Muzicieni DC (4)
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:
fetele(adica mai mult sabina) unde mai pot tine eu o auditie fara sa ma costa inchiriatul salii o avere??? de 3 zile tot sun la nottara si raspunde numai un domn care nu nu stie nimik, muzeografa nu este niciodata pe-acolo si timpul trece si eu nu am fixat auditia de final de an
multam
monica
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by angy11
Darael,unde sa te anunt ora?Ramai cu noi pr topic?Ar fi fain.
Nu am luat-o ca pe o critica,asa cum nici mesajul meu n-a vrut sa sune a justificare.
Unde vrei tu sa anunti e bine – si aici daca vrei si la Timisoara, si PM..... si ar mai fi cateva solutii, dar cred ca ai deja destule.....
Mai esti aici ?
La exercitii cu tine – sambata vine repede.... !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
DARAEL spune:
Fetelor, va rog intrati aici sa Salvam Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti:
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !
Poate scoateti un imn ceva, o bataie de tobe, un concert cu fluiere.... orice e binevenit !
Va multumesc !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
monica-elizabet spune:
am reusit in sfarsit sa vb cu d-na de la nottara, am pus doua date orientative sa vedem cum pot si parintii...mai nasol este ca ei inchid la ora 17 si parintii de obicei termina serviciul mai tarziu...am rezervat si o sambata de la 11 dar tare-mi este ca pe vremea asta multi vor sa plece din bucuresti...
monica
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
am reusit in sfarsit sa vb cu d-na de la nottara, am pus doua date orientative sa vedem cum pot si parintii...mai nasol este ca ei inchid la ora 17 si parintii de obicei termina serviciul mai tarziu...am rezervat si o sambata de la 11 dar tare-mi este ca pe vremea asta multi vor sa plece din bucuresti...
Poate e un semn divin sa te ia si pe tine cu ei (parintii adica) si sa faci auditiile la Sinaia, sau Busteni..... sau Poiana Brasov... de ce nu ?
Succes oricum, indiferent unde vei fi !
Adrian
monica-elizabet spune:
hello, nu mai ziceti nimik?
abia v-am gasit pe pag 6
eu sunt asa de prinsa zilele astea cu pregatiri de serbare si auditia
monica
angy11 spune:
Ciao!
Eu una sunt varza,ieri am avut sebarea la gradi in care m-am implicat serios,iar azi auditia de clasa I,dany a cantat bine,a fost foarte stresat,cu toatae ca eu nu am dat importanta prea mare evenimentului in fata lui.Ii tremurau degetele pe clape,dar a fost ritmic,a mentinut tempo-ul,a facu nuante,ce mai a fost bine.
revin maine cu detalii,sper sa apuc sa ma linistesc si eu ca nu mai pot de oboseala.
Pana atunci pussy la toate!
monica-elizabet spune:
am tras cu ochiul si am vazut pozele de la serbare de la angy...tare frumuhsica mai este si mandra de costumashul ei
monica
monica-elizabet spune:
aaaa...si am uitat sa va dau ultimele stiri...nasoale
ruxi a facut reactie rubeolica si alex varicela(amandoi cu tot cu vaccin)
ruxandrei deja i-a trecut, alex abia a inceputsi ma astept sa ia si ruxi varicela
monica