Mamici de martie - aprilie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
kim spune:
Ca mi-ati amintit de scos firele, eu n-am avut fire ci agrafe metalice. Cand a trebuit sa mi le scoata (cam a 2/3-a zi) am facut urat si n-am vrut sa ma las (eu care facusem pe viteaza pana atunci), dar aveam impresia ca e super dureros pe viu, si nu suportam nici sa ma ating acolo, aveam senzatia ca ma rup toata. Vreau sa spun ca aproape ca nici n-am simtit, asa misto le-a scos. Si inca era o rezidenta (doar si de-aia am facut figuri, ca nu aveam chef de experiente pe mine). Ei acum nu mai am decat o linie roza, nici urma de agrafe.
Am fugit ca se fac imediat 3 ore si Alicia e ca ceasu', daca nu papa face urat. 
KIM & printesa ALICIA 
photos
mariana_1976 spune:
Polixeni,nu am luat pastiluta pentru oprirea laptelui dar stiu de la sora mea ca este pe baza de hormoni care inhiba prolactina produsa de glanda hipofiza.Pastiluta cu pricina este fie pe baza de bromocriptin fie cabergolin.
Bebe al meu tocmai a facut otita!(ii dau antibiotic lichid).Saracu´ a luat de la mine banuiesc...
Si noi tot pe 16 facem primul vaccin!Ce coincidenta!
Noe,pai tu arati super,nu ai voie sa te mai plingi de-acum incolo!Uf,daca-as mai avea si eu 23 de ani...
Eu sunt cam tzaran si nu stiu ce sunt aia "fornetti"(pe aici n-am auzit ´niciodata de existenta lor
)Ai putea da detalii?
Catrinel,eu am plecat din Romania acum 10 ani din cauza lui "Fat-Frumos" care m-a rapit de pe tarimurile mioritice!
Din pacate,nu stiu nici un "conational" pe aici prin zona...(majoritatea stau in orasele mai mari si in special in capitala).In afara de scurte conversatii telefonice cu familia/prietenele si e-mail nu prea am ocazia sa vorbesc romaneste cu nimeni...
Tu de cind esti in... "Nemtzia"?![]()
Adar,BRAVO ca ai scapat in sfirsit de firul cu pricina!
Prin cite peripetii ai mai trecut si tu cu operatia aia nenorocita!
Da´ sa stii ca nu te las sa te iei de Noe - ca doar ai vazut-o ce tinerica si plapinda e!![]()
Si-acum o intrebare:tu ai avut initial operatia facuta pe verticala sau pe orizontala?
Ma duc sa ma culc fetelor ca aici e deja miezul noptii
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
MP spune:
Salutare fetele!
M-am intors de la doctor si desi nu a vrut sa imi zica ce este,eu am observat ca a luat o figura serioasa si mi-a zis sa mai vin peste o luna din nou.Pana atunci cica sa fac abdomene.Da da! Si eu am crezut ca glumeste dar a vorbit serios.Asa ca ma apuc si eu de facut exercitiile pe care le-a recomandat Mariana
.Multumim,Mariana!
Laura,tare mi-ar placea sa mai ramai cu noi.Imi amintesc cu drag de zilele in care ne spuneai bancuri si ne umpleai de buna dispozitie.Iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai curand si iti multumesc pentru lectia de tarie si curaj pe care mi-ai dat-o!
Noe,azi am luat si eu putin ceiut intr-un biberon si pot sa zic ca ne-a scos din gaura...dar acum seara l-a durut burtica si tare as da vina pe ceiutul ala.Foarte frumoase poze! Si ca sa nu mai trebuiasca sa iti tii respiratia ca sa nu ai burtica hai sa ne apucam impreuna de lucrat exercitiile acelea
.Oricum arati super!
Diana1968,cum sa te uitam?Tocmai eu care trageam nadejde ca vei naste exact de ziua mea?
Ma bucur ca ai revenit,sa iti traiasca micul puisor!Imi pare rau ca ai trecut prin atatea lucruri urate.
