hai sa ne lasam de fumat!
Raspunsuri - Pagina 5
miha2006 spune:
quote:
Originally posted by any
si eu, si eu!!!
as vrea eu!!
ieri ma gandam si eu sa postez o asa alerta, cu HAI SA NE LASAM DE FUMAT, dar deh, parca pot!!!
m/am tot lasat, si/mi era asa de bine, fara...dar parca era prea plictiseala....si sa savurezi o cafeluta cu sotul...care e si el fumacios, si cu cea mai buna pretena...pai eu atunci ce fac? ma uit la ei...si salivez?
pai, gandul asta ma cam roade deja.....de cand incepem, sunt hotarata, vreau instructiunile,
dar nu ne apucam acuma de baut, da???
si....de cand ziceti?
maine e ziua mea....as incepe de maine, voi?
ba nu, de poimaine....savurez ultima zi....of....of....greu sa te decizi....mai bine/mi spuneti voi...ok.????
astept, multumesc!!!!
daca tot vrei stabilesc eu ziua 1 IUNIE e bine?
MIHA SI IULIA BUBULINA
miha2006 spune:
ana esti de a mea si eu sunt petroseneanca stabilita in Deva
pupici
MIHA SI IULIA BUBULINA
any spune:
miha2006, any e din petrosani, ana6, cred ca e de la sibiu???
cred ca ai incurcat un pic nik/urile,
oricum, te pupic si eu, si ai un bebelas tare scump....
cu bine, ramane atunci stabilit....1 iunie, ....mai vb.
..... ( ana esti de a mea si eu sunt petroseneanca stabilita in Deva)
ana6 spune:
anymultumesc ca ai rezolvat problema.nu prea am inteles ce a vrut sa zica miha2006ca eu sunt din sibiu da.de fapt sunt din alba-iulia dar sunt studenta la sibiu.va pup
pe toate si astept parerea voastra in legatura cu tigarile in combinatie cu anticonceptionalele.
oana8188 spune:
Eu m-am lasat odata cu prietenul meu de atunci, actualul sot, acum aproape 3 ani si n-am mai smitit nevoia sa fumez nici eu dar nici el. Totul e de vointa. In ziua in care ne-am lasat aveam in casa 4 pachete de tigari si le-am dat.
Succes va urez!
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
geoloaga spune:
cea mai buna metoda (incercata pe pielea mea): te trezesti intr-o dimineata (ploioasa, de preferinta), te duci la oglinda si te analizezi o ora , timp in care iti spui:deja au inceput sa apara ridurile, o sa vina si petele, barbatul meu nu are talpa gastii, celulita etc
Si apoi iti spui: tigarile sunt de vina! Din momentul ala incepi sa le urasti de moarte ptr toate "nefericirile" tale! Garantez ca din ziua aia nu o sa mai fumezi!
Eu asa am facut si uite ca de cativa ani nu am mai pus tigara in gura! Cand vine cheful (de obicei, in primul an), te uiti iar in oglinda...
Bafta si curaj!
Iubeste-te pe tine insuti!!!
any spune:
draga ana6, prietena nostra miha2006 ne confunfunda putin, dar pana se lamureste , ca eu sunt din petrosani, nu tu....dar pana una alta...hai sa/ti zic de tigari+anticonceptionale...mie una pe vremea cand aveam combinatia asta...aveam des palpitatii, pana am ajuns la cardiologie, nu e nimic grav, dar un discomfort tot este...eu am renuntat mai degraba la anticonceptionale....si rau am facut, de ce nu oi fi renuntat la fumat??? nu inteleg, dar vine randul tigarilor astora puturoase mintenas(adica....de la 1 iunie).
daca nu ma apuca lasarea asta mai degraba....????
eu m/am mai last de cateva ori....scap repede de ele....daca vreau!!!!
mai rau fara ele era...
...
cateva zile dureaza esti in covalescenta....dar apoi...renasti!!!si ce bine mai e!!!!
abea astept.
numai bine!!!
nasha_4as spune:
io nu am mai suflat o vorba,ca nu am mai avut timp,dar am stat 4 zile fara tigari si aseara la un chef le-am mincat!!!nu am VOINTA
roxisialexia spune:
Se poate lasa de fumat, nu spun usor insa se poate .
Eu m-am lasat acum aproape 2 ani si mi-am zis de maine nu mai fumez...si asa a fost.
Tentatia a fost recunosc, insa mi-am impus sa nu ma gandesc la ele.Singurle momente mai grele au fost tigara de dupa.....
si tigara la nervi, in rest va asigur ca se poate.....e adevarat ca m-am ingrasat un pic dupa insa sanatatea am pus-o pe primul plan.
Va doresc sa aveti succes si sa uitati mai repede de gestul refex de a duce mana la gura...
Multa sanatate
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
nasha_4as spune:
pai singurul lucru cu care"ma amagesc"singura e ca dupa 3 ani de "salem",am luat-o acu cu "virginia superslims"