Slabim mincind din 2 in 2 ore (11 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela amalia spune:

Karol ia d'acilea 

...cum e???Iti mai trebuie mancare???![]()
Meg bineinteles ca, greutatea fluctueaza pe intreaga ziua, asta e in functie de cat mananci/apa bei...Greutatea "adevarata" este dimineata dupa ce ai fost la
(fara sa bei/mananci nici macar o gurita), asta cred ca o stiai...
, dar eu tot am zis-o![]()
Eu cateodata seara am si 2 kg in plus
Apropo cat costa un Kg de zahar brun?
Ozi placuta!!!
PS:Sefaaaaaaaaaaaaaaa, mai lasa-l pe Liviu 5 min si mai vin-o si ne saluta si pe noi![]()
![]()
![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
teodora35 spune:
neata fetelor m-am gindit ca ar fi bine sa va aduc pe prima pagina ca sa nu ajungem pe ultima![]()
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
megbeng spune:
55.8 dimineatza..mai putin spectaculos decat scaderea precedenta, pentru ca, dupa cum ziceam, ieri nu am respectat 2 mese...
eu am dat pe jumatate de kg de zahar brun 70 de mii, da sigur se gaseste undeva mai ieftin..eu ramasesem fara zahar in casa si eram oarecum disperata, asa ca am luat de la "la fourmi", care e insa groaznic de scump...stiu sigur ca se gaseste si in carrefour!
noraaaaa...as vrea si eu pe listuta!![]()
dordia2000 spune:
Fetelor eu nu pricep cum e cu dieta asta si cum si ce mananci. eu m-am apucat de dieta WW si nu stiu daca as putea intra si in grupul vostru. Eu sunt hotarata sa slabesc si mi-ar place sa intru in grupul vostru dar...eu nu pot manca din 2 in 2 ore ca....nu am timp si...uit ca daca nu i imi e foame...uit! Asa ca...pls vreau si eu niste sfaturi. Si daca mai tzine cineva WW as dori niste lamiriri!!!
Va pup si spor la slabit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
devylla spune:
neata,
a venit ziua de luni dupa un week-end groaznic
....sa fac ceva cu neamurile lui al meu
...
diana bine ai venit printre noi!Poti sa ti ww cu noi,oricum nu toate tinem 3 din 3.nu stiu cine mai tine ww...dar vin fetele si-ti explica.
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Eftimie C. spune:
Buna dimineata si de la mine.Sunt momente, ca acesta, in care ma bucur ca s-a inventat/descoperit cafeaua.
Devylla, sunt in asentimentul tau...cu neamurile sotului meu![]()
Dordia, bine ai venit si la noi.Vad ca esti hotarata sa slabesti si-mi place.Eu nu tin neaparat 2/2, dar cred ca ma voi ocupa de WW.Nici eu nu stiu ce vreau.Poate dupa cafea, imi revin.
Nora, chiar nu ai mai dat pe aici?S-a intamplat ceva?Liviu e de vina sau Andrei (care tine ocupat calculatorul)
Eu am o saptamana tampita si aseara m-am culcat nervoasa...azi m-am trezit suparata...
Sper sa nu se termine prost, mai ales ca s-ar putea sa mergem la Bucuresti cu Edi la control 
Asteptati-va sa fiu nervoasa/nesuferita sau absenta.E un moment tare greu pentru mine
Scuze ca m-am lungit, dar ma racoresc si eu...
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
megbeng spune:
mai..ce e dieta WW? unde gasesc info, un link ceva?
a...55.6 dimineatza, desi in WE nu am fost foarte...complianta la regim![]()
eftimie...
..ca sa nu fie chiar asa nesuferita saptamana!
devylla spune:
meg info despre ww gasesti pe prima pagina.E destul de interesanta daca ai rabdare sa o aplici.Yo una nu am avut.
carmen uite si de la mine
...sa-ti fie saptamana placuta.
Eu tot nervi am si nu-mi revin...din cauza lu' socrelu'...ca-mi vine sa-i zic ceva de dulce...
Nora sper ca esti bine,si doar ni te-a imprumutat Silviu...si nu ai timp sa intri la calculator....si nu alte probleme.Cu munca sper ca-ti merge bine.
Miha pe unde umbli?
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Eftimie C. spune:
Meg, Devylla, multumesc de incurajari 
Eu cred ca Nora si Liviu au fost plecati intr-un week-end romantic
, de aia nu a fost ea disponibila pentru noi.Hai, isi mai da cineva cu parerea, pana vine Nora si ne
pune la punct?
Fericirea ei, e si a noastra, nu fetelor?
Absentele nemotivate, dati un semn de viata.Va asteptam 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
megbeng spune:
aveti idee cat costa un cantar de bucatarie, cat mai precis? as vrea sa-mi cantaresc unele alimente, pe care sunt sigura ca nu le pot aproxima din ochi, pentru ca vreau sa tin un jurnal in care sa trec tot ce am mancat intr-o zi..am mai incercat metoda si e grozava...stiti, daca mi-e foame am impresia ca am mancat prea putin..pe cand daca scriu undeva cat am mancat, imi dau seama ca e rezonabila cantitatea si nu-mi mai permit nici un lux..