Fetele din America (71)
Raspunsuri - Pagina 6
cryssa29 spune:
Felicitari fetelor ce au obtinut cetatenia.
Sanziana, imi pare rau ca ai avut asha nesansa.....si mai tare imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa-ti spun si de verificarea masinii( nici mie nu mi-a spus nimeni, insa am citit in regulament si sotul a fost nevoit sa duca masina in service inainte de examen din cauza franelor)....Bafta mare la interviu!
Michelle, si eu stiu tipe ce muncesc pe aici ilegal...ca baby sitter si ospatarite...Ce stiu sigur este ca nu te deporteaza nimeni daca esti prins.
michelle7 spune:
Ce stiu sigur este ca nu te deporteaza nimeni daca esti prins.
cum de ? eu eram convinsa ca ma pun in primul avion daca ma prind. esti sigura ca e valabil su pt romani? ca pe mexicani stiu ca nu-i deporteaza.
Siminaf spune:
Felicitari, Josefine! Desi, cred ca te-am mai felicitat si... dincolo
Felicitari, Gabi! Pe forumul "alalalt", parca sint niste subecte cu cetatenia si sint destule raspunsuri pe acolo. Imi pare rau ca nu am eu timp zilele astea, ca-i inceput de luna si zile de chirii... mama-mama!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Siminaf spune:
Hihihi! Da.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
sinzi_ana spune:
Mirela eu imi aduc aminte ca ti-am raspuns...
Iuliana iar esti barbat (a)??? Si unde locuiesti!!!!
Noi am ajuns la 1 noaptea in Tampa (de fapt Tarpon springs) arata foarte bine si hotelul (inn holidays) e misto...si David s-a trezit la 7 dimineata
Eu nu am carnetul din Ro pt ca mi-au furat actele (ce dragut) si nu am mai avut timp sa mi-l schimb...
Ce se intampla daca conduc fara carnet? Ca aici am masina in fata hotelului (radu merge cu masina firmei) si ma mananca degetele...cat de probabil e sa te opreasca careva si ce se intampla daca conduc fara carnet?
Si daca le spun ca mi-a fost furat carnetul meu de Ro are vreo valoare??? (ce naiba conduc din '98 si salivez dupa volanul ala)
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
ocebine spune:
Sinziana eu nu ti-as recomanda sa conduci fara carnet. Probabilitatea ca vei fii prinsa este destul de mica, dar in functie de legea locala, iti poate lua masina la impound, te poate aresta, iti poate pune restrictie la dobindirea unui carnet pe o perioada de timp si multe altele. Repet, depinde de legea locala.
Sigur in orice caz vei primi citatie sa te prezinti la court. Esti sigura ca merita?
Acuma fa-ma si pe mine sa inteleg de ce te maninca degetele sa faci ceva ilegal?
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
josefine spune:
quote:
unde as putea sa ma uit unde sunt programate ceremoniile, pe site-ul oficial de la INS?
http://www.uscis.gov/graphics/fieldoffices/alphac.htm#anchorCALIFORNIA
aici iti alegi sub-office-ul de care apartii, nu m-am descurcat sa il ghicesc, si cauti pe pagina schedule of ceremonies. sper sa nu fie probleme
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
ruxij spune:
Salut!
Felicitari pentru cetatenie!! Dupa cati ani se ia? 3 sau 5?
Multumesc mult tuturor pentru informatiile cu privire la cumpararera biletelor pentru cei din Romania.
Numai bine,
Lia
sinzi_ana spune:
Anamaria ai dreptate si eu stiu asta...dar nu stiu ce e cu mine...sunt atatea chestii de vizitat aici, si e asa frumos, si vremea e asa buna si eu sunt asa furioasa pentru ca mi-a fost furat carnetul si ca sufar din cauza asta si ca nu mi-a mers claxonul cand trebuia sa dau si eu in sfarsit examenul...
Imi vine sa ma revolt desi stiu ca numai eu am de pierdut...
Uf...o sa vad ce autobuze sunt pe aici
Si masina sta sub geamul meu...
E tare frustrant pt mine, conduc de atatia ani, si am condus la greu...parca mi-a fost luat un drept de care esti dependent...
Sunt 2 luni de cand nu am mai atins un volan decat sa il sterg de praf...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David