Bebelusi de sept-oct 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo am vizionat pozele. Luca e demential cu papion (dar si fara). Se vede ca a fost cuminte filozoful. Sa va fie de bine botezul!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Irina, bine ar fi.
am niste balcoane de numa.....dar nu-mi pasa. Ma cam incomodeaza cand se umplu cu lapte....numai incap in nici o rochie sus. Cand ma gandesc la imbracat ma apuca raul. tot imi iau trening.....
bebeul meu papa titi la orice ora....daca e satul, ia asa o dusca (isi clateste gurita), daca e flamand se aude zgomotos cum inghite de numa.

cica imi zic astia de pe aci'...ca va fi mamos si nu va fi independent daca suge mult timp. O vecina mi-a zis cred ca de invidie ca nora ei n-a vrut sa alapteze) ca de la 7 luni se amareste laptele.

alina,

o sa incerc asa....fara dulce si paine

Veronica si bebe Stefan Peter (7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Vizionat si eu un Luca in frac si cu papion
Irina, daca ai sti ce scarba are de suzeta, zici ca jignire mai mare nu-i poti aduce, pe langa ca o arunca in 2 secunde cat colo.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Veronica toate cele zise pe acolo sunt prostioare, zise cred si eu ca si tine ca din invidie.

Ruxandra drept sa spun si eu as prefera sa arunce suzeta aia ca ea e sursa multor treziri de luni de zile . Mai degraba l-as lasa sa guste cateva pietre

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna seara fetelor!

Hop si eu pe aici pe la voi, nu de alta dar imi era foarte dor de voi si am venit si eu

Sa va spunem ca azi am fost la doctora si ne-a cintarit. Avem 9 kg la 7 luni si 2 saptamini, nu avem rosu in git, deci suntem bine. Problema este ca noi cu o saptamina in urma, asta facem vineri, am facut antirujeolicul. De unde sa stiu eu ca acesta ar putea fi un motiv pentru care "pufuletu" meu nu ar avea pofta de mincare. Azi imi spune doctora asa de pasiv, "se poate si de la vaccinul facut saptamina trecuta" sau "are un pulseu de crestere si uni copii nu prea au pofta de mincare" Asa ca eu sunt din nou calma ca totul e bine cu Maia. cind am vazut ca are 9 kile, nu imi venea sa cred. Maia nu e uflata ci e bine indesata. vorba lu tata meu "am umplut oasele goale" asa face si ea

iar celor care azi isi serbeaza lunita la mai multe si numai sanatate, fericire si sa fiti papaciosi si cuminciosi de la noi.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Vazut bebe Luca. frumusel, nuuuuu, super de super frumusel
Sa va fie de bine botezul.

la noi suzeta este leacul cel mai bun cind e cazul de somnic, dau la fata suzeta si instant adoarme, iar daca o scapa, nu o mai cauta.
Maia azi mi-a adormit de pe la 7,30. ma duc sa ma culc ca miine nu stiu pe la ce ora da desteptarea.
Am fost azi mai mult afara si mi-a facut un scandal, de se uita lumea la mine ca ce are cupkilu si eu nu ii fac ninik? ce sa ii fac, daca ei ii era somn si nu voia sa adoarma in carut? pina la urma a adormit in brate si am pus-o in carut si mers mai departe.
Ajunsi acasa, am indopat-o ,literalmente, doar cu ultimele 3 gurite se supica cu galuste de gris, iar dupa vreo 30 min un iaurtel danone. In ciuda celor spuse de voi pe aici am incercat sa vad daca ii place. a fost alinarea mea cind am vazut ca maninca si in combinatii cu alte fructe iaurtelu si macar nu mai pot spune ca are stomacelul gol
Mai eu cred ca nu stiu sa imi alimentez copkilu. dar ma pun pe treaba. trebuie neaparat sa aibe un program si a mea nu prea are. adica doar cind stiu eu ca trebuie, ca ea nu cere.

Anya, sper ca esti bine draguta. Multa sanatate si asteptam vesti.
ma duc la dodo ca nu se poate mai mult.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutari maxime!
Noi am stat afara 4!!!ore azi...Noroc ca nu ma jenez, si cind ii e foame ca copil, ca tigancile scot tzitzi si-i dau sa manince...Asa se face ca si azi Luca-Mihnea a servit masa in fata gropiii de nisip d p Platoul din centrul Zalaului
Acasa mi-a facut sotiorul harnicelul clatite, si eu m-am uitat la "Neveste disperate"
Fetelor, i-am dat para cu suc de morcov dimineata si...nimic...Dupa masa a refuzat bunatate de legume si , in disperare de cauza i-am dat iar para...Nimic..Faza e ca se chinuia bietul copul, asa ca i-am pus 1 supozitor
Am vizionat pozele de la MAIA(Simona 8004),VLADUT(b irina c),MATEI( Locca)si STEFAN-PETER(Hildegard)..Nu am comentarii..avem cei mai frumosi copii
Vreau sa vad toate pozele, dar azi nu am putut
Sa aveti o noapte buna si copii cuminti+somnorosi

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Irina si lui Antoine ia aparut bubitele din nou ,sa imi spui si mie ce iti spune dr calapod maine te rog ,ca satia de aici la fel mi_au spus ca este un virus si mi_a dat o crema care cred ca este pe baza de cortizon si nu ii dau ,mi_au adus crema de galbenele din romania si ii dau cu asta

Simoanaeste un dulce ,dulce ,dulce Luca ,sa va fie de bine botezul

Simona bravo lui Maia pt dimensiuni

diplo clatitteeeeee

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

bianca felicitari lui Milan sa va incante urechile cu tot mai multe cuvinte.

Irina venim si noi pe la voi asa vro cateva zile,ce zici ne primesti si mai zile pas musafirilor ca de omul mai trebuie sa-si incarce bateriile.

carmi cred ca am sa-l invat si eu (daca nu su invata)sa stea mai mult cu taicas-o.

simo frumusl Luca,sa va fie de bine botezul.

diplodocus si eu am facut clatite cu dlceata de visine dar m-am saturat cu mirosul ca evit sa mananc ca as vrea sa mai dau ceva kg jos

Simona felicitari Maiei pentru dimensiuni.

multumesc pentru urarile de sanatate,nanadana,hildegard...
si ca sa va raspund la intrebare,nici eu nu stiu de la ce a facut stomatita,dr a zis ca de la mancarea care ii ramane...eu ii sterilizez zilnic toate sticlele,tetinele,oricum o sa scapam de ea.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina, sunt si eu pe aici...

Simona - cand spuneai ca Maia nu mananca si ca nu stii ce sa te faci, credeam ca e un copil subnutrit si ca are probleme (desi a mea uneori papa mult mai putin). Dar la 9 kile, cred ca nu e cazul sa-ti mai pui astfel de intrebari.

Diana n - si eu sunt contra infofolitului. O scot pe Anya si pe vant si pe vreme urata, ca trebuie sa se obisnuiasca. Cu cat ii cocolosim mai mult, cu atat vor avea mai multe probleme.

Simo - sa-i fie de bine botezul lui Luca. Chiar ma gandeam la voi, ca n-ai mai scris de ceva vreme.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput