Slabim mincind din 2 in 2 ore (11 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Sefaaaaaaaa, eu am dat raportul la cm, vezi ca scrie pe prima pagina.Oricum iata inca odata: 91/78/94
Daca nu ai vazut te cred

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Sefaaaaaaaa, eu am dat raportul la cm, vezi ca scrie pe prima pagina.Oricum iata inca odata: 91/78/94
Daca nu ai vazut te cred

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

... nu vazui...ocupata si eu...cu multe...deh...sorry ! merg si modific in lista

Nora

Mergi la inceput

Fetelor, uitati-va in lista...cine nu vede marcaj albastru...la ultimile cifre, inseamna ca nu a dat raport si e INVITATA sa o faca URGENT !!! Cine a dat si nu i-am trecut eu, o rog sa-mi atraga atentia si o sa modific imediat. Cu scuzele de rigoare!!!

ASTEPT !

Nora

Mergi la inceput

Vroiam doar sa va urez NOAPTE BUNA!Eu sunt putin cam trista...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by nora2005

quote:
Originally posted by devylla

neata fetelor!

ce faceti?
eu am trecut pe cantar electric si sunt multumita de el...imi arata si cata grasime % detine corpul.
socrela si-a cumparat unul mai smecher care iti spune pe langa ce spune al meu,cati ani are corpul(mie mi-a aratat ca as avea 22...deci e bine)...si mai spune o chestie pe care nu am inteles-o:)...aaa da si cate calorii trebuie sa consume organismul zilnic...mie mi-a spus ca trebuie sa consum in jur de 1200..asta nefacand nimic...daca pui miscarea si restul...mai creste.
Am aflat o chestie noua...pe care vreau sa o incerc.Cica daca mananci iaut inainte de fiecare masa...corpul nu mai asimileaza tot din masa respectiva.Stiintific nush sa va explic...cica exista nush ce spatiu pe care iaurtul asta il acopera si cand primeste mancare spatiul este deja umplut cu iaurt si nu mai asimileaza...asta a vazut socrela mea la televizor...nush cat e de real dar am sa incerc

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Super-interesant cintarul cu pricina, dar banuiesc ca se gaseste doar la voi...Cit costa unul? Taaare mi-ar placea si mie

Nora

Nu stiu daca doar aici...sunt ceva cam noi aparute...insa banuiesc ca ar trebui sa fie si in tara.Aici costa in jur de 150 euro.Si am mai aflat ca iti arata si ce masa musculara are corpul
Nu mai fi tristulici,uite un sa-ti treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata!!!
Offf incepe o alta zi in care imi spun ca voi manca "mai cu cap" si voi face ceva exercitii, sa vad cat ma voi putea tine de cuvant
O zi minunata.

PS:sefa uite si de la mine sa nu mai fii suparici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

'neata!
Azi cantarul a fost prietenul meu .Am 66,5kg.
Nora,sorry dar nu m-am mai masurat...O voi face cand scaderea in greutate va fi mai semnificativa.
PS. Imi pare rau ca esti trista...Sper sa nu fie ceva de durata.Pentru lupta cu kg avem nevoie de o mina optimista,altfel nu se vor vedea rezultatele.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare de la o
Azi dimineata cantarul, bunul meu amic cu care sunt certata de ceva timp, mi-a aratat ca el e seful si ca daca mai fac abuzuri si el ia masuri.Raport: 81kg (dar cu rusii la purtator)
Si urmeaza un week-end plin si ma tem ca luni voi incasa inca un
Oricum, de luni, Daneza scrie pe mine (sau de marti..)

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

dragi copii :)
ce mai faceti?yo tocmai mi-am terminat portia de gimastica...fac pauza si ma urc pe bicla.
Mihala treci la treaba...i-a intoarce spatele...hai curaj
Carmen pe tine te iert
littlelight bravo tie
auziti mei stiti voi oare pe cine trebuie sa felicitam noi sambata?a?ia sa vedem cine ghiceste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Littlelight

'neata!
Azi cantarul a fost prietenul meu .Am 66,5kg.
Nora,sorry dar nu m-am mai masurat...O voi face cand scaderea in greutate va fi mai semnificativa.
PS. Imi pare rau ca esti trista...Sper sa nu fie ceva de durata.Pentru lupta cu kg avem nevoie de o mina optimista,altfel nu se vor vedea rezultatele.
O zi buna tuturor!

Cum vrei tu, cu cm, dar e bine sa respectat "regulamentul"...nu?
Sunt trista din cauza lui Liviu, nu a kg...Si nu am cum sa fiu altfel acum...Din pacate a venit si Tom si am iar 1 kg in plus, dar stiu ca nu e real si ma bucur ca pina la raportul urmator poate pleaca...

Nora

Mergi la inceput