Mara,
bine ai venit acasa!!Te asteptam pe aici cand te lasa si puiul mic.
Doublemom,frumusele foc fetitele!
Imi inchipui ca trebuie sa iti fi fost tare greu...si mie mi-a fost la Paste,noroc cu mama care mi-a trimis de toate gata facute de ea.
Adibal,ce dulcica fetita ta cea mare!Ai in ea un ajutor de nadejde.Pana si un pici de 4 ani si un pic poate fi de ajutor,daramite o ditamai domnisoara de 10 ani!Sa-ti traiasca toate 3 minunile!
Monica si cei doi pitici,Vlad
si Matei
.
Pozele noastre
ciuf spune:
Kim, mai stii ceva de Aida?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Laura Ioana spune:
Adibal
nu-i nimic, nu aveai de unde sa stii.
Lady Hawk sper ca nu a uitat sotul cum se face
si sa nu aiba nevoie de pumni stransi![]()
Adar ai rezistat eroic la scos firul
Si eu am avut tot un singur fir, dar nu am vrut sa-ti explic senzatia tampita de la scos ca te speriam. Parca iti tragea carnea pe dos, nu? Mie mi-a scos firul o asistenta care a venit acasa si care nu mai scosese fira din astea. Cat timp a durat scosul nu a respirat nici ea si nici eu![]()
Aoleu acum cand stiu ca te vei gandi la mine duminica am trac
, poate ma apuca sughitul![]()
MP
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
dananita spune:
Salutare mamicilor!
FELICITARI AIDA! Sa va aduca numai bucurii micuta Alexandra!Sa fiti sanatosi si iubiti cu totii!
Am mai pus si eu poze cu Alex (de la botez si de la baita)
La mine lohiile s-au oprit dupa 3 saptamani si dupa 4 saptamani am inceput si cele alte activitati...![]()
Acum, la aproape 2 luni de la nastere mai am de dat jos 4kg de la sarcina si 5kg de dinainte ca eram cam pufoasa, dar nu-mi fac griji ca nu voi scapa de ele.
Noua buricul ne-a cazut dupa 5 zile. Acum avem 5.4kg, adica am luat fix 2kg de la nastere.
Cand ne vedem la scutece?
Va pup pe toate cu drag!
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
Qamar spune:
Buon giorno, principesselor si principutilor! 
stau si astept pediatra..si nu mai vineeeee...si parca vad ca stau asa pana la 7 seara ca data trecuta
copila doarme linistita, habar nu are ea ca tre' sa vina tanti aia care o dezbraca la chelicica goala, o masoara, o cantareste si ii da note
Adar,
si bine ca ai scapat de firul ala- din ce ati povestit vad ca sunt mai multe tipuri de fire si de cusaturi; eu am avut un singur fir, innodat la capete, pe care mi l-a scos nenea dr cu o singura miscare, si culmea nu am simtit nimic rau...o fi avut mana fina?
faza culmea e ca pe urma ii simteam lipsa, ziceam ca imi vreau firu inapoi, ca daca mi se deschide burta?![]()

Polixeni, sanatate multa lui bebe micu! 
Mariana, 
Fornetti sunt niste specialitati italiene, e o franciza care e la mare cautare in Romania, sunt niste "pateuri" calde cu branza, cioco, dulceturi...etc ...Uite mai multe infos www.fornetti.se/" target="_blank">AICIHehehehe, tinerica si plapanda oi fi, da' la corason nu-mi permite zodia sa fiu plapanda, ca deh, scorpionii au si ei o reputatie de pastrat![]()

Monica, dar ce fel de ceai i-ai dat?Noi ii dam de la Hipp unul cu fenicul si anason, si ii face f bine, nici nu ii mai dau siropele de burtica....Si daca tot am nascut impreuna,
de ce nu, hai si la exercitii impreuna, desi eu ajung la dr abia sambata viitoare..ca am tot amanat: de frica! Intrebare: pe tine te-a mai urcat pe ...masa torturii?
