PROBLEME cu MOTANUL....
Raspunsuri - Pagina 24
craciunitza spune:
Gabrielama, imi pare rau pentru pisicul tau, era si el un sufletel, insa este important ca mult/putin, atata cat au viata, le oferim o viata buna si alintata, nu? :)
Anca, abia astept sa povestesti cum a fost la tuns si sa pui poze.
Pe Virginia o duc acasa la ea pe 26-27 august sau pe 2-3 septembrie.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
ancamironiuc spune:
Gabrielama, imi pare tare rau pentru pisic. Noua ne-a murit un hamster batranel de revelion si am plans toatra noaptea...4 adulti! Este greu dar asa cum spunea Craciunitza este importam sa le dam cat mai multa dragoste si atentie sa aiba si ele o viata frumoasa-
Craciunitza sper sa ajung maine cu mata ca am prgramat copilul la pediatru...Se pare ca este alergic si sper sa nu fie si la pisicuta. Oricum il tin pana ma mut si daca este alergic va sta afara sau in mansarda la inceput. Sunt diperata sa nu ma puna sa-l dau!!!!
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
craciunitza spune:
Anca, te rog sa-mi spui ce ai facut la doctor, cu copilul. Daca ai probleme, iti recomand un profesor doctor foarte omenos si bun, si eu am avut probleme cu copilul care se-mbolnavise cica de la mite si profesorul mi-a rezolvat problema fara istericale.
Poze
ancamironiuc spune:
Craciunitza nu pot sa iti desciu mataEste ceva intre Victoria Beckam si un sobolan.
In primul rand merci mult pentru adresa. Pentru mine este foarte departe, am doua variante in zona si una dintre ele este chiar buna insa tot aici il voi duce. Dragostea pentru animalutze, acel caine de la care nu imi luam ochii, posibilitatea de a vorbi in liniste si profesionalismul...toate la un loc mai greu. Ca sa nu vorbesc de tipa...pe gustul meu si al matei
Cum a decurs; Moti a fost tuns, i s-au taiat gherutele extraprdinar de lungi si a fost curatat la o urechiusa unde avea multa mizerie adanc ascunsa. Acum urmeaya sa mergem maine si poimaine sa mai curatam urechiusa, sa il dpearazitam si sa il vaccinam.
Date certe despre Moti: are 4 ani, este baiat si este slabanog!
Cu copilul situatia este aiurea. Am descoperit ca are analizele uarate la capitolul alergii. De fapt am descoperit intai dermatita atopica si apoi IgE (responsabil de alergii) foarte mare. As vrea sa ii fac testele si azi am fost la un pediatru...cel putin asta se crede, care nu a stiut sa ma lamureasca in ce constau testele de depistare a alergiilor si care ar trebui facute. Acum cautam un alergolog care sa ne lamureasca. Testele clasice (cu ace in brat) nu sunt bune pana la 8 ani dar exista unele speciale pentru cei mici, ramane sa gasesc pe cineva care sa si site ce este cu ele.
Eu sunt alergica la parul de animale insa am mata de mica si nu am avut probleme. Am rpobleme doar cu pernele cu fulgi sau cu hainele de blana... in general cu blana de animal taiataAzi nu ma simteam ok de la blana lui Moti, cea ramasa la cabinet. Insa daca dorm cu el nu am nimic!
De dat nu-l dau. Ma mut eu si il tin afara daca este nevoie dar nu as putea sa renunt la el, nici eu nici copilul.
Medicul de care spui pe ce este specializat. Eu caut cu disperare un alergolog dar am dat numai de alergologi care nu consulta copii. Daca ai auzi de asa ceva...medic care nu consulta copii!
craciunitza spune:
Medicul de care ti-am spus este pediatru, nu alergolog. Baiatul meu cel mare este alergic la fan si polen si de 14 ani caut un alergolog bun si nu am gasit as aca suportam cu stoicism cand vine primavara.
ma bucur ca Moti este ok, la ce ora mergi maine? Trebuia sa ajung azi la veterinar dar uite abia acum plec de la firma si am reprogramat pentru maine.
Poze
ancamironiuc spune:
Maine mergem la 10 la cuaratat! Craciunitza sincer nici un pediatru nu mi-ar strica. De 3 ani de zile am cunoscut 6 si unul singur bun...din pacate nu mai profeseaza. Acum cautam in continuare cu gandul la acel om.
craciunitza spune:
Anca, vin si eu dimineata la 10 si vorbim atunci, iti spun si de medic, acum am vorbit cu el.
Poze
Anderra spune:
Ajuuuttooo , mitsos azi a facut .. kk cu viermisori .. ce ma fac eu acum? niciodata nu i s'a intamplat asa ceva???
craciunitza spune:
Anderra, cauta pe net o clinia veterinara privata, zi-le ca esti din Bucuresti si spune-le de problema cu motanul, trage-i de limba, vezi ce zice sa faci. Si maine dimineata du-te la un veterinar.
Poze
craciunitza spune:
Anca, suntei bine? Noi am ajuns cu peripetii, am oprit sa iau cateva verdeturi din piata si, cand m-am intors la masina, mitele erau imprastiate pe sub bancheta, Virginia miorlaia enervata ca am lasat-o singura iar Paul voia sa apese el acceleratia. Otilia i-a spalat cateva minute dar nu a comentat nimic despre faptul a puii au fost pupati de Moti :)))
Poze