Slabim mincind din 2 in 2 ore (11 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 7
devylla spune:
mihaela sper ca esti bine...nu ai mai dat pe aicia...![]()
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
nora2005 spune:
Buna dimineata!
Nivelul meu e in crestere
si nu inteleg de ce...Ma doare si in git si nu-mi place...vremea e si ea cum e...Azi am si test si sedinta la job...Toate "bune si frumoase", nu ? Ei...va trece...
Nora
mihaela amalia spune:

Scuze ca nu am mai dat pe aici, dar am fost un picut mai ocupata, dar am reusit sa recuperez...
Raportul meu pe saptamana asta
sunt cu rusii la purator din dimineata asta si bineinteles si cu kg in plus, dar oricum tind sa cred ca sunt la aceeasi greutate ca si sapt trecuta pt ca luni aveam tot 58kg, deci raman la 
Ce ma mai "chinuie" ultimele 3 kg care nu vor sa se dea duse odata de la mine![]()
Sabina
ca ai grija de mine![]()
Simo 

, cu intarziere...
Moni multa bafta la
, si lasa nu fii suparata daca te mai ingrasi putin de la tratament, totul are un scop, iti tin pumnii
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
Eftimie C. spune:
Salutare.
Nora, bafta la job azi.Sper sa iasa totul cum vrei tu; iar de kg ne ocupam de saptamana viitoare, ok?
Mihaela, tu ce vesti mai ai pentru noi?
Simomic, multumesc de sustinere.Chiar ma bucur ca va am
.Tu de ce ai fost operata laa Alexandrescu?Nu cred ca ne-ai povestit.
Am fost la dr pentru tratament si mi-a dat niste pastile puternice.Pana si eu la kg-le mele ametesc de la ele si am un soooomn...Vreau acasa 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
dordia2000 spune:
Fetelor am revenit si eu pe la voi daca ma primitzi. As vrea sa stiu daca ma primitzi ce informatii doritzi sa va dau? Si cum se procedeaza? Cand se da raportul?
Eftimie.C gandeste pozitiv si ai sa vezi ca totul va fi bine.
Si sanatate multa!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mihaela amalia spune:
Vecina, nu prea am vesti noi, doar cele "vechi, antice si de demult"
, adica lupta cu olita
Tu ce ai mai facut cu Edi???E mai bine, ca am vazut ca ai fost la Buc duminica parca!!!!
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
devylla spune:
mihaela welcome back...bafta cu olita...o sa reusiti voi.
carmen si yo sunt terminata cu somnul....azi am fost super obosita.
nora bafta la munca
diana arunca un ochi pe prima pagina si vei vedea ce date trebuiesc date...varsta,sexul,kg,inaltimea,dimensiunile...raportul se da martea iar dimensiunile la fiecare inceput de luna...
mihaelo hai sa facem competitie ca si eu vreau sa scap de astea 2 kg...si nu mai scap...ce zici?
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
dordia2000 spune:
Deci sa ma prezint:::
Ma numesc Diana si am nascut acum 6 luni un baietzel frumusel pe nume Stefan. Inca mai alaptez seara un pic de gustare dar....cu dieta WW sper sa nu imi afecteze lapticul. Am 29 ani si 101 kg. Vreau sa ajung in prima faza la 80 apoi...60 . Sa vedem daca imi iese. Dimensiunile sunt : Bust:115,TAlie 105,Sold 125. Sunt maaare nu??? Dar sper sa ma micsorez cu ajutorul vostru!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Deci sa ma prezint:::
Ma numesc Diana si am nascut acum 6 luni un baietzel frumusel pe nume Stefan. Inca mai alaptez seara un pic de gustare dar....cu dieta WW sper sa nu imi afecteze lapticul. Am 29 ani si 101 kg. Vreau sa ajung in prima faza la 80 apoi...60 . Sa vedem daca imi iese. Dimensiunile sunt : Bust:115,TAlie 105,Sold 125. Sunt maaare nu??? Dar sper sa ma micsorez cu ajutorul vostru!!!
Diana mamica deStefan-Cristian
14.11.2005
Bun venit, Dordia
Nu-ti fa griji, totul se va rezolva, daca ai incredere in primul rind in tine. Tine-aproape. Citeste prima pagina a subicetului, link-urile...si maninca putin si des, cit mai disociat, nu te infometa...nu uita apa, bauta temporizat...cit mai multa pe zi...ceai verde...spirulina, eu asta fac.Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by megbeng
mai, eu fiind exact inaintea menstruatiei m-am cam "umflat" nitel (se vede la glezne si la fatza)DAR..in talie am scazut 3 cm!!
Waiting for the sun...
Megbeng, bine-ai venit si tu

Nu-ti vad datele, mi le dai?
Dordia, nu ai dat inaltimea...
Simo, te-am trecut la ...active, sper sa ramai asa...

Monica, s-a marcat...ti-am trecut 60 target. Succes !

Carmen, asa e...de luni...gata! Desi week-end-ul acesta voi fi singura...copilul pleaca in agapa...adica nu singura...cu Liviu
Va rog din suflet uitati-va in lista cine nu a dat INCA raportul o rog din suflet sa o faca URGENT. Si ma refer si la cm !
Nora