Daca am noroc si vine pediatra repede, dupa-masa am sesiune de shopping
, vreau sa imi iau si vopsea, ca mi-am vazut chica in soare si nu placut deloc
Spunea cineva de biberoane BFREE...aveti idee unde se gasesc in Buc?....
va las, deocamdata, dar revin mai tarziu
Noe si Anne Bianca
dananita spune:
Fetelor, careva dintre voi se plimba prin Herastrau cu bb? Pe la Expoflora sau pe la intrarea de la Arcul de Triumf?
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
serendipindity spune:
MP, Mariana, Catrinel, 
Sunteti toate niste dulci, la fel ca bebeii vostri. Ziceti voi ca am fost rapida cu nasterea si ca sunt o fericita, da' greul abia acum incepe pentru mine. Deja suspectam niste colici, azi dimineata ii cam forfotea burtica si plangea, mititelu'. Cum il puneam insa la san, se potolea. Ca despre mine, ma isterizez din orice. Mai ales ca m-am trezit aseara cu niste sani pietroi, ai fi zis ca mi-am pus implanturi. Partea nasoala e ca am foarte multi noduli, pun pariu ca mi s-au infundat canalele si mi-e teama ca bebe nu prea are ce sa traga de la san. L-am trimis pe tati acum sa ia o pompa manuala de la Medela, avea o colega de salon la spital si am vazut ce rezultate a dat la ea, sper sa mearga si la mine.
Tre' sa iau lectii de la tatii, care e foarte calm si-mi zice sa nu-mi mai fac atatea probleme. Dar cum as putea sa raman calma?
Fug, plange puiutzu'.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Mara,bine ai revenit,cu puiut-dragut cu tot!
Diana,imi pare rau pt. ceea ce ti s-a intamplat dar...bine ai revenit, cu bine... pana la urma!
Adibal,cred ca te-am vazut cand plecai cu puiutele de la Giulesti.Erau imbracate in roz,iar eu m-am uitat cu jind la ele.Tocmai fusesem la penultimul control,inainte de a naste.V-ati imbarcat intr-o masina de teren?
Noe,bine ca Magura nu are trecere la mine!Asta imi mai lipsea.
Masajul a fost supeeeeeeeeeeer.Reflezoterapie,masaj anticelulitic+relaxare.Sa mai spun ce am simtit la masarea spatelui?
Abia astept sa vina ziua de luni!Si cea de miercuri...si de vineri.
Mai greu este cu bebita care,daca nu doarme in timp ce fac eu masaj se cam plictiseste(fac pe paticul din camerra ei,ca sa o am... in ochi).E minunat sa te relaxezi ascultand...zgomot de suzeta isterica.
Ne vedem sapt. viitoare sigur...intr-unul din parcuri.Dar ma mai gandesc totusi.Esti prea slaba ca sa ma afisez cu tine!
Laura,ramai cu noi...la scutece!!!!
Adar,bine ca ai scapat de fire!
Miha,ma bucur ca te-am convins sa folosesti batista bebelusului si sa scapi astfel de chin.Si pe bebite de mucisori!

Deh...3 pupici,pt. 3 fete!
Aida,poate dai si tu un semn pana cand ma intorc!
Astept sa se trezeasca Thea(doarme de la 7 dimineata,de cand a papat)sa-i dau sa pape,dupa care termin de facut bagajele si plecaaaam!Abia astept sa ajungem la Brasov,in casuta noastra draga unde dealtfel a fost si conceputa puiuta noastra.Sunt tare curioasa cum va reactiona la aerul de munte.
Inutil sa va spun ca am putea lua si masina mea pe post de remorca si tot ne-ar mai trebui ceva loc pt. cate bagaje avem.Pt. doar 2 zile.Sper sa fiti cumintele si sanatoase/sanatosi pana ne intoarcem noi,cu poze proaspete.
Tina daca vad un catel frumos la Sinaia(si sigur voi gasi...mai multi)ii dau sa pape ceva bunut.Poate il nimeresc chiar pe catelul mult cautat de tine.
(La Sinaia era,nu,sa nu incurc iar borcanele?)
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana