hai sa ne lasam de fumat!
Raspunsuri - Pagina 7
Stelutza_36 spune:
Va tin pumnii fetelor.
Eu m-am lasat de cca 7 luni si sper sa rezist de data asta. Spun de data asta pentru ca e a treia oara cand ma las. dar acum sunt atat de fericita ca am reusit ca nu vreau sa mai risc. De f mult timp incercam sa ma las si ma enerva la culme faptul ca nu puteam sa ma adun, ma simteam atat de neputincioasa cand rezistam pana seara iar seara, aprinzand o tigara, ma gandeam: aman pe maine.
Primele zile nici nu mi-a fost asa de greu, era intr-un sfarsit de saptamana si am incercat sa dorm toata ziua.
Mai greu a fost in prima zi de serviciu, obisnuiam cu colegul meu sa numaram minutele pana trecea o ora sa putem iesi din nou la tigara. Fumam cate o tigara la fiecare ora, plus dupa masa acasa in continuu, despre chefuri sa nici nu povestesc. Dar a trecut cumva si prima zi la lucru, am baut in continuu apa. Dupa aceea a fost tot mai usor si usor.
Acum imi vine greu sa cred ca am fumat vreodata.
Sper din tot sufletul sa reusiti si voi. Asa de fericita poti fi daca reusesti sa lupti si castigi. Este o batalie pe care nu ai cum s-o pierzi pt ca depinde numai de tine.
Va tin pumnii.
Ioana75 spune:
Buna fetelor! Ma bucur ca s-a deschis un subiect de genul asta. Eu acum vreo 2-3 saptamini am avut un moment de cumpana cu fumatul, dar am reusit sa trec cu bine peste el (m-au ajutat citeva mamici de la grupa mea - in primul rind Codruta si Dana Lucia - carora le multumesc inca o data
).
Sa va zic despre mine: am fumat 13 ani; in timpul asta m-am lasat o data 3-4 luni, o data juma' de ani, si cam atit. Cu un an inainte sa o concep pe fetita mea, am inceput sa fumez mai putin - sa zic in medie 2-3 tigari pe zi; apoi cu 3 luni inainte de concepere nu mi-am mai cumparat tigari, dar am fumat aproape zilnic 1 tigara (imprumutate
). De la primul test pozitiv n-am mai pus tigara in gura; apoi am alaptat 7 luni si ceva, iarasi n-am fumat. E cam o luna de cind nu mai alaptez, si inca ma "tin tare". Am insa nevoie de grup de suport, care sa-mi spuna cit rau imi fac tigarile, atit mie cit si copilului
. Asa ca va multumesc inca o data ca ati deschis acest subiect
. Bafta tuturor!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nasha_4as spune:
felicitari fetele care a-ti reusit!!!
STELUTZA,tu imi esti un model de vointa...
tu si toate fetele,ca de aia am deschis subiectul asta,sa ne AJUTAM![]()
miha2006 spune:
quote:
Originally posted by manda
buna fetelorSi eu vreau sa fiu nefumatoare ma primiti?
Am avut o perioada in care n-am fumat deloc(sarcina+alaptare)dar apoi le-am luat din nousi-mi pare rau.
Nu fumez ff mult, dar vreau sa le las de tot!!!,asa ca ma alatur voua de la 1 IUNIE
bine ai venit in club, sper sa ne dea D-zeu puterea sa reusim
MIHA SI IULIA BUBULINA
Stelutza_36 spune:
multumesc nasha, dar din pacate eu nu am o parere asa de buna despre vointa mea. chiar si eu ma mir ca am reusit sa ma las.
adevarul e ca imi doream f f mult sa ma las. in primul rand pt ca vreau un bb, in plus voiam din nou sa ma simt bine. inca mai tineam minte cum erau diminetile mele cand nu fumam: ma trezeam mult mai usor, ma simteam mult mai odihnita, fara greata, sudoare rece si maini care tremurau. in cazul meu, felul cum ma trezeam dimineata a fost prima schimbare pozitiva dupa ce m-am lasat, si am simtit aceasta schimbare dupa 2 zile! adevarul e ca si fumam f mult, cam 25 de tigari pe zi, asta in cazul in care nu ieseam seara cu prietenii ...
Celelalte efecte pozitive s-au mai lasat de asteptat dar trebuia doar putina rabdare ...
Daca pot sa va ajut cu ceva fetelor, daca aveti intrebari va pot povesti mai mult.
manda spune:
multumesc miha,si eu sper sa ne dea Dumnezeu putere si vointa sa renuntam;deja am inceput sa fumez mai putin si sunt mandra de asta
o zi buna tuturor
any spune:
da, mai asteptam aliate, cum sa nu....de la 1 iunie, negresit, va asteptam...
miha2006, nu stiu sa ne cunoastem, daca vrei ne putem scrie personal, poza nu m.am prins inca cum se pune aici...???, si sunt si vechi....cele noi, tocmai ce a stricat adorabilul meu de copil cd. ul....!!!!am la messenger una....salvata, atat!!!
eu felicit toate fetele cu vointa, care deja nu mai fumeaza
mai faceti.ne si noua vant, mai lamuriti/ne si pe noi....mai dati semnale de alarma!!!

pe mine de ex., ma doare spatele, plamanii, trebuie sa le las neaparat, si doar super superlights fimez....degeaba....nu am fumat una tare....de cand eram gravi, daca incerc una, ma asfixiez, nu alta....deci....e cazul
hai sa avem vointa!!!
va pupicesc pe toate!!
naomi_ioana spune:
fetelor eu de sambata nu am mai pus nici o tigara in gura
si ma simt excelent...a te lasa de fumat nu iti trebuie decat vointa
multa vointa va doresc la toate
ana6 spune:
Buna la toate fetele!Scuze nu am mai intrat ca nu am mai avut timp.Am mai citit ce ati scris si sunt necajita ca eu nu le pot lasa.De luni am inceput sa fac o promotie si colegii mai fumeaza amandoi si eu nu pot sa stau si sa ma uit
.Ma bucur pt.toate care ati reusit sa lasati tigara si sper ca macar de la 1 iunie sa o las si eu sau hai 2 iunie ca atunci termin promotia.
la toate si noapte buna!
any spune:
ana6, pai corupe si colegii???
pai hai sa nu schimbam data....ramane 1 iunie, ca tot tu am impresia ca ai propus/o, ok./
hai, nu mai e mult....daca incepeti de pe acuma....ce facem, nu ne mai lasam???
deci...ramane cum am stabilit, ...
felicitari fetelor care sunt mai hotarate si deja nu se mai afuma, 

pa pa,

Si eu vreau sa fiu nefumatoare ma primiti?