Zalauancele!!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza !!!

La noi totul e OK . Paula e bine cu ochisorul , nu e mai umflata,rosie , nu mai are secretii ... deci , probabil pe vineri sau sambata vom iesi pe afara ...
Andreea a zis ca i-a placut la " chef " , cand a ajuns acasa era asa de obosita ca a zis ca nu doreste nimik numai sa doarma .

Si eu vreau intalnire ...

Paula am auzit si eu de Albena ... foarte laudata ... incearca pe net ...

Bianca nu-ti face probleme in legatura cu bataia ... si Paula mai da cate o palma ... deci , zic si eu , am fata batausa ...

Elutza pe unde umbli mama draga , ca esti cam de mult lipsa la apel !!!

Mihaela te asteptam cu bratele deschise ... vrei si flori ???
Da eu musai vreau la o pizza ... ca mi-e o poftaaaaaaaaa ...

Ioana asa eram si eu cand alaptam , tot cu tzi-tzi pe afara , dar urcam in parc intre copaci .... ca daca eu stau chiar in centru ma cunosc o gramada si no ....

Claudia sper ca de data asta sa nu care cumva sa lipsesti de la intalneala ...

Elvira tu ce parere ai , vrei ori nu vrei sa vii la intalnire ???

Pupi .... incerc sa intru mai tarziu ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare cafengiste!!!!!!!!

mai , gagici eu fac eforturi sa ne mentinem pe prima pagina si voi ???? iar eram pe pagina a doua.pai se poate????????

elutza iar is invidioasa.ce bine de tine.cum e mihaita cu papica?

ioana daca-l lasi pe luca la mine poti dormi cat vrei.ce zici? facem targu?

adriana pupici la fete.da azi nu iesiti ? ca uite e timp frumos.mai, da cu cine-s fetele acasa?

elvira unde esti?????????????????????hai la o cafea.

deci ce am inteles eu : vrem toate intalneala.cand fetelor? ora si locatia.

va tzuc si mai vin......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

buna dimineataaa!

Bianca, nu e nici un secret, doar ca inca habar n-am de care sa iau. Fratelo ma bate la cap sa iau Logan, nu stiu , as lua ceva cu care sa nu ma carabanesc la capatul lumii pt service. Dar, acum am inceput doar sa ma documentez.

Adriana, spre ca glumesti, cum adica daca vin? Mai mult decat atat, sunt dispusa sa-mi fac curat sa ne putem intalni la mine. Dar sunt deschisa la orice alta idee.

Mai fetelor, nu mai stiu ce sa fac cu Alexia, in loc sa mearga inspre bine... Ieri spre exemplu, era in magazin o fetita mica, care umbla doar sustinuta de hamuri, vazand-o pe cristina a intins manutele spre ea apropiindu-se si s-a pus fata mea pe un plans...mama mama...nush cu cine seamna asa firoscoasa. Totusi, in parc parea deja mai deschisa, mai comunicativa, si totusi, uite, na belea.
gata ca m-am intins prea mult, va pup.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

uite cum facem ... merg afara cu puiul si cand vin dau raport detaliat .. pana atunci poate gasiti o ora si un loc de intalnire ...

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

salutare!!!!!!!!!!!!cafengiste!!!!!!!!

elvira sfatul meu NU cumpara LOGAN.daca vrei mai multe info ti le dau cu placere.despre faza cu printesa ta ce sa-ti spun? si eu am trecut cu matei prin asa ceva.faza e ca a stat doar cu noi , nu a prea vazut multa lume si cum vedea o mutra straina cum urla .acum decand iesim afara e ok .a inceput sa se socializeze omu si sa mai si plesneasca lumea.desi am observat ca asa mic cum e parca are antipati sunt anumite persoane pe care desi le vede des nu le suporta , efectiv maraie si se intoarce cand le vede.eu zic sa ai rabdare si sa deschizi mai repede spatiul de joaca.

va tzuc ca fug sa-mi beau cafelutza, dar mai vin..........

Mergi la inceput

elutza.am postat in acelasi timp.plimbare placuta.eu inca mai astept ca sa mi se trezeasca puiu.

PS fetelor mi-e dor de o barfa cu voi si astept cu nerabdare sa-mi dau fumuri.

Mergi la inceput

iar vin , ca-s uituca.

deci vrem intalnire!sambata e bine? da sariti voi cu ora.eu vreau mai tarziu( asa pe la 14-15-16) putin ca fug pana la cj sa-mi dau un examen.locatia? acuma eu zic ca in functie de ce vrem sa consumam.uite cu mine e simplu : eu vreau cafea si tzigariiiiiiiii.incercam la giorgiani? vb pt separeu? ce ziceti?no gata ca vb singura . hai ca va astept si pe voi cu propuneri.

va tzuc si mai vin........

Mergi la inceput

claudia te-am pus absenta la apelul de dimineata.unde esti? afara cu rebeca?auzi sper ca vi la intalneala ?vezi ca eu una nu mai accept refuzul tau.asa ca musai trebuie sa te prezinti.

paula tu ce zici? vi sa ne dai si noua invitatii?

va tzuc si mai vin................

Mergi la inceput

!fetelor la mine nu curge apa.doamne ce nasol e.mi-am adus aminte de anii in care aveam apa la program.noroc ca am un bax de apa plata si am cu ce sa ma spal ca daca stau pana vine apa incep sa puuttttttt.

va tzuc si mai vin..........

Bianca - soacra cu DOUA nurori

Mergi la inceput

salutare!!!!!!!!!!

mai , nu veniti in povesti? mie inca imi doarme puiu si ma tot plimb pe forum.hai , ca va astept.

va tzuc si mai vin..........

Mergi la inceput