Mamici de mai-iunie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna seara tuturor!!

Ildy, Ama superbe pozele cu bebei.. sa va traiasca sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii!! cand ma uit la pozele voastre ma apuca emotia si abia astept sa imi tin si eu puiul in brate!!

Ama merci de stirile de la cezariana.. pari destul de in forma asa curand dupa si asta imi da si mie mai mult curaj.

Aida felicitari sa va traiasca bebe Alexandra!! recuperare rapida si mai ales muuuult laptic!!

Noi incercam sa punem tot la punct inainte de ziua de luni( ultima runda de dat cu aspiratorul, epilat , etc.. ) asa ca la ora asta sunt deja franta.. mai bine ca poate reusesc sa dorm si eu fara sa mai visez tot felul de bazaconii!!

Pupici la toate si asteptam vesti bune in continuare!!!

Cami 39+"eco bebe"

"lucruri bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Virgi am vazut ca ai scris ceva de anestezie pentru cezariana, eu l-am intrebat pe doctor ieri cand am fost la control si mi-a zis ca o sa imi faca anestezie locala( spinal block sau asa ceva...). Lee al tau ce zice, la ei cum se procedeaza de obicei? daca e locala anestezia atunci nu cred ca o sa te intubeze, mie mi-a zis numai sa nu mananc nimic sau sa beau apa dupa miezul noptii inainte de operatie. oricum la tine mai e o sansa poate bebelina ta iti face o surpriza si se intoarce inainte..

Roxana pai cum cui sa povesteti... noua!!! hai zi ce fel de tumbe face bebe?

VoichiV si Luana felictari pentru vestile bune pentru bebeline scumpe si frumoase

Carmina somn usor.. !!! bebe o sa fie bine si intr-un fel sau altul lucrurile se vor aranja ai sa vezi, nu iti pierde speranta si nu fi trista ca bebe simte tot!!

Cami 39+"eco bebe"

"lucruri bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Lucia si cu mine am dori sa impartim bucuria mare cu voi: micuta noastra Evelyn s-a nascut la 3 Mai, 12:08 pm ora Baltimore.
Ea cantareste 3.3 kg si are 53.3 cm lungime, Apgar 9. Ambele, Lucia si Evelyn sunt foarte bine si se vor intoarce acasa vineri.

Va vom trimite mai multe in curand,
Csaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Draga Lucia, felicitari ! sa-ti traiasca Evelyn mare, sanatoasa si frumoasa, iar tu si Csaba sa fiti cei mai fericiti parinti alaturi de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

WOW CE BUCURIE!!!!
LUCIA SI CSABA SA VA TRAIASCA EVELYN. Sa fitzi sanatosi si abia asteptam pozele cu printzesa cea mica si scumpa. Cred ca e mare bucurie la voi in familie.
LA MULTI ANI EVELYN!!!!!
si pe fetitza mea o s-o cheme Evelyn. Sunt asa de emotzionata abia astept si eu momentul sa-mi tzin bebelina in bratze.

Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=9fd1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lucia si Evelyn sa fiti sanatoase si sa ajungeti cat mai repede acasica la voi, unde e mai bine ca oriunde!

CamiM dragut din partea ta ..dar pe cine intereseaza de tropaila de Catalin, cand pe aici toata lumea e in febra nasterilor?? SI pe buna dreptate, chiar si eu ma uit ca tot inaintez spre capatul listei si cateodata ma cuprind emotiile cu toate ca sunt asa viteaza (a se citit inconstienta/naiva) ca in mare parte a timpului imi zic ca o sa fie super la nastere!

Iar cat despre Catalinul meu: toata ziua se zbenguie in burtica, mor de dragul lui. Citisem undeva ca exista si posibilitatea sa i se contureze pe burtica o manuta, un piciorus....sunt tot timpul atenta . S-a intamplat vreuneia dintre mamicile cu sarcina mai avansata??

Roxana 35sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Ama ai un bebe tare dragalas! Felicitari inca o data si sa iti aduca numai bucurii!
VochiV, nu iti face griji fiindca lichidul amniotic se reface repede daca bei lichide. Eu la eco morfologica de la 20 sapt am avut aceeasi problema, am baut lichide si la urmatorul eco, peste 2 sapt era totul ok.

Marti am programare la dr. Abia astept sa vad ce mai face samburelul. Mai e putin (4-5 sapt)si o sa il tin in brate

Monica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

FELICITARI AIDA SI LUCIA!!! Recuperare usoara!!!

SA VA TRAIASCA BEBELINELE!!! Sa aveti mult laptic pentru ele!!!

Ama, Ildy, super pozele cu bebeii!!! Par asa de micuti si de firavi, ca ti-e teama sa nu se franga!

Steluta 32s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Lucia si Csaba sa va traiasca mica printzesa si sa va aduca numai bucurii.

Ama superbe pozele cu Seby. Ca sa stai singura in camera ai platit ceva in plus? ai luat o rezerva privata?

Roxana asa e, cand se impinge bebe i se contureaza talpita sau calcaiul prin burtica. E un sentiment super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

LUCIA SI CSABA SA VA TRAIASCA PRINTESA, EVELYN!!!!!! LUCIA ITI DORESC REFACERE RAPIDA SI MULT, MULT LAPTIC!!!

Sant curioasa cum ai nascut si vrem sa vedem poze cu minunea vostra!!!! Lucia tu ai nascut chiar la termen!!! DPN-ul tau era pe 2 mai si printesa a venit pe 3!! La fix. Sper ca si al meu se tine de "cuvant".

Fetele de la eco de ieri: FELICITARI cu vestile bune!!!!

Cand vin povestile de nastere? Eu le tot astept..asa cum spunea cineva aici...sa ne inspire ceva curaj la cele care inca nu au ajuns la "rand"...

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput