Slabim mincind din 2 in 2 ore (11 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

In legatura cu raportul il voi da maine. Azi am fost la doctor si incepand din seara asta voi incepe tratamentul pentru fertilizare in vitro. Avand in vedere ca in timpul tratamentului voi baga in mine hormoni, ma voi ingrasa cu vreo 3 kg intr-o luna . Prin urmare sunt nevoita sa-mi schimb targetul . Asadar, Nora daca vrei sa faci modificarea. Tinta mea va fi < 60 kg. Poti sa treci 59,9. Multumesc.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

neata fetelor.
simonic La multi ani fericiti!Tot ce iti doresti!
Eu sa zic ca ma simt mai bine...nu stau cu socri in casa...insa lucram impreuna...cand il vad...ma apuca pandaliile
Carmen sper ca te simti mai bine.
Moniland bafta cu fertilizarea!Sa iasa cum va doriti!Si vedeti voi dupa-aia cu kg.

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata (desi nu e asa buna;m-am trezit plangang pentru ca am avut un cosmar-cica eram la spital si-l operau pe Edi si erau tare veseli si neatenti...iar noi eram intr-o camera alaturata si vedeam ce se intampla printr0un geam...imi venea sa intru si sa le spun ca e in joc viata copilului meu ).
Trebuie sa incep cu Simomic si sa-i urez sanatate, fericire, impliniri si sa fie iubita Sa treci si pe la Prieteni dintotdeauna -la Taurasi...Esti de-a mea, doar cu 10 ani mai...mare
Cum ai petrecut?Ce-ai primit?
Meg, mergem la Alexandrescu.Chiar trebuie sa sun si sa vad ce program are dr.Ulici (ca sa nu venim degeaba)
Monica, succes cu fertilizarea.Kg plus le vei da tu jos, important e sa iti implinesti visul.Un e cel mai frumos lucru care ni se intampla in viata.Incepand de la el, toata viata noastra se schimba si tot ce facem se raporteaza la el.Facem galerie, tinem pumnii si ne pentru reusita

Multumiri speciale TUTUROR pentru ca sunteti alaturi de mine, in aceste zile TARE grele si lungi.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Carmen pup...sa treaca frica!
Yo am dat iama in bomboane...heeeeellllllllppppppppp!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sabina, oi fi eu necajita zilele astea, da' dau si mai tare cuu biciul.Bombonele? Hmmm, ia primeste de aici si te si eu.
Am fost la dr. si mi-a dat o caruta de medicamente (si eu care credeam ca e o simpla raceala), dar trebuie sa fiu bine la Bucuresti....si mai ales sa-l feresc pe Edi sa raceasca de la mine.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Carmen, multumesc mult. Tin si eu pumnii pentru Edi si ma voi sa fie bine.

Sabina, asa ma gandeam si eu cu kg. Dupa ce voi pune 3 kg numai cu tratamentu cine stie cate voi ma pune dupa......, dar kg vin si pleaca copilasii raman.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

PENTRU INCEPUT VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARILE VOASTRE,AM PETRECUT MINUNAT LA IARBA VERDE SI AM PRIMIT O MULTIME DE CADOURI FRUMOASE DAR CEL MAI MULT M-A RASFATAT SORINEL DE LA CARE AM PRIMIT SI UN CADOU MAI SPECIALSTITI VOI NU?
MONI ITI DORESC MULT NOROC SI SPER SA AI UNFRUMOS SI SANATOS.

CARMEN ACUM TREBUIE SA FI TARE, COSMARUL L-AI AVUT PROBABIL SI DIN CAUZA CA GANDUL ITI E TOT ACOLO DAR TU TREBUIE SA FI OPTIMISTA SI SA AI INCREDERE IN DUMNEZEU SI IN TINE.SI EU AM FOST PRIMA DATA OPERATA TOT LA ALEXANDRESCU SI EU AM AVUT NOROC ATUNCI DE UN MEDIC BUN.

AZI AM AVUT SI EU O ZI PLINA NOROC CA AM FOST LIBERA DAR MAINE PRESTEZ SCH.1 ASA CA AZI O SA DORM MAI DEVREME.
PANA MAINE VA DORESC SA FITI IUBITE SI SA IUBITI.
SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai, eu fiind exact inaintea menstruatiei m-am cam "umflat" nitel (se vede la glezne si la fatza)DAR..in talie am scazut 3 cm!!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Fetelor, ma iertati, dar eu nici timp de citit nu am avut...simt doar ca s-au intimplat ceva evenimente...isi face cineva timp pentru un rezumat pentru mine ? si raspund la el...si cu raportul, cine nu l-a dat ?

Nora

Mergi la inceput

nora nu s-au intamplat mari chestii...yo avusesi un weekend prost...carmen e putin stresata cu edi...moniland incepe fertilizarea in vitro,si-a schimbat targetul in 60 parca.Cam astea sunt noutatile.

YO sunt obosita...acu' e pauza de pranz...deabia astept sa termin ziua de azi.
Carmen merci..dai cu bicul ca nu sunt cuminte...:D.Sanatate maxima!

Mergi la inceput