Mamici de martie - aprilie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
Qamar spune:
fetelor, e o nesimtita....tocmai l-a sunat pe dragos sa ii zica ca si-a amintit ca e ziua ei si nu poate veni astazi!!![]()
de pediatra e vorba...tot timpul face asa, ba zice ca vine la 4 si vine la 8 seara,etc si mai suntem si vecini
ce naiba, vrea mai multi bani?4-500.000 nu sunt de ajuns???//
Noe si Anne Bianca
ANDREEA GEORGIANA spune:
Mi-am mai bagat nasul putin.
Noe iti recomand pediatra mea.este tanara,draguta,raspunde la orice ora le tel.,vine acasa pt. vaccinuri si pt. orice fleac.Pupici!Da-mi un tel. daca vrei.
Acum,chiar plec!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mariana_1976 spune:
Noe,am vazut vagonul cu fornetti si mi s-a facut o pofta...!
In orasele foarte mari se pare ca exista si in Suedia,dar eu nu ma prea deplasez fiindca gasesc strictul necesar si de aici,iar daca doresc ceva mai special-comand prin posta! ...Ma mir ca n-am vazut asa ceva nici la Stockholm cind am fost acolo ultima data,anul trecut!
Cind a aparut in Bucuresti?In 2004 nu am observat nici urma de asa ceva!Probabil trebuie sa-mi pun ochelari cu dioptrii mari de tot ca tare-s chioamba!
Monica, eu cred ca T. ti-ar fi spus daca ar fi existat vreo problema cu operatia.Dupa cezariene repetate eu am auzit ca se poate forma chiar si un fel de hernie si aderentze(tesuturi lipite unele de altele).Dupa cum descrii durerea,nu cred ca e cazul sa te gindesti la asa ceva.Nu m-as fi asteptat ca vreun doctor din Ro sa recomande abdomene asa devreme,fiind vorba de T. atunci...jos palaria!
Mara,sa stii ca si eu la al treilea bebe tot mai sunt ingrijorata...Nu cred ca are legatura ca e primul sau al "x" lea.De fapt am observat ca nici unul din bebicii mei nu s-au comportat la fel fiindca fiecare bebe reactioneaza diferit,are un organism diferit,etc.Asa ca..."dont´worry be happy"

Nici nu stii cu cita nerabdare astept povestea nasterii!(dar mai intii trebuie sa va "intrati in ritm" impreuna cu bebe)
Andreea-Georgiana,vacanta placuta si bebica cumintica!
Dananita,noi ne vom muta f.curind la scutece,dar o asteptam si pe Aida sa revina.
Va 
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
Catrinel_17 spune:
Mara, nu-I neaparat nevoie sa-ti fie sanii infundati! Sa te masezi descendent cind suge bebe si sa-l pui des la san, acuma la inceput. O sa fie bine. Cu stressul, stiu cum e, ca si io am fost la fel si am avut si io noroc cu un tati caln
O sa va gasiti curind ritmul si va fi bine!
Noe, ce fel de ceai Hipp ii dai lui bebe? E instant?
Andreea, pai tu chiar te relaxezi la masaj, in sunet de suzeta?
weekend placut!
Laura Ioana, duminica ne vom gindi toate la tine!! Ce zici de asta! ![]()
Noi am fost afara, ne-am plimbat, am si cumparat ceva de mincare, wow, intram in rutina zilnica!!!! Acuma dorme, sper ca nu mai faca circ de caldura azi... E si mai racoare, "numai" 23 de grade...
Catrinel & Oana
Qamar spune:
cu mare sfiiciune si umilinta, ma cobor din al 15lea nor al mamelor zapacite ca sa fac ceea ce trebuia sa fac in urma cu 5 zile:
CATRINUTZA MY DEAR, LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE, IMPLINIRI SI ZILE FRUMOASE LANGA SUPERBEBELINA!!!
sa-mi fie cu iertaciune, da' nici ziua mea nu mai stiu cand e
fetele, revin cu raspunsuri imediat, avem un caz de foame aici![]()
Noe si Anne Bianca
catrinutza spune:
SALVEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!.....de tun ca sa ma alergati pt ca nu am mai intrat pe forum.....
Felicitari tuturor mamicilor si bebicilor...vad ca s-a scurtat bine de tot lista mamicilor de fe-martie - aprilie-mai![]()
![]()
![]()
Pe cuvant de pionier ca am incercat de cateva ori dar parca Mariuca are radar antiforum...

...acum i-am facut vant in curte si sper sa am lase sa butonez si eu un pic si sa va salut si sa va 
si pe voi cat pot de tare...
Am vazut ca ne pregatim sa o stergem la "scutece"...
...
Nu mai stiu cand am scris ultima oara si ce am scris...dar o sa va zic asa in doua cuvinte cum stam...
1.Vad ca lumea intreaba de lohii...eu le-am avut cam 7 sapt, iar la 3 fix am avut mica menstruatie...nu stiu de ce ii zice mica pt ca zici ca era Dunarea de acum
...iar controlul l-am facut la 8 sapt (tot cautam curajul si al mamii lui nu stiu unde staea ascuns)... operatia e bine, dar a ramas umflata deasupra si zici ca am mai multe burti
Mi-a zis ca abdomene ioca pana la 6 luni...deci adio dat jos de pe burta prin metoda asta pt ca am incercat cu traditionalul brau, numai ca am constatat ca iar sangerez...asa ca

Iar o noua sarcina e prohibita pana la un an....si mie mi-a asa de dor de burtica mea plina
.
Incepuram si noi timid anumite activitati , daca ma intelegeti...

2. Laura sa nu care cumva sa indraznesti sa ne parasesti...cine imi mai face concurenta la bancuri????????
oricum te admir si te respect pt curajul tau...ai sa vezi ca doamne - doamne o sa iti faca o bucurie...
3.Despre bebelina gospodina...pai de unde eram super-super nevrozata ca nu e lapte sa ii dam lui bb (de mi-o propmitea in mod solemn socra-mea ca ma altoieste daca ma mai plang de lapticu' meu) se pare ca Nutrinatalul si-a facut efectul.... e adeverat ca nu m-am transformat in Fulga sau in Mulga, dar un 75-80% din papica il ia de la mine restul de la bibe...si daca atata se dadeau toti de ceasul mortii ca o sa se intarce fata pt ca ii dadeam si bibe etete ca fata mea refuza de multe ori bibe in favoarea sanului...mai ales daca sunt eu cea care ii dai...e meschera nevoie mare, pupa-o-ar mama de hoata...

Miercuri i-am facut vaccinul de doua luni, se pare ca totul a fost ok
iar la tonaj si kilometraj stam super bine pt ca avem dimensiunile unui bb de 3 luni, nu de 2...asa ca ne
cu laptic de mamic...
: 5.060 tone si 59 de kilometri![]()
Fetili bucurestenili....cand facem una bucata claca in parc...eu una am deschis drumul cu Diana...sau am ramas eu in urma??????????? haideti feteli ca ar fi frumos...

Fuuuuuuuuuugggggg si revin....daca ma lasa radarul antiforum
poze mumoase cu noi - avem si noutati
catrinutza mamicutza de mariuci
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
Laura Ioana spune:
Ahaaaaaaa, Catrinel, matalutza vrei sa ma intimidez de tot!!!
Uite, na ca mi-a venit si mie menstruatia aia "mica" (chiar ca parca e Dunarea si ma doare si burta
), cred ca din cauza ca erati multe geloase pe noi
si nu voi mai putea sa-l bucur pe sot duminica![]()
Catrinutza, uff, nu ma mai trage atza la bancuri
, poate mai incolo, cine stie? Voi mai intra sa vad ce mai faceti voi si puiutzii nostri de martie-aprilie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
catrinutza spune:
saru'mana diana....
poze mumoase cu noi - avem si noutati
catrinutza mamicutza de mariuci
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
kim spune:
Vesti noi de la Aida:
"Tot de pe tel intru... tocmai am dat-o pe Alex
la nursery pt 6 ore, cit sa putem si noi dormi pt
prima data de cind am nascut. Altfel, suntem epuizati.
Am un sot de pus la rana, ma ajuta enorm, parca el ar
fi mamica. Eu, din pacate, nu pot sa merg decit f
greu, si nu ma pot ridica din pat fara ajutor, si
atunci cu dureri groaznice, pt ca, in afara taieturii
controlate, m-am mai rupt in inca doua locuri. Iar una
dintre rupturi a antrenat si himenul. Motiv pt care a
trebuit taiata nush ce carne care atirna acolo. Deci a
patra rana ar fi asta. Si totul din cauza forcepsului,
dar stiu bine ca altfel nu iesea Alex. Cred ca ruptura
cea mai urita e intre vagin si anus, acolo am o
umflatura imensa si dureroasa, plus copcile de
rigoare. Am ajuns de la dilatatie 4 la 10 in 45 de
minute, si am tot impins cam 4 ore. Iti dai seama ce
stress si pt copil. Au incercat ei sa o roteasca cu
fatza inspre coloana mea, dar fara succes. Lungimea
Alexandrei a fost 52cm, greutatea 3373grame.
Inca nu am decit colostru, lapticul vad ca intirzie. E
frustrant pt ca Alex e lenesa la supt, are si gurita
cam mica si nu apuca bine, si sfircurile mele nu-s f
proeminente. Asa ca oricum tre sa ma mulg odata la 3
ore, pt stimularea lactatiei. Despre Alex pot sa zic
ca ma uimeste cit de cuminte si alerta e la tot ce
aude sau vede ca se misca. Are buze trandafirii, si
ochi mari de culoare albastru inchis. par mare, negru
si lucios. Asta acum, la virsta de aprox 3 zile. O sa
vedem mai incolo cum se schimba. Te las acum, trebuie
sa dorm pina nu lesin de epuizare. Pupa toata lumea, o
sa va arat poze - avem tone - cind voi putea. Aveti
grija de voi."
KIM & printesa ALICIA 
photos
adibal spune:
Andreea Georgiana, da, erau in roz si am urcat intr-o duba neagra Ford de 7 locuri. Nu e de teren, dar seamana, e mai mare.Ce chestie! M-ai lasat masca! Intr-adevar, cand ai gemeni iesi in evidenta. Si in spital ma stia toata lumea ca pe calul breaz pt. ca eram singura mamica de gemeni din perioada aia. Ma asteptam sa fim mai multe, fiindca acolo e fabrica de gemeni, nu? Inseminari, fertilizari, etc.
Laura, si eu sunt o luptatoare, dar tu esti nemaipomenita.Un exemplu pt. noi toate.
Eu aseara am lipit cu neonatologul un leucoplast lat si lung pe burtica Mariei pentru ca a facut hernie ombilicala. I-a bagat un deget in burta de am crezut ca-l scoate prin spate si i-a tras o fasie de leucoplast imediat. Medicii astia, umbla cu ai copii de ti se ridica parul pe spate. Si o sa stea cu lipiciul o luna. Daca se mai desprinde la baie, ii tai particica desprinsa si lipesc alta fasie peste cea pusa de dr. Brrr! Chiar daca se uda, o las asa, nu dezlipesc nimic.
Adibal si cele 3 comori: Elena
(17.01.1996), Maria si Stefania(17.03.2006)