Cel mai bun restaurant din Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 5

yank spune:
Crezi ca la Fane Cocoshatu iar sta Gordon Bleu-ul in gat?
Sa o luam pe rand ca sa nu se iste confuzii.
Casa Doina,mancare de 4 stele,servire de 3,ambianta de 5(cind e terasa deschisa,adica vara)
Aquariumnu e mare lucru de capu lui decit legenda.Mancarea nu exceleaza,servirea in schimb e buna,dar nu l-as recomanda.Mai sus un pic exista Trattoria Roma,mult mai bun
Balthazar e o alegere buna,una din cele mai bune ca si Casa di David,unde chiar mi-a placut.Nu are rost sa facem referire la preturi,ca nu il intereseaza pe tip,decit calitatea si serviciul iar aici sint mai multe in peisaj.Conteaza si unde va sta,si daca o sa stea la unul dintre hotelurile Hilton,Marriott sau Crowne Plaza ,restaurantele din incinta sint bune.Paleta de restaurante de destul de mare,depinde si de gusturile lui,depinde daca doreste un restaurant ptr business lunch sau doar vrea sa manance bine,e un gurmand.
Eu personal seara mananc in Bucuresti la Casa Doina,dar asta si pentru ca bucatarul imi e amic,Trattoria Roma sau Taverna Sarbului iar daca am vreo cina/pranz de afaceri prefer Casa di David sau Balthazar

cait spune:
Subscriu la cele spuse de yank.
AQUARIUM e de evitat pentru ca mie mi s-a facut rau de la nenorocirile lor de fructe de mare vechi de cateva saptamani.Casa di David e chiar chic si se merita.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

anabordea spune:
Si mie mi s-a parut CASA VERNESCU foarte stilat si de calitate...Si mancare sofisticata si buna.
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd

delsim spune:
Casa Vernescu, restaurantele din incinta hotelurilor Marriot,Crowne Plaza,Intercontinental,Sofitel, Casa Capsa, Casa Di David, Casa Doina.

samila spune:
Va multumesc turor pentru informatii. Ma pregatesc sa ii dau lista sub forma aceasta: 1. Casa Doina, 2.Casa Di David, 3. Casa Vernescu 4.Golden Blitz 5. Balthazar Ma mai gandesc ce fac cu : La mama, Cos Hanul lui Manuc.
Ce ziceti am tras bine concluziile, orice cometariu e bine venit.
Mii de multumiri inca o data si sper ca subiectul meu sa fie folositor si altora.