hai sa ne lasam de fumat!
Raspunsuri - Pagina 6
amarantina spune:
Iaca postez si eu ca musca in lapte, stiu ca sunt pe langa subiect, dar vreau sa va spun de mine.
M-am lasat temporar de tigari, pentru ca astept un bb in septembrie. Si la primul m-am lasat ca la comanda: din secunda in care am vazut testul de sarcina n-am mai fumat nici o tigara. Am numarat zilele pana trebuia sa nasc ca sa ma apuc din nou. Proasta de mine nu stia ca daca alaptez fumatul e in continuare interzs! M-am prins de asta in ziua in care am nascut, mi-a zis o mamaie (patetic, nu? eu chiar credeam ca o sa ies in curtea maternitatii si o sa trag o tigara!). Asa ca am mai rabdat 5 luni.
Acum stiu ca o sa ma apuc iar prin martie anul viitor, daca totul merge ok. Desi toata lumea ma bate la cap sa ma las definitiv, nu vreau. Fiindca mie fumatul imi face viata mai frumoasa. Daca ma duc la o cafea la o terasa din parc (cum am fost azi in Herastrau, la decofeinizata) - da, e frumos - dar daca as fi putut sa-mi aprind o tigara ar fi fost mult mai frumos. La fel si cand ma duc la un restaurant: pana vine mancarea daca nu fumez o tigara parca nu-mi intra bine mancarea. Iar dimineata ma simt ca o proasta cand ma duc in bucatarie si in loc sa-mi pun cola sau cafea si sa-mi aprind o tigara, mananc un iaurt. Da, minunat! Sunt foarte frustrata acum ca nu pot fuma dar e pentru o cauza buna.
ana6 spune:
any multumesc ca mi-ai dat un raspuns.sa stii ca m-ai pus pe ganduri si acum chiar ca o las pt. ca eu mai am si ceva probleme cu inima.asa e cum rezolvam problema cu
,ca eu daca nu beau cafeaua si fumez o tigara dimineata nu pot sa merg la baie?sper ca dupa un timp sa se obisnuiasca organismul si sa nu mai aiba nevoie de tigara pt. a se usura ![]()
.te pup!
ana6 spune:
nasha_4as asa e sa stii ca nu avem vointa
si eu am facut ca tine numai ca am stat o luna fara o tigara si cand am dat de o iesire cu prietenii,care toti fumeaza,am fumat foarte mult,am recuperat pt.o luna.eu cred ca si anturajul e o piesa importanta in momentul cand hotarm sa lasam tigara,ce ziceti? roxisialexia aveti cea mai mare dreptate,nimic nu se compara cu tigara de dupa ![]()
si de tigara fumata la nervi.dar eu cred ca s-ar putea inlocui si ar fi mai bine pt.sanatatea noastra.amarantina te felicit ca rezisti sa nu fumezi pana cand se va naste
tau.desi e greu te cred ca si eu daca reusesc sa ma las nu cred ca o sa mai beau cafea ca vorba aia ce rost are o cafea buna fara o tigara........
....pupici la toate

any spune:
pai, da si sa fumezi, si sa nu fumezi, ambele sunt cu doua taisuri,pai, de fiecare data cand fumez zic in sinea mea....e ultima....uau, iar tre" sa ma spal pe dinti....sau o guma...
si sa nu fumezi....da, anturajul, urat spus, dar asa este, o sa fii data la o parte, un pic....
si la toaleta dimineata....cam naspa...dar sunt si ceaiurile bune, eu incerc, fie ce o fi....vreu sa le las ca ma omoara...cel mai tare regret ca fumez cand dau cu ochiul de oglinda, cand vad femei fumand in public, cand ma autocenzurez si fumez stingherita in picioare in baie, sau in terasa....cu toate ca am un ap. de 3 cam., tot nu/mi vine sa afum...ca tot eu trag!!!
dar cand am musafiri....ii las sa fumeze....binenteles!!!
eu una ma simteam prost sa fiu trimisa sa fumez in diferite locatii, dar la nefumatori in casa, nici nu pot savura tigara aia, mai bine ma abtin, pe ei ii inteleg, doar daca insista si ma asigura ca e ok., dar si atunci, cu noduri!!! asa ca....asta ma determina cel mai mult, ca sunt pusa la zid intr/un fele sau altul, si costa, asta in primul rand!!!
deci, de la 1 iunie, anul asta, da?
no, care se mai hotaraste pana atunci.....asteptam
cu bine, mami de Rares mic si drag si scump, care vrea ca mamica lui sa lase tigara sa se joace mai mult cu el?????

any spune:
nasha_4as, si eu am mai facut asa...si mai rau parca era....tocmai de aceea, ma hotarasc din timp, poate ma tine, dar SPER!!! sa reusesc!!!

cam asta o sa patesc, dar avertizez din timp lumea, ca o sa o iau un pic pe aratura....pana la dezintoxicare.....
Doamne tine/ma!!! sa o fac si pe asta!!!
![]()
![]()

Missy spune:
M-am lasat de fumat de Pasti, deci am 2 saptamani. Cum? Am zis pur si simplu de maine nu mai fumez. Cateodadata tremur de dorul unei tigare (mai ales cand ies undeva), dar mi-am propus totodata sa-mi testez si ambitia, si pana acum se pare ca merge. Mai am si un sprijin important: al meu sot imi tot baga de vina ca fumez (el nu mai fumeaza de ani buni) si d ecand m-am lasat e asa de atent, dragalas si pupacios, de mi-e mai mare dragul!
www.babiesonline.com/babies/f/fratila
nasha_4as spune:
missy,bravo tie si felicitari ca ai un sot nefumator!!!al meu s-a lasat acum 2 ani de nevoie,a stat 2 luni fara tigara(de frica pt ca era bolnav)si acum iarasi le..."maninca"
in perioda cit nu a fumat el,nici eu nu am pus tigara in gura 3 saptamini,si dupa 3 saptamini fumam 1 pe zi dimineata la cafea
atunci cum am avut vointa?asta e intrebarea pe care mi-o pun...
dar nu a fost vorba de vointa,era vorba de faptul ca imi era teama sa nu il stimulez la tigari pt. ca stiam cit e de bolnav
se pare ca imi trebuie o puternica motivatie ca sa am ambitie!!!
nadyana spune:
fetelor, astazi am vazut un om operat la gat din cauza tigarilor.este ingrozitor.ieri am vb cu un medic homeopat care mi-a spus sa ma gandesc si daca gasesc doar un singur lucru cu care imi sunt de ajutor tigarile,sa fumez in continuare.Doamne,cum pot sa reduc tigarile?Mi-as dori sa pot sa reduc la 5 tigari pe zi.cum sa fac?ne strica tenul,dintii,mirosim urat,ne strica tot..![]()
miha2006 spune:
ANY, ANA v-ati prins voi ce si cum ca sunteti fete destepte, si scuze pt incurcatura
ANY oare nu ne cunoastem? Baga o poza sa te vad. Unde ai terminat liceul?
RAMANE 1 IUNIE SE MAI ALATURA CINEVA?
MIHA SI IULIA BUBULINA
manda spune:
buna fetelor
Si eu vreau sa fiu nefumatoare ma primiti?
Am avut o perioada in care n-am fumat deloc(sarcina+alaptare)dar apoi le-am luat din nou
si-mi pare rau.
Nu fumez ff mult, dar vreau sa le las de tot!!!,asa ca ma alatur voua de la 1 IUNIE![]()