PROBLEME cu MOTANUL....

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Sanca: Felix al nostru face pipi, rar si fara sa ne dam seama de ce, in pantofii sotului meu. De 3-4 ori pe an avem surpriza asta. Probabil e suparat cand sotul lipseste prea mult de acasa.
Anca: si eu las mitele singure in weekend cand plecam, pentru ca nu am cu cine sa le las, totusi mi se pare periculos, daca isi agata labuta pe undeva si nu mai poate ajunge la castroanele cu mancare si apa? Ai rezolvat cu motanul, mai face pipi prin casa?
Witchie: frumos nume la motan, de unde te-ai inspirat?
Raspuns la intrebarea de 1000 de puncte: da!

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

A facut o pauza de 4 zile si l-a apucat iar, mai rar dar tot face... Nu l-am certat, ba chiar il iau si il mangai, si il gadil de dimineata pana seara intre cornite poate ii trece iar!!! Am senzatia ca o face ca sa se razbune... o fi fost obisnuit sa stea toata ziua in brate? Totusi nu este gelos pe copil. Eu l-am luat din strada, inainte sa ma duc la crescatorie sa imi iau un persan rosu...asa ca nu ii stiu trecutul. Era vai de el, slab, gri de la mizerie si m-am gandit ca daca il lasam acolo murea...

Buna ideea cu clubul...mai bine al pisicilor ca daca punem doar persanele celelalte mate raman pe langa!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Este clubul iubitoarelor de pisici, dar e abandonat

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Ce mai face motanul ?

Mergi la inceput

YUHUUUU s-a intors subiectul!!!! Mata este cumintica, o gadil in continuare de dimineata pana seara, acum ca stau acasa sa invat pentru licenta este fericita! Cand va scriu sta pe tastatura!!!!
A facut in ziua balului fix pe un bolero care mergea peste rochie si pe un prosop de pe masina de spalat...m-am sters cu el pe fata... nu va spun cat m-am spalat!!!!! Acum este in pauza de 3 zile.

Ieri i-am luat niste croncane ciudate... de la Carrefour, o punguta alba. Cica ar fi super complete, vitaminizate etc etc...poate le gust eu ca ea nu s-a atins de ele, deh, sunt prea mari si nu se chinuie!

INTREBARE: ce nisip folositi la mate? Eu i-am luat cel Cat San sau ceva de genul asta. De fapt l-a luat sotul meu crezand ca este 40.000 si era 400.000! Imi venea sa ii dau cu sacul in cap insa am descoperit ca ma tine 3 luni si fara miros....acum nu mai gasesc!!!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Mai, dar tare alintate mai sunt matzele in ziua de azi... Pai a mea a crescut pe timpul dictaturii cu conserve de peste si nisip de pe santier...

Mergi la inceput

Mitele mele tunse, anul trecut:

Felix
Otilia

Anul asta nu cred ca le mai tund, uitati-va si voi cum arata iubitele mele tunse, e posibil?
Anca, eu folosesc nisip din ala de 400.000, sa stii ca face toti banii, mai ales ca e vara si litiera miroase daca nu e bine curatata. Mi-a dat tanti de la magazin (pe bani, nu gratis) un praf care se amesteca cu nisipul din litiera si care e parfumat, are niste negrisori care filtreaza mirosul, ia-ti din ala ca o cutiuta iti ajunge 2-3 luni si nu e scump.
pis-pis, asta e, la vremuri noi - mite noi :)))

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Pisi Pis, timitemi mata sa vezi ce fac din ea. A mea cred ca ma da afara din casa (metoda este logica) daca ii pun nisip de pe santier si asa cum am mai scris nu mananca nici somon!!! I-am luat cutiute Gourmet si nici din alea nu manca decat sosul. I-am luat Friskies nu se coboara la nivelul asta... Peste nici vorba!

Craciunitza nici eu nu cred ca mai fac "prostia" asta! Este utila dar cred ca nici nu ii creste blana pana atunci. In plus a fost tare suparat pe mine cat despre look...vai de el!
Am vazut praful la magazin dar nu l-am incercat! Maine il iau ca nu am gasit nisp din ala bun si ce am luat acum deja miroase! Noroc cu sotul meu ca eu nu l-as fi incercat! Acum se mandreste cu descoperirea!!!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena d spune:

am si o iubire de 4,5 kg, rasa europeana par scurt, dar numai cind ploua face la tavita cu nisip, in rest are acces la gradina blocului.
eu prefer sa cumpar cel mai ieftin nisip si sa-l arunc dupa fiecare vizita la tavita.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elena d

am si o iubire de 4,5 kg, rasa europeana par scurt, dar numai cind ploua face la tavita cu nisip, in rest are acces la gradina blocului.
eu prefer sa cumpar cel mai ieftin nisip si sa-l arunc dupa fiecare vizita la tavita.

Spunene si noua cum ai reusit sa o faci de 4,5kg, ca a mea cel putin acre 1kg si este foarte lunga...arata ca un salam!!!!!!!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput