Mamici de martie - aprilie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
mariana_1976 spune:
Amalia,aveti niste pozici super!

Imi pare asa de rau ca ai ragade!Mameloanele de silicon ajuta.Poti de asemenea sa incerci sa te mulgi manual si sa pui in biberon,apoi sa faci bai de "aer".
Aici in Suedia se spune in carti sa ne punem o picatura de lapte pe ragade si sa nu ne stergem pina la urmatorul supt...
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
ama_kaly spune:
mariana mersi frumos.O sa incerc si asa ca ma termina la fiecare alaptat..nu stiu ce sa mai fac.Bebe al meu doarme cu gurita deschisa, cred ca are cojite in nas.Cum sa i le scot? Din spital mi s-a spus sa-i pun ser fiziologic in nasuc ca o sa le dea singur afara, am facut asta azi dar degeaba..tot asa doarme.
Poze mami, tati si Seby
adar spune:
Mariana - operatia este orizontala, dar de ce intrebi?
Laurici - tocmai acu cand ma gandeam si eu sa fac galerie duminica
... sa ne anunti cand trece...
Noe - Mie mi-e frica sa fac dus, dar nu mi-e dor de fir nicicum, iar dusul ...sincer, se cere .
..
Andreea_G - asa-i ca e dezastruos de slaba??? Vezi Noe, de-acu stai acasa singura, ca nu mai vrea nimeni sa se joace cu tine .
..
Pupici,
adar si bebelina MAIA
minunea mea
MP spune:
Hello fetele si bebeii!
Ce mai faceti voi?Eu azi am fost toata ziua singura cu baietii acasa(tati de serviciu pana maine dimineata) si am capiat nu alta.
Abia pe la 23 si ceva am putut sa il adorm si pe Vladut saracu.Ma astepta sa ii citesc povestea,dar eu nu puteam pentru ca avea frate-su program artistic...Si abia cand a terminat artistul reprezentatia am putut trece la citit repede.Nu va spun;cum am terminat de citit a si adormit mititelul!Era frant.Si eu la fel,dar am de lucru si nu pot sa ma duc la culcare.
Catrinutza,la multi ani si din partea noastra,cu intarzierea de rigoare pentru care imi cer scuze.Si eu vreau sa ne intalnim in parculet mamicile si bebicii.Cat despre botez si eu sunt la fel de in ceata ca si tine...Poate ne lamurim cumva.
Ama,am vazut pozutele si mai vreau! Pentru sani cum a zis si Mariana,mameloane din silicon.Iar despre iesit afara ce sa zic,noi l-am scos din ziua a 10-a treptat.Prima data 15 minute,apoi 30,apoi la greu...De nasucul infundat,hm...si noi ne confruntam cu problemute si degeaba ma straduiesc cu pompita si cu serul,nu iese mare lucru.Asa ca am luat decizia de a achizitiona si noi batista minune sa vedem ce-o fi.Mi-au dat curaj fetele de aici care au folosit-o.
Noe,i-am dat ceai Baby Calm dar nu stiu daca face mare branza;cert este ca l-a agitat rau.O sa incerc si cu ala de la Hipp sa vedem.Fac experimente pe copil .
Imi pare rau de Aida ca s-a chinuit atat.II doresc sa se refaca repede si sa se intoarca acasa cu bine impreuna cu tati si cu micuta Alexandra.Noi nu plecam de aici pana nu vine si Aida.Asa-i fetele?Multumim Kim ca ne tii la curent!
Dragele mele,cam atat deocamdata,incerc sa ma apuc sa mai lucrez ceva ca in cursul zilei n-a fost chip.
Pupaturi!
Monica si cei doi pitici,Vlad
si Matei
.
Pozele noastre
mariana_1976 spune:
Fetelor,
Deoarece este deja miezul noptii si probabil nu voi fi pe net pina maine dupa-amiaza mi-am permis sa deschid un nou capitol cu nr.68
V-as ruga frumos sa postati AICI dupa ce se umplu la acest capitol cele 10 pagini.
Va doresc tuturor un weekend placut in continuare

Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
kim spune:
Ama,
Fetele te-au sfatuit f bine. Si aici e regula lapticul pus pe san si tinut sanul la aer dupa alaptat. Altceva: un dus cald inainte de alaptat poate sa mai ia din durere. Si bineinteles un calmant, nu te chinui. Daca chiar nu trece, suprimi alaptatul la sanul dureros pt o vreme, desi bebe trage mai bine decat pompa, iar sanul trebuie golit, sau cel putin "usurat".
Poti sa iesi afara deja, atata vreme cat te simti bine tu si copilul.
cu nasucul infundat, eu am mai zis ce se foloseste aici, apa cu sare care desfunda nasucul si apoi cureti cu un betigas cu vata (ies mucisorii f usor).
KIM & printesa ALICIA 
photos
ileana_marius spune:
Aida, felicitari! Alexandra sa fie sanatoasa si mancacioasa. Refacere rapida!
Nu am apucat sa citesc tot, am intrat mai mult sa vad daca a nascut aida. Sunt in Ro acum si incerc sa depasesc situatia.
Ma bucur ca va mutati la scutece...cat mi-am dorit si eu...probabil ca acum ma voi intoarce si eu la aspirante.
Ileana