Mamici de mai-iunie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
iulyp spune:
Noemi bebele tau stie ca in burtica e mai bine decat afara.![]()
Maine vreau sa vii si tu cu vesti bune. Tinem pumnii ca sa fie asa
Lya spune:
Ioana,bine ai venit acasa!Te mai asteptam sa ne povestesti !
Sa ne spui reactia Katjei la vederea fratiorului!Cum e mama de 2 pitici?
Carmina,URAAAAAAA!Ma bucur pt tine!Pana la urma tot raul a fost spre binele tau si a bebelusului.Acu poti sa nasti linistita(sa nu te pitesti ca celelalte fete,da?)
Arleena,ma bucur ca ai scapat de intenare!
Hai Alia!
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">32 sapt cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
doroti_5 spune:
Inaioana bine ai revenit acasa cu bb Serghei.Si mie mii interesant ce zice Katja!!
Apropo schimba semnatura ca esti mamica a doi bb superbi si nu graviduta
.
doroti_5
38+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Irinel spune:
Lucia felicitari!!! Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si fericita!!! Felicitari si taticului si multumiri pentru vesti!
Inaioana bine ai revenit acasa cu puiul! Sanatate multa si laptic bun!
Carmina ce bineeeeeee! Doamne ajuta!
Lyly, Soricutzo, dati vesti ca ne ingrijoram pentru voi!
Ama, dulce Seby, chiar ca e frumoasa poza cu voi doi si parca seamana cu tine...
Cocuta bine ai venit printre noi, nastere usoara si bebelus sanatos si nu iti face griji cu greutatea, cei micuti recupereaza rapid si o iau inaintea celor mari... Sotul meu a avut 1.5 kg la nastere si e maaaareeeeeeee
Pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
Irinel spune:
Alia nastere usoara si recuperare rapida!!! Sa vezi ce usor va fi, noi toate ne gandim la tine...

http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
carminabulina spune:
Stiu ca toate ati cumparat patutz pt. bebe, chiar si eu am facut-o
, doar ca am dat-o in bara cu salteaua. Este umpluta cu iarba "de pe dealuri"
, si oricat as aranja-o la 10 minute dupa aia face niste galme si gropi de toata frumusetea, asa ca va trebui sa cumpar o alta saltelutza. Intrebarea e de care anume? Adica nu as vrea sa fac depozit de saltele la mine acasa. Stiu clar ca nu mai iau cu iarba "de pe dealuri"....voi de care aveti?
Cat priveste numele de Evelyn, stiu ca este de baiat de la scoala, de la limba engleza si ca Evelyne este de fata. exista si un scriitor englez: Evelyn Vough. Dar ma rog asta o fi doar in engleza, sau nu-i neaparat o regula...am zis si eu ce stiu
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Roxana Claudia spune:
Carmina eu am fost de la inceput avertizata cu saltelele din fibra de cocos sau din iarba de mare. Kinetoterapeuta mi-a zis ca salteaua ortopedica e sfanta. Asa ca m-am conformat: am cumparat una din Obor la 110 lei, are si bleu si crem, si e mai groasa. Am pus eu vreo 2 poze la mine...dar nu stiu daca poti observa prea bine...
Eu am inceput sa spal toate lucrurile pentru Catalin si mi-e tare drag. Dupa ce le calc le pun in saculeti si apoi astept
. Azi am intrat si in posesia suportului de baldachin (am fost chiar la showroom pentru ca nu voiau sa-mi aduca o comanda asa mica acasa!!
). Sunt multumita si cum au iesit voalurile pt baldachin (le dadusem la croitoreasa); am facut si bleu si crem pt a le asorta in functie de lenjerie...
V-am innebunit cu tampeniile mele...
Roxana
35sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
LYLY809 spune:
Salutari mamici si burtici!
Dana, Lya si Irinel, n-am nascut, va multumesc ca v-ati gandit la mine; nu am mai postat pentru ca am mai mers si zilele astea la servici si sunt f. obosita, fiindu-mi din ce in ce mai greu sa fac fata efortului fizic. Dar, de luni chiar ca ne astamparam! Oricum, abia azi mi-am anuntat sheful cel mare ca plec, si am discutat conditiile in care ma voi intoarce la servici. Ramane, evident, la latitudinea mea cand ma intorc, cu ce program, etc. Nu puteam sa plec ca de la o casa pustie...
Aida si Lucia, felicitari!

Doroti, eu si Samburica te anuntam oficial ca ne-am schimbat doctorul: Ion Ionut- Giulesti
Si numele il vom schimba, sotul meu manifestandu-si dorinta de a-i spune lui Samburica... Florin! Cum Florin Alexandru e deja prea lung si prea comun, s-ar putea sa-l schimb pe al doilea... Asta e, rogu-te schimba-l in Florin si ma mai gandesc zilele astea cum o sa-i mai spun. Stiu ca este o superstitie tampita, dar m-a afectat destul de mult si faptul ca sunt subiecte la "ajutor umanitar" cu baietei pe nume Alexandru cu probleme de sanatate... si, o data cu varsta sarcinii, a crescut si paranoia subsemnatei!
Dana, dca vrei si mai poti, mai iesim saptamana viitoare la o plimbare prin zona... cum te mai descurci cu socrul?
Un pup dulce de la Samburica,
Lacri 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
ralucis spune:
fetelor, acum venim de la dr, avem la 34 de sapt 2600 de grame, deci bine, nu? si se pare ca in urmatoarele 2-3 sapt nu sunt sanse deloc ss nasc, deci voi ajunge cat mai aproape de termen, sa speram. Doroti, sa ne treci si noua pe lista, bb e tot cu capul in jos si daca toate merg bine, ne indreptam spre naturala cu epidurala. sa dea Dumnezeu sa fie bine pt toate, ca sa fim si noi la fel de fericite ca cele care si-au luat deja puii in brate! Asteptam povestea nasterii la fetele care au trecut deja prin asta!
ralucis 34+ si bb ilinca