Mamici de mai-iunie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Wow ce de !!!!!!!!
Felicitari mamicilor care au nascut, refacere rapida, si mult, muuult laptic!!!

Ce mai stiti de Marycalu? Pe data de 1 mai scria

maine la 6 dim.imi face cezariana,am marii emoti,nu-mi vine sa cred ca-mi voi vedea bebelusu,sper sa fie bine totul.

Spreram ca totul e bine.

In sfarsit am intrat si eu in prenatal, maine mai merg, dar o sa fiu prin trecere. Cred ca meritam o pauza...pana vine bb si sa-i mai cumparam cate ceva ca pana acu n-am prea luat nimic ... iar bagajul meu e gol.

Cocutica bine ai venit! Si sa nu-ti faci probleme ca echo da valori aproximative. Si mie mi-a zis ca in saptamana 29+ ca bb n-avea 1 kg iar in sapt 32+ avea 2.300...

Adriella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

DianaR mersi, ai dreptate chiar asa scrie pe foaia de investigati a dr. cardiolog,HTA probabil de halat alb,eu am crezut ca e doar o concluzie ca dupa atatea investigati nu au gasit nimic.
Cocutica bine ai venit.cocuta am fost alintata de parinti pana la 12 ani.
38+3

NIKOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Nu mai pot de nervi, am scris un mesaj si a disparut!!Lya normal ca nu plec nicaieri!carmina asa mi-am facut eu joi poze la burtica si s-a nimerit sa fie chiar ultima zi cu ea.O sa le pun sa le vedeti cand am mai mult timp.Eu am scapat de furia laptelui.Bebe papa numai san de cand am venit din spital.Dormim si plangem doar cand ne e foame.Ne-a cazut si buricutul.Intreba cineva de ce am stat 5 zile in spital pt cezariana.Dr imi dadea drumul de luni, dar fiind 1mai nu se faceau externari.Oricum mi-au prins foate bine astea 5 zile ca am invatat sa ma ocup de bebe si cum sa scap de furia laptelui cand eu nici nu stiam ca am facut-o.Daca veneam in 2 zile acasa, nu stiam incotro s-o iau.Daca nu se trezeste bebe intre timp, mai pun acum cateva poze cu el.
Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Gata, am mai pus cateva poze cu Seby de azi.
Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Alia nastere usoara, un bb sanatos si refacere cit mai rapida.
Ama ce bine ca tia trecut furia laptelui!
Aida felicitari pentru bb-na sa fie sanatoasa si papacioasa!
Luana felicitari pentru bb grasunica!
Cocuta bine ai venit la mamici de mai-iunie!
Fetelor nu stie nimeni nimic de Lucia_cs?Dar de Marry?

doroti_5 38+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Sunt super obosita, nu-mi amintesc cine m-a intrebat daca in Bucur poti imbraca copilul cu hainele tale.DA, evident ca poti.In primele poze era imbracat cu hainute de acolo ca doar ce mi-l adusesera in camera, dar dupa aceea l-am imbracat cu hainute de acasa.Te si intreaba daca ai si il imbraca ei daca vrei.
La copii e foarte frumos si curat.Da, sotul a stat cu mine tot timpul ca eu ma miscam ca un robotel ruginit si nu m-as fi descurcat singura in primele zile.
Ce sa zic, nu ma asteptam sa fie asa de bine la cat de criticat e acest spital..pe nedrept, dupa parerea mea.Si nici asistentele nu sunt ACRE cum citisem eu pe aici, din contra..toate au fost foarte dragute.

Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Grasun si dulce de-ti vine sa-l mananci...cam asa e Seby al tau Ama. Mai si cand te gandesti ca l-ai purtat atatea luni...of ce fericire! Zieceai ca ai facut furia laptelui..pana la urma ai avut pompa sa te scoata din impas, sau cum??

Eu ma simt cam singurica in ultima vreme, sotul meu e f ocupat si n-are cine sa ma bage in seama. Cui sa povestesc nazdravaniile puiului meu?? E asa activ in ultima vreme! Mi-e drag de el

Luana...cred ca Hora tropaie si acum imi dau seama cum e....dar Cata al meu sigur e viitor sportiv!

Roxana 35sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Ama este tare dragalash Sebi al tau. O mini copie a ta. Seamana cu tine f bine, in opinia mea. Sa va bucurati de el ca e o mandretze de flacau.

Luana felicitari pt vestile bune.

Carmina cu sigurantza maine va merge totul bine vei vedea si vei veni cu cele mai bune vesti. Iti tzin pumnii...Doamne ajuta.

ce s-o fi intamplat cu Marrycalu???? Si eu vroiam sa intreb de ea...ca nu am aflat nici o veste.

Eu sunt terminata de obosita si dupa ce termin munca ma duc acasa sa gatesc...am o sila de nu mai pot. Dar mai am 2 zile si gata...scap de munca...yuppiiiiii

Pupici la toata lumea si noapte buna,pt cine merge la somnic.

Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=9fd1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Ama,ce bine ca ramai la noi!Spunea una dintre fete de la mamici de martie-aprilie ca te fura si ma bucur ca nu te lasi furata.Ai scapat usor cu furia laptelui.La mine a dura 1 saptamana
Poza cu Seby in brate la tine e cea mai super.E superbaaaaaa!Bebe Seby e un frumos si pare ma maricel decat e!Iti sta f bine in postura de mamica tanara.Abea astept sa-l tin si eu pe Eric in brate.Parca sunt la primul bebe.

Carmina,suces pe maine!Hai ca pana la ura poate merg astea,doar sa stabileasca dozajul/kg corp si ai scapat de stres.Doamne ajuta sa se poata!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">32 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am intrat sa va urez noapte buna si somn usor. In sfarsit dupa 2 nopti nedormite m-a doborat si pe mine oboseala. Cred ca suma tuturor gandurilor voastre bune imi vor purta noroc si chiar daca raspunsul nu va fi favorabil eu tot va multumesc ca ati fost alaturi de mine in momentele astea. Ma gandesc ca privita din afara, problema mea e una minora, si poate chiar e, insa pt. mine a fost un cosmar, ca un scenariu de groaza... al carui final il voi afla maine.
Va , noapte buna!!!

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput