Zalauancele!!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 6
for2nity spune:
Noi nu iesim azi. Alexia a stat pana dupa 2 la mine, cred ca inca doarme. Poate reusesc sa-l scot pe dansul afara dupa 9 la o plimbare "romantica" in 3. ![]()
pupici.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Veve spune:
Buna!
A-ncercat cumva cineva de aici sa faca un user comun (zalauancele)special pentru acest subiect?Daca da,dati-mi un pm,pentru ca n-am timp sa urmaresc subiectul...![]()
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
dianaiulie2009 spune:
Acum incerc sa termin de numit pozele de cand a fost fratelo si sper sa reusesc sa vi le arat asta-seara ...
albumele noastre
diplodocus spune:
salutare!!!
am fost azi iar 5 ore afara!!!
am cautat peste tot scaun d masa si nu am gasit sa-mi ploaca...O sa comand unul d p net, sper sa nu fie teapa( e d la mica publicitate DC, voi ati folosit-o vredata?)
Mor d somn, si Calin e indelegatie, pina vine el, o sa doarma si Luca...
Mai vin, ca acu ma lupt cu piruetele lui Luca ...
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
ioana eu am comadat tot asa , dar nu am fost multumita.si mi-a fost jena sa-i spun " vanzatoarei".desi mi-a arata poza si arata super , cand a ajuns acasa am fost dezamagita.acum tu faci ce vrei.
fetelor unde sunteti?????????
va tzuc si mai vin........
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
Bimilit spune:
forumiste la apel!!!!!!!!!!!!!
iar is sefa la butoane.matei doarme de la 16 si tot astept sa se trezeasca.voi sunteti afara cu bb-icii?
mihaela unde esti???????????
va tzuc si mai vin.............
!
Bimilit spune:
ioana pt ca e prea scumpa pt ce iti ofera( confort , siguranta, etc).stiu ca multi "sar" pe aceasta masina pt ca are garantie 3 ani, dar ce nu stiu multi e ca doar anumite piese au aceasta garantie . eu stiu un nr considerabil de posesori ,ai acestui autoturism, nemultumiti .acum fiecare face cum crede.daca privesti dintr-un anumit aspect poti zice da e masina noua si nu o sa am probleme, dar faza e ca romanu-i tot roman si cam " umbla " la calitate.mai, asta e strict parerea mea nu-i musai sa a fie a tuturor.
va tzuc si mai vin..........
!
Bimilit spune:
elutza unde esti??????????ai iesit afara cu mihaita? vezi ca si eu ies imediat cu matei asa ca ramai sefa la butoane.sa te vad ce faci
.
ioana si tu ramai sefa ,dar daca ti-e somn bag sama ca nu-i mai intra pe la noi.
gata va tzuc si mai vin............
!
elutaf spune:
fetelor am fost cu mihaita afara, am venit l-am hranit si acum plec ca am o intalnire ... pregatim intalnirea de 10 ani ...
asa ca cine se ofera sef de butoane?
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita