Zalauancele!!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor matei inca doarme asa ca eu tot butonez.

elutza lasa ca te scutesc eu de sefie, dar sa nu se mai repete.auzi intalnirea de 10 de la generala?

va tzuc si mai butonez pe net.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Incep ... si asa incetuc o sa va arat toate pozele ...

Deci pentru inceput salamul de biscuiti si tortul pregatite pentru Pasti.
La checul tigru am uitat sa fac poza ... data viitoare sper sa nu mai uit...

albumele noastre

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana sterge repede pozele cu papica si dulciurile ca moooooorrrrrrrrrrrr.

va tzuc si mai vin.........

PS acuma iesim afara.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna,noi acum am venit de afara.
Adriana nu mai pune poze cu mancare ca murim de pofta.Arata tare bine toate.
Bianca ati mers pe platou?
Noi am fost iar pe la mama ,apoi am stat in fata blocului la nisip si la topogan.
Intalnirea cred ca o ratez din nou ca s-ar putea sa mergem de maine la tara.
Merg sa-i fac baie Rebecai ,apoi sper sa revin.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

ADRIANA... nu mai pune draga poze de-astea criminale , ca sotul meu a inceput sa bata apropo-uri despre cind o sa fac si eu asa mincare... Da si eu, nu stiu d c i-am aratat
Sa va zic o faza:azi ma intilnesc intimplator cu mamica de ieri(pe care am revazut-o dupa 4 luni, cu pretextul ca ea din Bradet nu coboara pina pe Platou..si azi o gasesc la Perla!!!)Ea isi saruta de mama focului fetita pe gura!!!Mie mi se pare in primul rind neigienic(fiecare cu flora lui microbiana)si in al doilea rind eu percep sarutul pe gura ca fiind erotic, nu maternal...Apoi, stind noi acolo, ii da la fata (6 luni) sa guste din Kefir...nu asta e problema, da' dupa de pitica se minjeste pe botic, ea se apleaca duios peste ea si o LINGE...sa o curete!!!Buuun..apoi descopera ca fata s-a zgiriat putin in ureche si ea repeta faza cu LINSUL spunind "Sa o dezinfectez putin in ureche cu saliva"
Mai fete, si eu sunt de principiu ca remediile naturiste sunt de preferet, dar nici chiar asa..Ce ziceti voi?
Si tot ea, isi trage de miini fata sa se ridica in picioare, si se bucura de mama foculuui ca reuseste ( luni implineste doar 6 luni pitica) E normal asa repede sa o puna in picioare?!?Si in fund, pe scaun o pune de la 5 luni...
Plec la culcare, ca sunt frinta...azi n-am dormit de amiaza cu Luca
Noapte buna si pupici la toate
PS. Luca e tot

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

si ... in sfarsit ...poze cu fratelo si familia lui.

albumele noastre

Mergi la inceput

uauuuu Ioana ... ce scarbos ... mie nici nu mi-ar mai veni sa stau cu astfel de oameni ... daramite sa ii dea ceva fetei mele , de ex. , sa manance sau orice altceva ... cred ca tot timpul mi-ar reveni in minte acele imagini cu saliva mamei ... scarbos de-a dreptul ... poate nu o fi auzit biata mama de regulile de igiena ...

Noapte buna ... mai pove maine ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'na seara!
adriana,m-ai omorat cu dulciurile de paste!
De unde ai avut ouale alea minunate??? Si io vreau sa-l vad pe fratelo si familia lui!!!

bianca, ramane la giorgiani? sambata dupamasa, la ce ora? hai ca tu esti organizatoarea sefa, chiar daca te tragi pe ! Si sper ca vii fara matei !

claudia, ma bucur de succesul cu olita! Daca a inceput sa ceara, las-o mai multisor prin casa fara scutec, ai sa vezi ce repede se va invata! Of, pacat ca nu ne vom cunoaste nici de data asta!

ioana, bleac de ce povestesti tu acolo de mamica aia!
Silvia e acum la varsta la care a observat ca eu cu ovi ne pupam pe gura si vrea si ea. Dar i-am explicat frumos ca numai mami cu tati fac asa, nenea cu tanti in filme si acum vine si ne pupa pe obraz si nu uita sa sublinieze ca noi asa ne pupam.

elutza, fain ca faceti intalnirea de 10 ani! Eu n-am avut nici ca de liceu, nici cea de facultate ...nu s-a ocupat nimeni.

elvira, abia astept sa ne vedem! Cum a fost plimbarea romantica?

sandana ce mai faci?

paula, gata imparteala invitatiilor? in ce seara vei fi cea mai frumoasa si fericita femeie din lume?

tzuc!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, nu pot sa-l vad pe fratelo!!!!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput