PROBLEME cu MOTANUL....
Raspunsuri - Pagina 23
craciunitza spune:
Anca, sunt sufletisti cei de la cabinetul veterinar, tipa care tunde mitele este foarte calma si draguta, du-te fara grija.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
boticelina spune:
Doamnelor, iubitelor, plec in concediu, nu in Groenlanda, am net la serviciu, chiar daca acasa o sa mai dureze pana ne instalam, nu raman eu descoperita, ca-s addicted de DC.
Va iubesc tare mult, e asa reconfortant saa stau de vorba cu voi!
Si il mai iubesc tare mult pe baiatul Craciunitzei, am citit in jurnalul tau cum v-ati potcovit cu animalutele si-i exact ca mine cand eram copil, pentru mine animalele sunt terapie curata.
Stiti ca noi (eu cu Ozzy) ne pupam si pe gura? Cand nu mai poate de iubire (ii tremura coada, e topit si se uita doar in ochii mei) vine si-si lipeste nasul umed de buzele mele Si avem consemne, daca-i zic "nebunule" stie ca am chef sa ne jucam si ne alergam prin casa, ne jucam ascunsa, el alearga in dunga, stiti voi despre ce vorbesc; si cand am eu chef de iubire imi pun mina pe piept si vine la mine in brate si-mi da pusi, daca bat cu palma undeva si-i zic "sus" vine acolo unde ii arat, e un fel de catel mai modest. Si daca am zis "nu" cu un ton rau nici nu se mai clinteste, intepeneste in pozitia in care l-am prins. Of, tare mi-e drag, nu mai povestesc ca m-apuca tristetea; imi iubesc amandoi baietii, si sotul si motanul, si ei nu se inteleg
pisici si floricele
craciunitza spune:
boticelina, eu am doua zile de concediu, azi si maine, vineri insa am acces iarasi la e-mailul oficial (sau diseara cand vine acasa sotul programator-vrajitor), iti spun asta ca sa stii de ce nu-ti raspund la e-mail, in caz ca mi-ai scris. Vei avea ocazia sa cunosti copilul care ne-a potcovit cu animale, venim in formatie completa
Concediu placut!
Poze
ancamironiuc spune:
Cat de dulce poate sa fie! Aseara am adormit copilul si am stat o ora sa vad pozele cu pisicute! Sunt superbe, m-am indragostit de ele. Ca sa nu mai spun ca daca o vad pe Otilia am senzatia ca este Moti, chiar seamana!
Azi am descoperit ca i-a cazut blanita de pe gat pe o portiune mica. Ce mai e si asta??? Nu are rana ci doar o crusta mica...dar nu ma lasa sa ma uit.
Am citit paginile scrise de tine in jurnal si m-a cucerit baiatul tau, mai ales la faza cu hamsterii. Am avut si eu, trei hamsteri normali si 4 rusesti si imi plac tare mult. Sunt animalute haioase rau de tot, ma gandeam sa iau unul dar sotul nu suporta soarecii si zice ca si astia sunt la fel! Acum inteleg eu ce zicea Boticelina de micul veterinar.
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
craciunitza spune:
Eeeeee, tii minte cand ti-am zis ca Oti si Moti seamana? Seamana si sunt frumosi amandoi.
Lui Felix ii cadea asa blanita, anul trecut, facea crusta pe cate o portiune de piele, in special in jurul gurii la mustati, l-am dat cu unguent si i-a trecut. Cand mergi cu Moti la tuns sa le spui si de asta, iti dau ei unguent.
Persanele sunt sensibile la piele, nu te ingrijora, ii trece.
Poze
ancamironiuc spune:
Gata, l-am programat pe Moti pentru marti la tuns. Saracul, abia ii crescuse blanita. Lasa ca asa pot sa il si spal mai usor...pun poze cu el dupa coafat. Sper doar sa stea cuminte in masina. Am reusit sa il prgramez la o ora fara trafic asa ca sper sa zbor cu el in liniste!
craciunitza spune:
Anca, ia si paturica lui cu tine, mitele mele stau cuminti in masina daca le invelesc cu paturica lor, se simt in siguranta.
Poze
ancamironiuc spune:
Nu are asa ceva doarmje doar la noi in pat si ii mai place o perna de la canapea. Ii voi lua insa un prosopel pe care mai doarme cand sta pe geam ca sa se simt in siguranta. Cand l-am luat prima data in masina a stat foarte cuminte. Nu iam luat cusca ca nu il plimb dupa mine si din experienta stiu ca nu le place sa stea inchise. Mata din Italia a facut 2000km dus si 2000 intors fara cusca...am lasat-o aici ca mieuna de disperare in ea!
Ce face Virginia? Cand o duceti la prietenii Boticelinei?
Gabrielama spune:
Doamnelor,
va citesc si mi-e tare drag de voi; cu un ochi rad, la pataniile voastre cu pisi dragute, cu un ochi plang, caci pisicul meu a murit.
Asteptam sa mai creasca copila, sa ne mutam spre sfarsitul toamnei in casa inca in constructie si o sa ne luam din nou pisic. Si atunci o sa ma alatur voua cu pataniile noastre.
O zi buna si pupi pe musteti de pisic.
Gabi
Balance diet means chocolate in both hands!