Slabim mincind din 2 in 2 ore (11 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Salutare de la o
Azi dimineata cantarul, bunul meu amic cu care sunt certata de ceva timp, mi-a aratat ca el e seful si ca daca mai fac abuzuri si el ia masuri.Raport: 81kg (dar cu rusii la purtator)
Si urmeaza un week-end plin si ma tem ca luni voi incasa inca un
Oricum, de luni, Daneza scrie pe mine (sau de marti..)

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Carmen, daca vrei nu-ti trec nimic...stiu si eu cum e cind ai rusi...traiesc ...lunar sentimentul Stressul prin care treci nu te ajuta deloc, ca si pe mine, de altfel...La cm ai dat raportul? Spune-mi cum ramine la tine.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by megbeng

vreau si eu cu vooooi!! va rooog, incep sa fiu disperata...
iata si datele problemei:
dimensiuni: 84-74-94

84-74(asta tine si de constitutie, sub 70 nu am avut nici cand eram slaaaaba)-94(nu ma plang)
1,65m , si...57 de kg...>>vreau la 52!!!

nora, uite, si datele mele, erau pe prima pagina..am lipsit cateva zile din lipsa de timp.. am ajuns la 55.2, dar cum deocamdata sunt la ciclu, cred ca in 2-3 zile o sa am si mai putin
cel mai mare avantaj pe care l-am remarcat eu la regimul asta "usor disociat" este ca nu ma mai balonez aproape deloc! si e super!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

quote:

quote:

vreau si eu cu vooooi!! va rooog, incep sa fiu disperata...
iata si datele problemei:
dimensiuni: 84-74-94

84-74(asta tine si de constitutie, sub 70 nu am avut nici cand eram slaaaaba)-94(nu ma plang)
1,65m , si...57 de kg...>>vreau la 52!!!

nora, uite, si datele mele, erau pe prima pagina..am lipsit cateva zile din lipsa de timp.. am ajuns la 55.2, dar cum deocamdata sunt la ciclu, cred ca in 2-3 zile o sa am si mai putin
cel mai mare avantaj pe care l-am remarcat eu la regimul asta "usor disociat" este ca nu ma mai balonez aproape deloc! si e super!

Waiting for the sun...

S-a marcat ! Iertare ca nu am vazut . Te-am trecut acum in lista si ...marti, la raport, ok ?

Nora

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Am deschis volumul 12 pe 2006, scrieti acolo, va rog, ok ?

Nora

Mergi la inceput