, ce frumos le zici! Sigur nu esti o scriitoare celebra ascunsa in spatele unui pseudonim? E extraordinar ce scrii!
Laura
de
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
gesi spune:
Laura, ce draguta esti! Nu sunt "om de litere" sunt "om de cifre": economist.
Latura aceasta de povestitoare a scos-o la iveala fata mea. Sunt sigura ca fiecare dintre voi s-a schimbat intr-un fel sau altul dupa ce a devenit mama. Eu caut sa exloatez la maxim aceasta noua vocatie. Cine stie bb2 ce aduce?![]()

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"? 
Laura25 spune:
Am trimis copii cu soacra la plimbare si eu imi fac de cap pe net. Am luat a doua stelutza
, am pus filmuletze ... ce de-a treaba am!
Laura
de
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari