Mamici de mai-iunie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

DEAR BURTICI SI MAMICI,

vreau sa va urez succes celor care veti naste, bebei cuminti, frumosi si mancaciosi, si felicitari mamicilor care au nascut deja! Dupa cum v-au mai spus fetele, noi ne mutam la Scutece, asa ca voi veti ramane in fruntea plutonului!

Sper sa aud numai vesti bune de la mamicile de mai-iunie si sa ne intalnim din nou la Scutece, ca acolo avem de stat 4 ani!

Va pup!
Cu drag,

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

ILDI vine acasa luni, va multumeste ca ati fost alaturi de ia si abia asteapta sa ia legatura cu voi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=9a93re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Ildi te asteptam cu drag acasa. Ai un bebe tare dragalas. E scump rau de tot. Trebuie sa fitzi tare mandri de el.

Toate cele bune la toata lumea.

Alia bafta multa maine!!!!!

Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=9fd1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alia, tinem pumnii manien! Nastere usoara si bebe papacios si sanatos!

Ioana bine ati venit acasa!

Noi am fost azi la medic, totul e bine, bebita nu da deloc semne ca ar vrea sa iasa, suntem in grafic cu toate, lichid e destul, are 2800 grame la 37 saptamani, deci cu 400 de grame mai mult decat fratiorul ei la aceasi varsta de sarcina... Doriti, te rog frumos sa treci si la noi greutatea...
Cezariana va fi probabil undeva prin 20 mai, ramane sa mai vorbim.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (37+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Doroti un si un miel de la mine! Multumesc ptr. modificarile pe listuta!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (37+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Alia, multa, multa bafta!!!!
Pana la urma, te las singura pt data de 5 mai. Dr meu superintelegator a spus ca nu este nici o problema din punctul sau de vedere sa mai amanam ... Numai sa fie de acord si bb. Ramane pe luni.
Felicitari Lucia, Ildy!!! Ce usurare pe voi!!!
Fetelor care faceti cezariana si v-ati facut temele din timp, ma puteti ajuta si pe mine cu cateva informatii?!! Sau poate din cele care au trecut deja prin experienta aceasta si carora le mai permit bb-ii sa scrie cateva randuri...
Cu cat timp inainte tb sa nu mananci nimic???
Se mai face clisma?
Ai nevoie de calmante de acasa?!! Alexutza scria ca ei i-au trebuit (a avut niste supozitoare), dar o prietena mi-a spus ca i s-au pus in perfuzii si nu i-au permis sa mai ia si alte medicamente...
... Si o intrebare mai putin apasatoare: Alexutza, sau altcineva care are cunostinta de noile practici de la Municipal, iti mai dau hainute de schimb pt copil cat timp stai in spital????
Nu stiu cate sa imi iau si daca sa imi iau. In 2003 aveau hainutele lor, abia cand am plecat acasa l-am imbracat pe bb cu ale mele!
Merci!
Multa bafta grabitelor de maine!!!!!

P.S. Sa inteleg ca data de 4 mai nu a adus nici un bb?! Hmmmm! Pana la urma nu-i asa mare aglomeratie fata de cum anunta inceputul de saptamana!!!
Carmina, ai vazut ca Dumnezeu are grija de toate!!! Trebuie doar sa ii ceri! Bravo!!!
Arleena, cum te simti?! Mai sta bb pana pe 12??? Nu mai sunt nici un fel de semne ca se grabeste???
Pupici pt mamaici si bebici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Dragelor va multumesc pentru griji dar stati linistite ca suntem bine amandoua. Dana, Irinel si Lya
N-am intrat de 2 zile pentru ca am tot avut drumuri de facut si de abia am avut puterea sa intru sa citesc noutatile ... obosesc f repede, senzatie de presiune si de pipi destul de intensa ... dar azi am facut 36 saptamani. Nu-mi vine sa cred ca putintel a mai ramas ...

Aida si Lucia felicitari si sa va traiasca bebelusii!!!!

SiBv esti o dulce ca de obicei!

Ioana bine ai venit acasa si felicitari ptr bebe Serghei!!! Sa va traiasca si sa fie sanatos, ca frumos sunt sigura ca e ....

Carmina ma bucur enorm ca ai scapat de stresul ala si ca ai venit cu vesti bune! Am asteptat cu sufletul la gura vestile de la tine.

Ama este un dulce Seby!

Alia tinem pumnii maine!!! Sa fii curajoasa si sa ne dai vesti cat mai rapid!!!

Roxana Claudia, de unde mai exact din Obor ai cumparat saltelutza?

io 35+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Shoricutza - magazinul de unde am cumparat salteluta il gasesti intrand in Obor dinspre piata. Chiar cand intri e si un magazin de accesorii gsm, mai mergi 10 metri inainte si vezi un magazin unde se vand si carucioare, si lenjerii de patut, patuturi, etc. De fapt de acolo am cumparat si patutul, de care sunt multumita.

Sunt suparata: am o durere de masea care ma tot chinuie de ieri dimineata. La inceput am crezut ca e ceva pasager, dar vad ca nu scap. Pana la ora asta nu am inchis un ochi . Am luat un Saridon pe la ora 10 dar efectul a durat vreo ora. Aveti idee daca pot lua vreun analgezic fara sa-l afectez pe bebe Catalin?

Roxana 35sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Roxana, daca mai ai si problema cu maseaua, chiar ca nu mai vii la , asa-i? O sa-ntreb azi la spital daca poti lua vreau analgezic fara a fi contraindicat in sarcina.

Ildy, te asteptam cu povestea nasterii! Bine, cand o sa incepeti sa povestiti ne vor apuca trepidatiile pe noi, cele care urmeaza sa nastem...

Alia, bafta azi, nastere usoara!

DianaR, felicitari pentru performanta lui bebe la luat in greutate

Lacri 35+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Doroti, iti multumim ca ne-ai schimbat datele in listuta!

Ralucis, felicitari pentru bebe grasun

Lacri 35+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput