Zalauancele!!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

saluti!
Azi am fost in sfarsit la serviciu, m-am simtit ceva mai bine.

adriana, bianca, mersi! Revista cea noua imi facea si mie cu ochiul, dar azi am fost iar in oras si mi-am mai gasit ceva de cadou, asa ca am cam terminat cu cumparaturile...deocamdata.

ioana, cum a fost la intalnire?

paula, q e revista Quelle, din care se face comanda si iti trimit produsele prin posta. poti sa le returnezi daca nu-ti convin sau nu-ti vin ca masura. insa eu n-am avut curaj, de aceea le-am cerut parerea fetelor.

Noi vom veni sambata la zalau, atunci e ziua matusii mele, vom sta cu ea, dar dupamasa cam dupa 16-17 vin si eu daca va intalniti pe undeva!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

raportul de seara:
Am stat azi 4!!!ore afara...E adevarat ca Luca a mincat de 2 ori tzitzi in fata gropii cu nisip d p Platou, dar...ce sa faca daca maica-sa e ca tigancile:cind il apuca foamea pe copil scoate tzitzi si-i da sa manince
Acasa mi-a facut sotiorul harnic clatite si eu m-am uitat la "Neveste Disperate"
MIHAELA-sper sa ne impulsioneze venirea ta si sa ne putem intilni
PAULA-mai ai motivare pina dupa luna d miere, ca apoi...vreau sa te cunosc si eu
BIANCA-unde-ti tii telefonul? CA nu l-ai auzit..sau nu ai vrut sa-mi raspunzi?
ADRIANA-eu ma chinui cu Luca ca ii ies dintii...deci trebuie sa ma chinui si cind o sa-i scoata
CLAUDIA-i-ai facut pregatirea "psihologica" Rebecai pt cresa?
ELUTZA- unde esti, ca d dimineata nu ai mai dat raportul...
ELVIRA-astept si eu parcul de joaca, ne abonam d p acum...
SANDANA-mai treci pe la noi...
Am uitat pe cineva? Sper ca nu...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna fete dragi!!!!!!!!!!

mihaela ma bucur sincer ca veniti la zalau, ca uite asa punem de-o intalneala.sper sa ne mobilizam maine si macar pe vineri sa stim ora si locatia.

ioana mi-am uitat telefonu acasa , is cam aiurita de felu meu.am fost pe platou, mi-am facut capu girofar , dar nu erati acolo.mai, da ce bine de tine ca esti cu papica la purtator.nu-ti fie jena .mama ce-as fi vrut sa-l pot alapta si eu pe matei.

adriana cum e paula? cum s- a chefuit andreea?mai da cum stai cu cc catifeaua?

paula ti-am trimis pe PM adresa unde poti sa-ti comanzi catalogul.

claudia pe unde esti????????????????

elutza ce faci? treci la o poveste.esti suparata?

elvira te-ai hotarat? ce masina iti iei? sau e secret?am uitat sa-ti spun ca la SKODA in cj am o prietena buna-buna care te poate ajuta.asta daca ai nevoie.

gata, va tzuc si mai vin..............

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Apropo de luna de miere... Care sare cu ajutor? Cineva mai cunoscator k mine... vrem ceva nu foarte scump, dar dragutz. Ne gandiseram la Grecia, dar nu gasim nicicum cand vrem noi Adik cu plecare de prin 28-29-30 mai. Need help!!! Se ofera careva?

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

paula ai incercat si la agentiile din cj? incearca si croatia.sau da o cautarea pe google .ai primit PM-ul?

Mergi la inceput

salutare forumiste somnoroase!!!!!!!

fetelor am uita sa va spun poznele de azi ale lui matei.pt inceput: a plesnit o fetitza peste fata.apoi a aparut in parc o domnisoara cu o "tentativa' de catzel, era mic si negru si nu stiu rasa.atata l-a alergat matei ca saracu animal nu mai putea respira si a facut o pauza.ei , dar cum l-a vazut golanelu ca sta l-a lovit cu piciorul. in masina l-am pus in scaunelul lui ( eu conduceam- altfel nu sta in scaunel)si domnisorul s-a descaltat si a inceput sa-si mestece sireturile.am oprit , l-am incaltat ( desi er mai bine sa nu)si dupa 300m a repetat figura.asa ca fetelor am pus-o .am baiat bataus.

va tzuc si mai vin...........

Mergi la inceput

fetelor eu va las pe prima pagina .sper sa va gasesc tot asa.

va tzuc si va urez o noapte linistita.

PS sariti cu propuneri de ora si locatie pt intalnire.

Mergi la inceput

Buna dimineata...Noroc ca m-a trezit Luca , ca altfel eram iar pe pagina 2, si sa vedeti ce ne facea Bianca ,dupa ce se trezea
Am dormit iar fractionat...simt ca nu mai pot...Oare cind o sa dorm si eu , macar vreo 24 de ore ( neintrerupt) ca sa ma satur???
PAULA,uita-te si la ALBENA(Bulgaria) a fost mult laudata pe forum...Noi am fost in Tunisia in luna de miere, si ne-a placut mult
Va astept la povesti!

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

BIANCA, am uitat sa-ti multumesc ca ne impartasesti aventurile"batausului" tau neastimparat...Uite asa n-o sa ma shochez prea tare cind o sa inceapa si al meu..

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

buna dimineata

a fost mama la mine si nu am avut timp sa intru ... recuperez azi ...dar mai tarziu

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput