Slabim mincind din 2 in 2 ore (11 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Nora, nuuuuuuuuuuuuuuu

Bineeee...am scos 2 bice..erau 5

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Salut fetelor si felicitari la cele slabute.
Imi pare rau ca n-am mai putut sta de vorba cam demult cu voi dar am avut niste zile de groaza cu fetitelecind terminam la una cu raceala , o apuca pe cealalta , fapt ce a culminat cu puroi in git si febra aproape de 40 pentru Iulia, fetita mea de 4 ani, asa ca am tinut-o tot intr-un stres.Dar de citit tot v-am citit
Carmensa ne anunti cum v-a mers la Bucuresti, eu ma rog sa dea Dumnezeu sa vii cu vesti bune.
Moniland nu fi suparatade kilogramele depuse, dorinta cealalta mie mi se pare mult mult mai importanta Sabina la ce poze ai tu postate sigur vei fi o mireasa splendida ......dar eu rochia tot nu am vazut-o .
Ma bucur ca suntem mai multe si sper ca buna Nora sa ma mai fi lasat in listuta ca n-am apucat sa verific.
Norarog sa nu dai cu ca n-am dat raportul ultima data, centimetrii mi-au ramas la fel iar la kg am ajuns la 65 dar sa nu ma treci in top ca nu merit , n-ar fi corect fata de celelalte fete care au dat raportul saptaminal.Cind poti si ai timp mai spune cum e la noul job ca sunt tare curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Karin, multumesc.
Ce nu fac sa am si eu niste fetite dragalase....
Sanatate multa fetelor.

Nora, nu ai nici un pic de mila de mine????!!!!
Sunt puse artificial. Hormonii care-i bag in mine sunt de vina.
Dar sa vezi dupa ce trantesc si eu un "Andrei" cum voi fi. Numai sa ajung pana acolo.

Un Andrei sau o Iulia mi-e totuna, iar daca asta trebuie sa fac ca sa-i am, voi pune kg multe pe mine .
Asa ca nora, ia mai scoate niste de acolo, dar lasa totusi unul.
Ei, ce zici negociez bine?

Va pup pe toate,

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor eu sunt stationara chiar daca de mancat nu prea mananc se pote sa fie de vina si oboseala pe care am cam acumulat-o fiindca am avut niste zile groaznice la servici ajungeam acasa rupta de oboseala.
Pentru ziua de azi merit nistefindca am dat iama in niste cozonac cu cacao si stafide care de altfel iti
Nora si eu spun ca ai facut bine si eu sunt de parere ca o relatie trebuie sa se bazeze pe comunicare si sinceritate nu doar pe atractia fizica.
Moni draga lasa ca dupa ce vineo sa ne areti tu noua.
Sabina cand ne vorbesti de pregatirile de nunta imi aduc aminte de=a mea,sper sa ai parte de-o nunta de vis ca sigur vei fi o miresa superba.
Maine nu stiu cand o sa am timp sa intru fiindca trebuie sa am grija de nepotica mea de 1.8 ani pe care a lasat-o sora mea la mama pentru catva timp si vreau sa va spun ca e super activa ea stie doar sa alerge dar e o frumusete,e foarte simpatica cand il vede pe Sorin asa mare se rusineaza si face o mutrita tare dulce.
Despre mere am auzit si eu ca sunt foarte bune in dieta.
Credeti ca eposibil ca k.k sa nu fie eficient pentru toata lumea?

Va doresc o noapte lina,maine merg de dimineata le bebe ca mama are de lucru in gradina.
pupici SIMOMIC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karin10

Salut fetelor si felicitari la cele slabute.
Imi pare rau ca n-am mai putut sta de vorba cam demult cu voi dar am avut niste zile de groaza cu fetitelecind terminam la una cu raceala , o apuca pe cealalta , fapt ce a culminat cu puroi in git si febra aproape de 40 pentru Iulia, fetita mea de 4 ani, asa ca am tinut-o tot intr-un stres.Dar de citit tot v-am citit
Carmensa ne anunti cum v-a mers la Bucuresti, eu ma rog sa dea Dumnezeu sa vii cu vesti bune.
Moniland nu fi suparatade kilogramele depuse, dorinta cealalta mie mi se pare mult mult mai importanta Sabina la ce poze ai tu postate sigur vei fi o mireasa splendida ......dar eu rochia tot nu am vazut-o .
Ma bucur ca suntem mai multe si sper ca buna Nora sa ma mai fi lasat in listuta ca n-am apucat sa verific.
Norarog sa nu dai cu ca n-am dat raportul ultima data, centimetrii mi-au ramas la fel iar la kg am ajuns la 65 dar sa nu ma treci in top ca nu merit , n-ar fi corect fata de celelalte fete care au dat raportul saptaminal.Cind poti si ai timp mai spune cum e la noul job ca sunt tare curioasa

mamica de fetite

Karin, felicitari ! Cum sa nu te trec in top daca ai - 1kg? E meritul tau, in consecinta l-am punctat cum se cuvine ...tine-o tot asa ! Imi pare rau ca ai avut probleme cu fetitele...sper ca acum sunt bine, sanatoase !

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Karin, multumesc.
Ce nu fac sa am si eu niste fetite dragalase....
Sanatate multa fetelor.

Nora, nu ai nici un pic de mila de mine????!!!!
Sunt puse artificial. Hormonii care-i bag in mine sunt de vina.
Dar sa vezi dupa ce trantesc si eu un "Andrei" cum voi fi. Numai sa ajung pana acolo.

Un Andrei sau o Iulia mi-e totuna, iar daca asta trebuie sa fac ca sa-i am, voi pune kg multe pe mine .
Asa ca nora, ia mai scoate niste de acolo, dar lasa totusi unul.
Ei, ce zici negociez bine?

Va pup pe toate,

Monica

Moni, la +1.2kg sa mai negociezi inca 2 ? No way !
Inteleg ca sunt artificiale, dar te ajut sa te mobilizezi, altfel ai fi prea indulgenta cu tine si nu ai mai fi in alerta...Si daca ai privi atenta icon-ul...biciul nu atinge...doar ..."ameninta" , fiind...virtual

Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa faci un Andrei cel putin la fel de reusit ca al meu

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simomic

Buna fetelor eu sunt stationara chiar daca de mancat nu prea mananc se pote sa fie de vina si oboseala pe care am cam acumulat-o fiindca am avut niste zile groaznice la servici ajungeam acasa rupta de oboseala.
Pentru ziua de azi merit nistefindca am dat iama in niste cozonac cu cacao si stafide care de altfel iti
Nora si eu spun ca ai facut bine si eu sunt de parere ca o relatie trebuie sa se bazeze pe comunicare si sinceritate nu doar pe atractia fizica.
Moni draga lasa ca dupa ce vineo sa ne areti tu noua.
Sabina cand ne vorbesti de pregatirile de nunta imi aduc aminte de=a mea,sper sa ai parte de-o nunta de vis ca sigur vei fi o miresa superba.
Maine nu stiu cand o sa am timp sa intru fiindca trebuie sa am grija de nepotica mea de 1.8 ani pe care a lasat-o sora mea la mama pentru catva timp si vreau sa va spun ca e super activa ea stie doar sa alerge dar e o frumusete,e foarte simpatica cand il vede pe Sorin asa mare se rusineaza si face o mutrita tare dulce.
Despre mere am auzit si eu ca sunt foarte bune in dieta.
Credeti ca eposibil ca k.k sa nu fie eficient pentru toata lumea?

Va doresc o noapte lina,maine merg de dimineata le bebe ca mama are de lucru in gradina.
pupici SIMOMIC

Simo, e ok. Las` ca scazi si tu, o sa vezi. In privinta lui Liviu...sunt chiar pe ginduri n momentul de fata...de aceea nici nu prea am chef de nimic. Se pare ca nu e chiar ce-as vrea eu...dar, mai ...meditez !

Va voi povesti despre noul job cind ma mai linistesc putin, acum sunt cam tulburata !

Nora

Mergi la inceput

Va rog mult terminati de dat raportul. Cine nu are marcaj cu albastru la ultima greutate, inseamna ca nu a raportat. Va rog, acesta e "jocul", nu ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Buna dimineata!
Scuze pentru intarziere...Azi stationez - 67kg...
Fetelor,voi aveti cantare electronice?
Cum se pot vedea diferentele acelea de 200gr pe un cantar mecanic...ca eu nu prea le vad pe cele mai mici de 500gr...
Inca ceva...am auzit ca aceste cantare mecanice trebuie schimbate periodic.Asa e?Cum imi dau seama daca functioneaza bine?
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

neata fetelor!

ce faceti?
eu am trecut pe cantar electric si sunt multumita de el...imi arata si cata grasime % detine corpul.
socrela si-a cumparat unul mai smecher care iti spune pe langa ce spune al meu,cati ani are corpul(mie mi-a aratat ca as avea 22...deci e bine)...si mai spune o chestie pe care nu am inteles-o:)...aaa da si cate calorii trebuie sa consume organismul zilnic...mie mi-a spus ca trebuie sa consum in jur de 1200..asta nefacand nimic...daca pui miscarea si restul...mai creste.
Am aflat o chestie noua...pe care vreau sa o incerc.Cica daca mananci iaut inainte de fiecare masa...corpul nu mai asimileaza tot din masa respectiva.Stiintific nush sa va explic...cica exista nush ce spatiu pe care iaurtul asta il acopera si cand primeste mancare spatiul este deja umplut cu iaurt si nu mai asimileaza...asta a vazut socrela mea la televizor...nush cat e de real dar am sa incerc

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput