Muzicieni DC (4)
Raspunsuri - Pagina 8
DARAEL spune:
Alooooo..... ce cautati la pagina 5 ?
Credeti ca nu va mai gasesc ?
Oricum, nu pentru asta am venit sa clicaresc aici, ci sa va invit la concertul de sambata din P-ta Unirii, Timisoara a copiilor lui Angy...... doar sa ne spuna ora !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
angy11 spune:
Darael,nu mai cantam in 10 in Piata Unirii,din 2 motive,unul ca ne-au pus la dispozitie o ora la tot Liceul,anul trecut am avut o ora de formatie,sau ma rog....acea ora este de la 21-22,iar eu in formatie am doar 2 timisoreni,restul sunt navetisti,iar la orele alea nu au cu ce saajunga acasa,mai ales duminica,al doi-lea motiv este ca nu ne plateste,cu toate ca pe ceilalti care mai canta pe-acolo ii plateste cu un milion jumatate de caciula,iar noi am cerut 500 mii si au zis ca nu au fonduri,sau gandit probabil ca pe elevi pot sa-i fraereasca sa cante pe gratis.
Si la transport au facut nazuri.
Anul trecut tot asa s-a intamplat dar am aflat prea tarziu,unul din elevii mei a cantat si cu noi si cu cei din Filarmonica(Old Dixie Band),noi am cantat pe gratis,am carat instrumentele cu masina mea in doua ture,iar Dixie au luat 1,5 mil,de bucata.
Iar anul acesta studentii de la percutie,au cantat aceleasi piese care urma sa le cantam noi si au primit cate 500 mii.
Asa ca am hotarat sa nu mai raspundem la nici o invitatie a primariei.
monica-elizabet spune:
ce urat din partea lor
uite de-aia cand intrebi elevii de la lic de muzica de ce renuntza la muzica clasica si se apuca de alt gen de muzica iti raspund sincer" din muzica clasica nu se poate trai in rom" nu te plateste nimeni asa cum plateste o trupa de eu stiu ce gen.
monica
angy11 spune:
Monica,nu e vorba de genul de muzica de data asta,ca Festivalul se numeste "Mica Viena",e vorba de atitudinea celor din primarie care se ocupa de asta si care probabil baga banii aia in buzunar,ca pentru aceeasi muzica pe studenti i-a platit,cantam exact aceleasi piese,doar ca astia sunt elevi.Si cum ziceam anul trecut in aceeasi seara unul din elevi a luat bani ca cantat cu Fila si noua au avut tupeul sa ne spuna ca nu au fonduri.
Si nu e vorba ca ne credem noi vedete si nu cantam doar pe bani,ca tot anul asta am cantat pe gratis si cand primim bani ii punem la un loc si cumparam instrumente,dar e vorba de uzura instrumentelor sa le tot caram ici colo.Ca altele nu ne cumpara nimeni in loc.
monica-elizabet spune:
hello feteleeee...ce mai faceti?
noi suntem binishor, alex a implinit 5 ani si i-am facut o mica petrecere acasa doar cu cativa copilashi care au avut varicela pe restul prietenilor lui nu i-am putut invita fiindca suntem inca in carantina...desi nu mai avem bubitze...dar parca au trecut cam repede(o sapt) si eu stiam ca la varicela trebuie sa stai vreo 2 sapt
azi am serbare cu niste piticei la gradi, spre sa nu se emotioneze prea tare si sa cante frumos.
ieri m-au sunat de la liceu sa ma duc ca sa iau nu stiu ce bani din urma, niste recalculari...dar tare mi-e ca fac drumul degeaba pana acolo pentru 20 000 lei
in rest, astept sa vina vacantza
va pup
monica
angy11 spune:
Monica,La multi ani lui Alex!Pupici de la noi! Sa-ti traiasca copilasul,sa creasca mare sanatos si destept!
Sa pui si tu niste pozici sa-l vedem cat e de mandru de el.
Fetele,eu am facut putina pauza de forum ca am fost cu clasa I in excursie la Valea lui Liman(la noi in judet),o vale splendida,puteti vedea poze in albumele mele mai vechi,cele recente nu stiou cand apuc sa le pun.
Sunt absolut incantata,eu am organizat totul,a iesit foarte bine,dar mai incantata sunt de acesti copilasi cu totul speciali si de Doamna lor,o icoana vie pentru noi.
De ce zic speciali,e o generatie traznet pentru scoala noastra,toti profii se mira nonstop de ei de la inceputul anului scolar,intoneaza perfect,buni instrumentisti,cu mult peste nivelul altor clase I,din alti ani,dar nu e numai asta,sa-i vedeti la joaca,la distractie,atat se pot imbratisa,pupa,incearca tot timpul sa fie de folos unul altuia,neobositi ca toti copiii....nu-mi vine sa cred.
Iar noi parintii ce sa mai zic ;),juma' de clasa am fost colegi,dar nu numai,eram in aceeasi gasca in Liceu si culmea sau nu am fost cu totii in excursie,a fost si pentru noi un "back to the school"!
Asa ca am facut foc de tabara,mititei,drumetii si-am ras muuult,amintindu-ne de traznaile din scoala.
Sabina,tu ce mai faci,mai da si tu un semn,ca ne e dor de tine!
Gata v-am pupat!Va doresc We placut!
monica-elizabet spune:
wow ce super...pai nici nu se putea altfel daca voi toti sunteti buni muzicieni cum altfel sa fie copilashii vostrice bine se inteleg intre ei...in alte parti este numai ura si invidie inca de la gradinitza...ma bucur ca te-ai simtit bine inexcursie si ca totul a fost ok
eu astazi am auditia cu elevii de acasa, adica cei care canta de placere, intotdeauna ei au emotii mari si nu-i bag sa cante impreuna cu cei de la enescu, nu se ridica la nivelul celor de la enescu dar pun atata suflet in ceea ce fac...sunt deosebiti...sa ne tineti pumnii ca avem public numeros
va pup
monica
angy11 spune:
Salutare!
Mai tineti minte povestioara aia care am scris-o despre colegul meu care a venit din State sa cunoasca copiii Ro ?
Poimaine dimineta pleca inapoi,dar nu asta voiam sa va spun,ci atmosfera din clasa I,de la Dany,sunt distrusi cu totii ca pleaca Max,eu m-am ocupat sa-i iau ceva de "amintire" din partea lor,ca maine dupa serbarea de Alfabet,sa o dea copiii.Am luat o carte ilustrata despre Romania,pe care fiecare copil sa-si scrie numele,un Cuc,o raganelle(sfaraitoare de alungat ciori)si inca o
jucarioara,toate tipic romanesti,de la artizanat.
Ce credeti?Azi am mers in ora lor de teorie sa o ajut pe Doamna la impachetat carti de premiu,trei fete au venit mai repede de la teorie,asa ca Doamna le-a pus sa-si scrie numele pe carte,l-au scris dar cum cu inimioara langa,apoi s-au dus la tabla sai-au inceput sa scrie cu creta colorata:Te iubim Max! Te iubim Maxwell!,te iubim Maxwell Tanau!....toata tabla era plina,i-am dat un ghiont Doamnei sa vada ce fac fetele,a fost impresionata.
Apoi un elev de-al meu de-a IX are frate acolo in clasa si povestea ca a plans ieri micutul realizand ca pleaca Max.....
Daniel se minte singur de-o saptamana ca Max v-a veni peste un an inapoi desi i-am explicat si eu si tatal lui Max ca nu este posibil,dar o tine pe-a lui,se pare ca e un scut care si-l pune ca sa nu dea pe-afara de emotie.azi l-am gasit la el in camera decupand ceva,desenand...ne l-am vazut in viata mea sa deseneze de bunavoie,mi-a explicat ca face ceva de ramas bun pentru Max,am fotografiat,puteti vedea aici,capodopera,nu e cine stie ce,dar ma rog,ideea cu steagul Romaniei,cu pancarta de ramas bun,mi se taie respiratia ce profunzi sunt copiii astia.Daniel habar n-avea nici de carte,nu apucase sa afle,nici de chestia cu artizanatul cu ideile mele de-ai darui lucruri specific romanesti si totusi a facut steagul Romaniei....
Aveti in album si pozele din excursie,cel mai mic dintre baieti este Max,la un moment dat apar patru copii intr-un car,doi sunt ai mei,ii recunoasteti,iar ceilalti doi sunt fratii americani,Max si Hannah.
Scuze ca v-am facut capul calendar cu povestea asta,dar ma tot mir de copiii astia,asa ca m-am gandit ca voi ma intelegeti mai bine decat altii,care nu pun pret pe astfel de amanunte.
Pussy la toate!
monica-elizabet spune:
angy, eu sunt mai "sensibiloasa" asa de felul meu mi-au dat lacrimile citind ce ai scris...am vazut pozele, cred ca fost tare frumos, peisajele sunt superbe, copilashii la fel...ce sa mai cu foc de tabara...si opentru d-na profesoara.
amintirea pe care i-a facut-o dany lui max este impresionanta...
poate ca max chiar o sa vina in vacantza si o sa se joace din nou impreuna.
numai bine
monica