Slabim mincind din 2 in 2 ore (11 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 2
megbeng spune:
vreau si eu cu vooooi!! va rooog, incep sa fiu disperata...
iata si datele problemei:
dimensiuni: 84-74-94
84
-74(asta tine si de constitutie, sub 70 nu am avut nici cand eram slaaaaba)-94(nu ma plang)
1,65m , si...57 de kg
...>>vreau la 52!!!
problema e ca eu am stat mereu pe la vreo 54 de kg..am pus 3 kg foarte repede si usor si sincer nu imi dau seama cum..de mancat mananc la fel ca intotdeauna, adica orice, oricum..doar ca am fost mai sedentara periaoda asta..faceam abomene si mergeam pe bicicleta de camera, doar ca, mai nou, incerc sa raman
asa ca nu risc sa fac eforturi prea mari.
mi se pare foarte interesant "regimul" asta cu ata mai mult cu cat nu ma plang neaparat de kg, ci de o digestie ingrozitoare..ma umflu dupa fiecare masa de zici ca-s in luna a6a
...apoi crampe, senzatie aceea neplacuta de plenitudine, tot tacamul...
e bine, am dat toate datele? ma primiti? trebuie sa-mi stabilesc un timp in care sa dau jos astea 5 kg? inca-s incepatoare, poate ma luminati nitel...
mihaela amalia spune:
Meg bine ai venit printre noi...Toate datele tale sunt complete
, lipseste doar varsta.Nu trebuie sa iti fixezi o limita de timp in care sa slabesti, doar daca vrei tu neaparat...
Multa bafta la
cu kg...alaturi de noi vei slabi incet, dar sigur.
Si nu in ultimul rand muuuuuuuuuulta bafta la
...iti tin pumnii![]()

si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
simomic spune:
Buna fetelor,si bine ai venit Meg sper sa-ti placa printre noi.
Pentru raport la kg stationez deci 71kg iar la dimensiuni ceva mici modificari 98-80-98.
Azi dimineata am rontait doar morcovi cruzi,pentru servici mi-am pregatit peste si orez fiert in care am pus cateva ciupercute iar cand am ajuns acasa am gustat salata de fructe preparata de al meu sot din portocale, gref,visine si piersici dar cele din urma din compot.Pentru maine nu mi-am propus inca nimic dar fiindca voi fi tot la servici probabil voiopta tot pentru orez.
Nora cu naveta o sa te obisnuiesti,important este sa-ti placa ceea ce faci, cat despre restul ma bucur mult pentru tine, si eu am stat destul de mult singura pana l-am cunoscut pe Sorin, e minunat sa ai pe cineva langa tine, eu cel putin eram total cu capul in nori.
Dragutelor va doresc somn usor si pana data viitoare va si pupicesc dulce, SIMOMIC
devylla spune:
Buna fetelor!
Azi profitand de liber am facut curat in toata casa...si m-am ocupat si de moa...mi-am facut masca...hehe...ce fatza am acuma va speriati![]()
Si o sa profit in continuare ca sunt singura...sotul e plecat...si o sa imi fac o baie buna...si o sa ma relaxex
Ca maine mergem la bunica lui al meu...sa facem pregatirile pentru poimaine pentru nush ce parastas...deh...ca la japo...si am un chef....sa fiu zambitoare si amabila doua zile in preajma socrilor si a bunica-sii.DA' poate o sa fie si ei mai amabili![]()
Meg bine ai venit...spor la slabit aicia cu noi.
Ma duc sa pun neste poze...
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
devylla spune:
gata am pus si yo niste poze.Vizionare placuta.
Revin yo mai tarziu
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Eftimie C. spune:
Neata la amiaza si de la mine.
Meqbenq, bine ai venit si spor la slabit.Ciudat nume, are si o istorie?
Nora, din pretty study girl, ai devenit pretty busy girl
.Maine lucrezi?Banuiesc ca esti libera sambata si duminica.
Fetelor va salut, ca aici e agitatie si nu pot sta mult.Ne-auzim luni.
WEEK-END PLACUT SI IUBARET ![]()
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
megbeng spune:
mihaela, am 24 de ani..si multumesc de urare!
eftimie, e megbeng, nu meqbenq!! istoria nu e asa interesanta de fapt..mi se spune meg..si de aici tot felul de rime...beng a fost una dintre ele![]()
dimineatza aveam 56.3kg..si ieri nu m-am infometat deloc, am respectat intervalul de 2 ore...nu era 3 ore ceva mai de demult? s-a constatat ca e mai eficient la 2 ore?
a, si multumesc de primire
Eftimie C. spune:
Meg,
pentru incurcatura cu numele.Se poate manca si la 2 si la 3 ore, cum ti-e mai usor.Nora a scurtat titlul cand a deschis un nou capitol.Nu toate mancam dupa reteta asta.Eu nu mananc asa, dar mi-e drag de fetele de aici pe care le
dulce.Bye!
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
karol spune:
Multumesc mult,Nora ca m-ai salvat de la categoria
desi nu meritam.Acum sint de-a dreptul ingrozita, am crescut si la cm:98-91-110 
.Ajutooor!
Meg, bine ai venit printre noi!
Si,Nora,fa-mi ceva:biciuieste-ma,arde-ma pe rug, fa-ma
, ca vad ca nu merge altfel cu mine, mananc ca o nesimtita.Serios, chiar mi-e necaz pe mine pt ca eu slabesc ft repede daca am ambitie dar acum nu siu ce-i cu mine
.
Va pup, fetelor.Sa aveti un week-end placut!
megbeng spune:
55.9 kg dimineatza, doar ca azi am avut un motiv de sarbatoare si m-am porcit la niste paine prajita cu unt si anchois..si branzica frantuzeasca, deci le-am cam amestecat...dar nu am papat dulce. a, v-amspus ca am cumparat ieri zahar brun? am vazut ca pe noi ne tine 1 kg de zahar 3 luni, si atunci am zis ca desi e mai scump, merita..
voi variati in greutate pe parcursul zilei? ca eu variez cu pana la un kg...greutatea de care va tot zic e cea de dimineatza..