Outlook - probleme

Outlook - probleme | Autor: Cristina

Link direct la acest mesaj

Nu mai pot citi mail-urile de pe outlook si ma enerveaza tare :(. Ca sa le citesc, trebuie sa intru pe un link pe care mi l-a dat provider-ul, webmail si nu-mi place delocccc :(. Provider-ul cika sa-mi reinstall outlooku-ul si va intreb pe voi, pot sa-l instalez numa pe el, sau tot kit-ul de XP? :(((((((((

P.S - sa nu-mi ziceti k tot XP-ul, plsssssss

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

office XP ar trebui sa fie de ajuns...
dar incearca intai sa-i dai un repair...vara cd-ul in cd unit si-ti va aparea si varainta asta, pe langa uninstall si ce mai zice acolo...
just in case, pana sa mai faci vreo modificare, salaveaza fisierul .pst in care de fapt sunt toate mesajele/ conactele/ etc...
daca dupa repair merge, salveaza din nou .pst-ul si incearca sa copiezi peste vechiul pst...daca merge ai scapat, daca nu, reinstaleza ouutlook-ul sau tot office-ul daca ti se par emai safe si la final faci la fel cu .pst-ul...

uite aici cum gasesti fisierul asta:

"uitati cum sa salvati mesajele din outlook in cazul in care vreti sa reinstalati OS dar nu numai (e bine de facut un back-up, macar atat si asa)...
in C:\Documents and Settings\YOUR USER\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook gasiti un outlook.pst
salvati-l undeva si cand ati reinstalat windows si bine inteles si office, mergeti si copiati-l peste outlook.pst pe care il veti gasi acolo...
apoi, daca nu ati facut asta inainte, refaceti setatile contului de mail si dati un send/receive... daca merge ati reusit...oricum fisierul vechi e bine de pastrat si din cand in cand merita sa mai faceti operatiunea asta invers, adica sa il updatati pe asta de back-up..."

bafta!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Outlook express sau de office ?

sau altfel spus :), iconitza e cu albastru sau cu portocaliu ?
Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput