Muzicieni DC (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele(adica mai mult sabina) unde mai pot tine eu o auditie fara sa ma costa inchiriatul salii o avere??? de 3 zile tot sun la nottara si raspunde numai un domn care nu nu stie nimik, muzeografa nu este niciodata pe-acolo si timpul trece si eu nu am fixat auditia de final de an
multam

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by angy11
Darael,unde sa te anunt ora?Ramai cu noi pr topic?Ar fi fain.
Nu am luat-o ca pe o critica,asa cum nici mesajul meu n-a vrut sa sune a justificare.

Unde vrei tu sa anunti e bine – si aici daca vrei si la Timisoara, si PM..... si ar mai fi cateva solutii, dar cred ca ai deja destule.....

Mai esti aici ?
La exercitii cu tine – sambata vine repede.... !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Fetelor, va rog intrati aici sa Salvam Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti:
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !

Poate scoateti un imn ceva, o bataie de tobe, un concert cu fluiere.... orice e binevenit !

Va multumesc !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

am reusit in sfarsit sa vb cu d-na de la nottara, am pus doua date orientative sa vedem cum pot si parintii...mai nasol este ca ei inchid la ora 17 si parintii de obicei termina serviciul mai tarziu...am rezervat si o sambata de la 11 dar tare-mi este ca pe vremea asta multi vor sa plece din bucuresti...

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

am reusit in sfarsit sa vb cu d-na de la nottara, am pus doua date orientative sa vedem cum pot si parintii...mai nasol este ca ei inchid la ora 17 si parintii de obicei termina serviciul mai tarziu...am rezervat si o sambata de la 11 dar tare-mi este ca pe vremea asta multi vor sa plece din bucuresti...

Poate e un semn divin sa te ia si pe tine cu ei (parintii adica) si sa faci auditiile la Sinaia, sau Busteni..... sau Poiana Brasov... de ce nu ?

Succes oricum, indiferent unde vei fi !

Adrian

Mergi la inceput

hello, nu mai ziceti nimik?
abia v-am gasit pe pag 6
eu sunt asa de prinsa zilele astea cu pregatiri de serbare si auditia

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao!
Eu una sunt varza,ieri am avut sebarea la gradi in care m-am implicat serios,iar azi auditia de clasa I,dany a cantat bine,a fost foarte stresat,cu toatae ca eu nu am dat importanta prea mare evenimentului in fata lui.Ii tremurau degetele pe clape,dar a fost ritmic,a mentinut tempo-ul,a facu nuante,ce mai a fost bine.
revin maine cu detalii,sper sa apuc sa ma linistesc si eu ca nu mai pot de oboseala.
Pana atunci pussy la toate!

Mergi la inceput

angy, ma bucur ca totul a iesit ok la auditia lui dany

monica

Mergi la inceput

am tras cu ochiul si am vazut pozele de la serbare de la angy...tare frumuhsica mai este si mandra de costumashul ei

monica

Mergi la inceput

aaaa...si am uitat sa va dau ultimele stiri...nasoale
ruxi a facut reactie rubeolica si alex varicela(amandoi cu tot cu vaccin)
ruxandrei deja i-a trecut, alex abia a inceputsi ma astept sa ia si ruxi varicela

monica

Mergi la inceput