Mamici de sept-oct 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
pufymic spune:
Mexxa pui cu smantana si ciupercute zici?
Ia zi-ne si reteta te rog!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
pufymic spune:
Avem cateva poze noi cu Alesio in albumul de pe Yahoo dc aveti chef de vizionat
!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
mexxa spune:
Deci sa incepem...:
Eu am folosit 4 pulpe taiate in doua
6 cepe potrivite
500 g smantana
2 cutii ciuperci taiate
Mod de preparare:
Carnea de pui se fierbe foarte bine, ceapa se taie marunt si se adauga odata cu carnea, la fel si ciupercile si sare delikat...
Cand carnea este aprope fiarta si apa sa nu fie foarte multa se toarna smantana.
Preparare smantana:
Se adauga 2 oua si 5 linguri de faina..se freaca bine apoi se adauga cu pulpele sau puiul.
Pofta buna !!
Sper sa va placa eu m-am apucat de treaba...ca deja nu mai rezist de pofta!!
poze
Vine barza
Pupici de la o viitoare mamica de sept-oct !!
pufymic spune:
Mexxa
!Multumesc!Cred ca fac si eu azi ca tot nu aveam ideea ce sa mai gatesc...![]()
!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
acd2you spune:
buna tuturor.
am intrat doar pe fuga sa va spun ca inca nu am murit, dar nu prea mai avem cand scrie. eu si baiatul meu am fost foarte bolnaviori, un nenorocit de streptoco, am avut si amigdalita, si sinuzita, si de toate adunate, am zacut o luna de zile, cu antibiotice si toate cele, ca nu terminam antibioticul bine si revenea iar raceala. greseala mea a fost ca streptococul nu a iesit rezistent la ampicilina, si am zis sa o incerc pe asta, ca e mai bine tolerat in sarcina, de acord cu medicul, of course, dar se pare ca antibiograma a fost scrisa la nimereala, ca microbul a fost mai mult decat imun la ampi, asa ca inca mai tragem de amigdale inflamate si toate alea. dureri de cap de nu treceau nici cu nurofen, si toata gama simptomelor a fost pe noi. naspa, sper ca suntem pe trecute, ca nu mai rezistam.
tocmai cand imi faceam sperante sa va vizitez mai des, am aflat azi ca avem alt program la servici, pana la ora 17.30, adica ajung acasa pe la 18, pana ma aocup de junior, adio internet. asta e. nu am reusit inca sa va citesc din urma. sper ca sunteti bine si bebeii . toate cele bune, va doreste, Dana
16+
pufymic spune:
Acd2you imi pare rau de voi ca ati fost bolnaviori!Sper sa va treaca repede!
Multa sanatate va doresc!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
inni spune:
bb_ralucutza te apreciez ca ai rabdare pana la sfarsit ca sa vezi ce-ai purtat in pantecel....eu nu as putea.
MamiFlori...curaj pt. micuta luni la operatie.Si ai grija de tine.
mcrmiki... vad ca ai toate sansele sa devii soacra cu 3 nurori
.Multa sanatate si sper ca bebele tau este sanatos si asa va ramane pana la sfarsit.
danip.Felicitari pt. bebe baietel. Asa am patit si eu cu Iosup.M-am gandit doar la nume de baietei ca aveam presimtire ca asa va fi si cand colo...m-a luat pe nepregatite... era fetita
Am 2 ecografii facute la el, amandoua cu nume diferite, iar cel final nu va fi nici unul dintre cele 2. Chiar ma gandeam, ca atunci cand va fi mare fetita mea, probabil ca nu o sa-i placa numele ales (ca si eu o mai necajeam pe mama ca de ce nu mi-a pus numele cutare
) si o sa ma trezesc zicandu-mi "de ce mai mama mi-ai ales numele asta si nu ai lasat asa sau nu l-ai pus pe X ![]()
"
Deh...riscurile meseriei ![]()
Inni 22+
martha78 spune:
Ralucutza, merci mult, m-ai luminat 
Mcrmiki, ma bucur ca sunteti bine si ca nu te-ai decis asupra avortului
Cred ca la noi nu prea exista sanse sa traiasca un bebe cu greutatea mai mica de 1000g, chiar cand am fost eu la spital cineva a pierdut sarcina la 24 de sapt si avea vreo 600 si ceva de grame ![]()
22+
danidani74 spune:
Am emotii.ce stupid suna.nu stiu cum sa incep.va citesc de...2luni,mai exact, de cand am aflat ca sunt insarcinata.In acel moment, avida de informatie, m-am postat in fata comp.si... n-am stiut ce site sa accesez. Nu aveam in cap decat 2 cuv.despre copii.si iata-va!de atunci in fiecare seara ma refugiez in fata comp.si...sunt alaturi de voi...cu totul...pana azi cand m-am hotarat sa ma numar printre voi.am un burtik de 15 sapt.si o inima cat un purice. Astept acest bb de 10 ani si dupa o sarcina oprita in evol.acum 5 ani.Pur si simplu mi-e teama sa vb.prea mult de al meu bb.Mai ales ca sunt si departe de casa.Dar sunt cu "jumatatea"mea, asa ca nu e prea rau.Deja bat campii. va salut pe toate si sarcini usoare. Dana