Slabim mincind din 2 in 2 ore (11 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 13
dordia2000 spune:
Nora merci mult dar eu sunt la inceput si d-aia am scapat asa rpd de 2 kg. Deex de 3 zile stagnez asa ca....sper macar 1 kg saptamana asta sa dau. Te pup!!!
Eu mananc in continuare salate cu branzica, fructe si carne fiarta asa ca.....zic eu ca e ok sa dau jos mancand totusi cam de toate.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Eftimie C. spune:
Buna dimineata.
Pe scurt: am fost la dr, s-a uitat la Edi si ne-a trimis la radiografie.
Ne-am intors, hotarati sa discutam
serios cu dr.Tocmai atunci el iesea si ne-a spus ca ne vor primi colegii lui (adica medicii tineri care-si fac stagiatura pe langa el).Decizia lor, ne vedem peste 3 luni si atunci se vor decide, in functie de film, daca se mai intervinbe chirurgical la picioruse
Am stat afara si am asteptat dr poate ne spune altceva, dar el a intrat in operatie si ... de-acum il mai vedem peste 3 luni.Trageti voi concluziile, injurati...eu nu mai stiu ce sa zic si nu mai am nici putere
Raportul vi-l dau maine, dar e plin de "rusi" si de interzisele mancate zilele trecute 
PS.Bine ai venit Littlelight si spor la slabit
Simomic, prin cate ai trecut si tu...of.Copiii nu ai voie sa faci ca ar putea fi ereditara problema ta?Dr ce spun?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mihaela amalia spune:

Vin cu o zi intarziere la raport pentru ca ieri nu am fost acasa, am venit tarziu si obosita, deci:
stationare

, nu stiu ce se intampla cu mine dar nu reusesc sub nici un chip sa scad sub 58kg
, poate mi-ar trebui ceva stimulent
![]()
Bun venit tuturor nou sositelor, multa bafta in
cu kg-mele
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
devylla spune:
carmen ce sa mai zic...sunt plina de repros pe medicii neseriosi.Insa nu te lasa...
Mihaela...las mama ca nici yo nu am slabit...vedem noi ce om face!
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Eftimie C. spune:
Mihaela, eu cred ca nu slabesti pentru ca organismul tau stie ca 58 kg e deja 
Sabina,
.No comment
la capitolul dr in Romania.Dar nu ma las.Pentru puiul meu, merg pana in panzele albe .
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Littlelight spune:
Multumesc Eftimie C..
Sa dea Dumnezeu sa fie bine puiul tau si tie sa-ti dea putere sa suporti indolenta medicilor din Romania.
Sa ne-auzim cu bine!
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by devylla
neata fetelor!
ce faceti?
eu am trecut pe cantar electric si sunt multumita de el...imi arata si cata grasime % detine corpul.
socrela si-a cumparat unul mai smecher care iti spune pe langa ce spune al meu,cati ani are corpul(mie mi-a aratat ca as avea 22...deci e bine)...si mai spune o chestie pe care nu am inteles-o:)...aaa da si cate calorii trebuie sa consume organismul zilnic...mie mi-a spus ca trebuie sa consum in jur de 1200..asta nefacand nimic...daca pui miscarea si restul...mai creste.
Am aflat o chestie noua...pe care vreau sa o incerc.Cica daca mananci iaut inainte de fiecare masa...corpul nu mai asimileaza tot din masa respectiva.Stiintific nush sa va explic...cica exista nush ce spatiu pe care iaurtul asta il acopera si cand primeste mancare spatiul este deja umplut cu iaurt si nu mai asimileaza...asta a vazut socrela mea la televizor...nush cat e de real dar am sa incerc
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Super-interesant cintarul cu pricina, dar banuiesc ca se gaseste doar la voi...Cit costa unul? Taaare mi-ar placea si mie
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Littlelight
Buna dimineata!
Scuze pentru intarziere...Azi stationez - 67kg...
Fetelor,voi aveti cantare electronice?
Cum se pot vedea diferentele acelea de 200gr pe un cantar mecanic...ca eu nu prea le vad pe cele mai mici de 500gr...
Inca ceva...am auzit ca aceste cantare mecanice trebuie schimbate periodic.Asa e?Cum imi dau seama daca functioneaza bine?
Spor la slabit!
Littlelight, tu ai dat raportul...o data pe saptamina se da, in fiecare zi de marti
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Buna dimineata.
Pe scurt: am fost la dr, s-a uitat la Edi si ne-a trimis la radiografie.
Ne-am intors, hotarati sa discutamserios cu dr.Tocmai atunci el iesea si ne-a spus ca ne vor primi colegii lui (adica medicii tineri care-si fac stagiatura pe langa el).Decizia lor, ne vedem peste 3 luni si atunci se vor decide, in functie de film, daca se mai intervinbe chirurgical la picioruse
Am stat afara si am asteptat dr poate ne spune altceva, dar el a intrat in operatie si ... de-acum il mai vedem peste 3 luni.Trageti voi concluziile, injurati...eu nu mai stiu ce sa zic si nu mai am nici putere
![]()
Raportul vi-l dau maine, dar e plin de "rusi" si de interzisele mancate zilele trecute
PS.Bine ai venit Littlelight si spor la slabit
Simomic, prin cate ai trecut si tu...of.Copiii nu ai voie sa faci ca ar putea fi ereditara problema ta?Dr ce spun?
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Draga de tine, iti suntem alaturi, daca mai mult nu putem face pentru tine...sa stii macar ca ne gindim la tine...

Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
Vin cu o zi intarziere la raport pentru ca ieri nu am fost acasa, am venit tarziu si obosita, deci:stationare
, nu stiu ce se intampla cu mine dar nu reusesc sub nici un chip sa scad sub 58kg
, poate mi-ar trebui ceva stimulent
![]()
Bun venit tuturor nou sositelor, multa bafta incu kg-mele
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
Kilo-kick?
Vezi ca nu ai dat raportul nici la cm, te rog sa o faci...
Nora