Mamici de martie - aprilie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Laura, uite asa de la mine pentru tine

poze mumoase cu noi - avem si noutati

catrinutza mamicutza de mariuci

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Fetili de bucuresti...noi ne pregatim de botez...da-ti cu informatia la sefa ca e debusolata...aud atatea chestii ca sunt in ceata total...avem biserica aleasa si nasa, dar...despre cotizatii, cine ce face, cand face etc...luminati un ratacit....pupici la voi.

poze mumoase cu noi - avem si noutati

catrinutza mamicutza de mariuci

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Acum am citit din urma. Ciuf, mai aveam ieri un mesaj in engleza de la Claudiu, sotul Aidei, care anunta oficial nasterea Alexandrei si zicea ca totul e ok. Dar nu l-am mai pus pe forum. Noroc ca Aida ne-a scris mai in detaliu despre starea ei si... frumusetea fetitei. Doamne ce trebuie sa se mai chinuie unele mamici. Biata Aida, nu-i e deloc usor, sper sa se refaca repede.
Mara, si eu am avut noduli, mi-erau sanii impietriti, da-i sa suga la bebe si foloseste pompa de scos lapte ca sa-i mai golesti, in orice caz nu te panica (bb te simte si se transmite), totul se va regla, cu calm si voie buna.
Polixeni, aici pt nas infundat se foloseste Salinex (apa cu sare, poti s-o prepari si tu in casa) si la noi functioneaza f bine, inmoaie mucisorii si apoi ii scot cu betzigasul de curatat urechile.
Pe mine ma scuzati ca nu va raspund la fiecare, dar efectiv nu reusesc. Ma cheama datoria. Va pup

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

bine ai revenit serendiity. Cum a fost la giuleshti? A semanat cu ce ti-am zis? :o)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna ziua mamici si pitici !

In sfarsit reusesc sa intru si eu ca sa scriu.Recunosc, de citit am citit, chiar daca mai printre randuri (ser sa am timp zilele astea sa citesc pe indelete).Am stat si eu ca si voi cu sufletul la gura asteptand sa nasca si ultimele fete Mara si Aida.Felicitari , va doresc sa va bucurati de bebelusi si sa fiti sanatoase !

Vad ca ne vom muta la scutece foarte curand.Acolo cu siguranta voi fi mai activa la scris, ca de citit, nu rezist sa nu citesc

In primul rand vreau sa felicit toate mamicile pentru minunatii bebelusi, m-am uitat azi pe toate pozele, pe multe dintre ele le vazusem deja, sunt toti SUPERBI !

Andreea G, multumesc pentru ca ai scris ca ai cumparat si folosit batista bebelusului. Ca eu cand am vazut reclama am jurat ca n-o sa-i cumpar vreodata asa ceva. Insa, vorba Andreei, sa-i dea Dumnezeu sanatate celui care a inventat-o. Lady Hawk, spune-i sotului ca nu-i nici un pericol, Teo a noastra e asa incantata cand ii aspiram mucisorii...
Doublemom, tu zici ca ai folosit crema Atoderm de la Bioderma pentru fetisoara fetitelor cand aveau brobonite ? Ca eu tot de la Bioderma folosesc Atoderm - gel moussant surgras, pentru corp si samponul Node si sunt foarte multumita de ele. O sa cumpar si eu crema, ca Teo are o iritatie de toata frumusetea pe fetisoara, vorba lui Catrinel, nici nu-mi vine sa-i fac poze. Sper sa fie , cum banuim noi, de la o caciulita si un pulover lucrate (primite de la o ruda), cred ca au fir acrilic in ele...bineinteles ca am incetat sa i le mai dau .

Mariana, tiza mea ,(asa ma cheama si pe mine, de fapt, dar m-am obisnuit sa mi se spuna Mari), vreau sa te felicit si eu pentru cum arati , esti super ! Te-ai refacut foarte repede ! Felicitari ! Si iti multumesc si eu pentru exercitiile pe care ni le-ai dat. Astept sa merg la controlul de 6 saptamani si sa-mi spuna dna doctor cand pot sa ma apuc serios de treaba, ca eu am mult de lucru...mult de tot ...

Va pup pe toate si pe toti cu drag

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Mari78, bine ai revenit!
Acasa in Romania tot Mari mi se spune si mieTeodora este asa o frumoasa mica!Hai,nu te ingrijora,ca e normal sa dureze cel putin citeva luni pina sa-ti reiei silueta.

Kim,multumim pentru postarea mesajului Aidei!
Mi s-a rupt sufletul citind cit mai sufera!Sper sa se simta okay cit mai curind...Transmite-i ca noi ne gindim tot timpul la ea si ca o asteptam sa trecem la scutece impreuna!

Fetelor,adevarul e ca eu am auzit de nasteri naturale care au fost mai nasoale decit cezariana desi mereu se spune ca operatia e mai periculoasa si asa si pe dincolo...Pina la urma depinde de la caz la caz,de la femeie la femeie...Ceea ce am observat eu aici in Suedia este ca despre riscurile nasterii naturale nu se vorbeste prea mult pe nicaieri la cursurile de prenatale.In schimb despre dezavantajele cezarienei nu se mai opresc sa ne informeze...

Adibal,eu te-am trecut cu fetitele pe listuta noastra.Esti la nr.31 Ar mai fi niste date lipsa,dar le putem completa cind ai tu timp sa scrii,okay?

Tina,am mai reactualizat listuta si am pus-o pe Notepad.
Voi ce mai faceti?Tot asa de frumos doarme Davidutz voinicel?

un weekend placut tuturor,

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Aida, felicitari!!!! sa fie cu noroc Alexandra, sanatoasa si mancacioasa. refacere rapida

cristina

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Catrinutza,
Tot uit sa-ti scriu ca...nu e nevoie sa astepti 6 luni ca sa incepi sa faci "abdomene" dupa cezariana.In Suedia se recomanda doar 6 saptamini! Stiu ca in Romania sunt putin mai circumspecti,dar uite ca aici se incearca cu succes nastere vaginala dupa cezariana chiar atunci cind perioada de timp dintre operatii este mai mica de 1 an si jumate!
Asa ca...daca nu ai avut probleme cu refacerea dupa cezariana,anul de "asteptare" nu e batut in cuie.(mai ales daca te gindesti la o noua operatie,nicidecum la nastere "normala")

Despre botez,imi pare rau ca nu te pot sfatui.Ceea ce stiu este ca nu toate obiceiurile "din strabuni" sau "traditiile" care se practica in Biserica Orthodoxa corespund cu ceea ce inseamna botezul biblic...
Pacatuiesc oare eu sau...??

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am pus pozele si la albumul comun.Multumim tuturor pentru aprecieri.

Noi suntem foarte cumintei..dormim mult si plangem doar de foame.Se trezeste la 3h sa manance..eu am facut niste ragade de simt ca innebunesc de durere la inceput cand il pun la san.Am terminat o crema Garmastan intr-o saptamana, dar nu mi se pare sa fi facut mare lucruru..nu stiu ce sa mai fac, am si mult lapte si n-as vrea sa ii dau supliment pana imi trec ranile.Oricum ar insemna sa ma mulg sa golesc sanii si nu e o solutie ca pompa imi face rani mai mari ca bebe.El papa cam juma' de ora la o masa, zic eu ca nu e mult.Dar ranile le am de la pompa cat m-am muls in spital si nu-mi mai trec.Ce ma sfatuiti sa fac?Si de la cat timp l-ati scos afara de bebe? Noi ieri am facut o saptamana si ma gandeam sa incep sa-l scot treptat de saptamana viitoare.Carutul nostru nu se lasa de tot la orizontala, ci la 15 grade..il pot pune pe bebe in el de acum??

Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Laura_Ioana,hai nu fii suparata pe "mica menstruatie"...
De fapt,e un semn bun: ca te refaci intr-un ritm normal.

Mariana

Mergi la inceput